Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaroolcCIA

wasza RYWALKA

Polecane posty

Gość ramonncia
ja sie skurwiłam? wcale sie nie skurwiłam i śmieje sie, bo jest psychiczna i tyle.nie bede jej na pewno pomagała, mam ją w dupie nie wiecie jak jest a oceniacie wczoraj byłam na pasterce, i była ona z chłopakiem i jego rodziną-śmieszne nie?że nawet ją starzy w święta olewają w ogóle dziewczyna jest beznadziejna-bulimia, schizofremia nie wiem czemu on z nią jeszcze jest wczoraj sie jej przyjżałam to nawet nie ejst taka ładna; niska, chuda, piegowata.tylko ma fajne ciuchy i kosmetyki nic wiecej

Ramoncia, czy to, ze ona byla na pasterce z nim i jego rodziną oznacza, ze jej rodzina ją olała. Ja byłam z moim facetem i jego rodziną na pasterce, a moi rodzice bardzo mnie kochają i nie wyobrażają sobie świąt beze mnie, bez nas. Nie rozumiem Twojej logiki. Bez urazy.

Gość ramooncia
sorry, ale ja wiem jak jest ona matki nie ma, a jej ojciec to straszny kurwiarz! ciągle gdzieś jeździ z jakimiś kobietami ona cały czas siedzi sama w domu! dobrze to wiem- w świeta tez byla sama, a jej ojciec w alpach moja kuzynka pracuje w firmie jej ojca wiec wiem jak jest

Gość adfgrwjsdj
a ty ramoncia jesteś zwykłą qurw.. i szmaciskiem, jakich mało. weź ty się qrwiszo...za słownik ortograficzny, poczytaj parę książek...jesteś tak żałosna, że jestem gotów się założyć, że to właśnie ty jesteś sama, nie masz nikogo-stąd ta zawiść, porównania do innych dziewczyn i uparte wmawianie sobie, że jesteś najpiękniejsza i warta tego chłopaka, którego bezskutecznie próbujesz zdobyć... :O

Gość ramooncia
nie ejstem szmata, nieobiektywny ciulu

Gość ramooncia
Jestem ścierą :classic_cool: