Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaroolcCIA

wasza RYWALKA

Polecane posty

Gość kkaroolcCIA

cześć, niemal każda kobieta ma jakąś rywalke- rywalizujemy o facetów, o koleżanki, powodzenie ścigamy sie w pracy, w szkole, często na polu towarzyskim na tym topiku możemy sie wyżalić i wieszać na nich psy ile wlezie:D zaczynamy?

Gość złakobitka
to ja widocznie należe do wyjątków

Gość kkaroolcCIA
napisałam "niemal" :) może ja zaczne...moja rywalka to...dlaleka kuzynka... od dziecka mama porównywała mnie z nią- Ania ma lepsze oceny, ania zagrała w teatrzyku...i na odwrót, otwarcie sie nie znosiłyśmy i otwarcie to sobie pokazywałyśmy:) dziś mamy po 23 lata- Ania już się zaręczyła, kiedy ja jestem beznadziejnym singlem...Ania kończy bardziej prestiżowe studia ode mnie..:D itd, itp

Nie przejmuj się , teraz wyścig szczurów to normalka ;) Najlepszymi są zawsze nieprzeciętni :)

Gość tak naprawde
jego była :o

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
moja rewalka jest Hilton

Gość Niczym lwica...
A ja raz na zawsze spławiłam panienkę, która czepiła się mojego ukochanego, wysyłając jej z jego telefonu, za jego przyzwoleniem pięknego smska :-)

Gość rammoncia
moja największa rywalka, to jest JEGO dziewczyna.. poznałam w wakacje świetnego chłopaka-całe dnie gadaliśmy, chodziliśmy nad wode, na imprezy- w końcu kochaliśmy sie..było jak w niebie..wiedziałam, że on ma dziewczyne, która wyjechała, ale mówił, że z nią skończy kiedy ONA wróciła z wakacji we włoszech on pobiegł do niej jak piesek!nie odpisywał na smsy, olewał mnie! a kiedy ona sie o wszystkim dowiedziała śmiała sie z tego!pojebana! wiem, że on sie z nią nie rozumie, że ona jest rozkapryszona i ciągle robi mu awantury nie wiem dlaczego on z nią jest ona ciągle mnie gnoi, czasem widzimy sie (mój kuzyn to jej kumpel) i ona gnoi mnie w towarzystwie - smieje sie z moich ciuchów, rzeczy ostatnio jechała autem i ochlapała moją mame wodą z kałuży...zachowuje sie strasznie, jest bardzo wredna

Gość nosorry_pannico
kuriwsz się z CZYMIS facetem i jeszcze masz tupet sie czepiac? i tak jest delikatna, powinna cie wbic w ziemie. A ze sie smiala tylko? z kurew jak ty mozna sie tylko smiac, ja pierdole. szanuj sie, szmato i nie rozpierdalaj czyjegos zwiazku

Gość asia21*
rammoncia ja bym ciebie tez ochlapala taka mega kaluzą.Piszesz, ze ktos jest wredny a sama jestes chyba bardziej wredna.

Gość kobieta młoda
nie mam rywalki wogóle uważam że kto ciągle z kimś walczy na końcu sam ginie

Karolciu, to co napisałaś o swojej kuzynce i relacjach między wami, jest w 100% winą twojej mamy. Ja dorastałam mając koleżankę-rówieśnicę, Kaśkę. Niby byłyśmy przyjaciółkami. Niby - bo Kaśka miała taką \"mądrą\" mamusię, jak - przepraszam - Twoja. Mamusia owa dręczyła Kaśkę: a Ania już umie czytać, a ty nie. A Ania dostała piątkę a ty nie. A Ania to i tamto, a ty nie... Trudno, żeby w takiej atmosferze Kaśka mnie nie znienawidziła - i tak się stało. Dokuczała, buntowała całą klasę przeciwko mnie, obmawiała. Jakoś to przeżyłam ;) teraz mam świadomość, że i Kaśka miała z tego powodu ciężkie dzieciństwo, nie tylko ja...

Gość rammoncia
nie jestescie obiektywne ona z tym nie ma nic wspólnego! po za tym, wiem, ona nawet sie nie kochała z tym chłopakiem! i jakby to był taki zajebisty związek to on by nie wybrał mnie! mowil, ze juz nic do niej nie ma, rzuci ją i pewno by to zrobił tylko ona mu nie daje spokoju...po za tym nie ma prawa mnie bluzgać bo ja go do niczego nie zmuszałam!!! ja czekam aż oni skonczą związek i wtedy wiem, ze bedziemy razem ona jest zarozumiałą gówniarą nie ma matki żeby ją wychowała!mieszka z ojcem kurwiarzem...i jest lekko psyhiczna- chodzi raz w tygodniu do psychologa

Gość rammoncia
duzo rozmawiałam z tym chłopakiem, z kuzynem...ta laska jest pojebana!nikt sie nią nie interesuje, jej ojciecma jakąś firme i nie ma go w domu, ciagle gdzies jeździ z jakimiś kobietami a nia sie nikt nie interesuje calymi dniami..ma auto, nie ma prawka! rzucała sie na chłopaka z pięsciami, moja mame ochlapała wodą, kiedyś jak mnie zobaczyła wpadła w histerie wiem, ze andrzej jest z nia, bo mu jej żal..no i laska jest nawet łądna, ale każdy kto ma kase jest ładny nawet ją bierze na śwęta bo by była sama wszyscy jej nienawidzą! nawet własna matka i ojciec ją olewają, a wy najeżdżacie na mnie

Gość jestes zwykła
dziwka ramona, przeczytaj to co napisałaś jeszcze raz. Żal mi tamtej dziewczyny. Ma nieciekawe rzycie i faceta idiote kotry lubi jakies latwe dziwki.

Gość moja rywalka to kolezanka
z pracy

Gość na przekór
A ja stane po stronie ramonnci... może nie jest bez winy, ale facet jej naobiecywał a później zostawił, nie jedna z nas dała się na to nabrać i tu nie ma co odgrywać świętych, a jego dziewczyna brak tupetu...jak robić wojnę to swojemu facetowi o to, że jej rogi przyprawił, a nie dziewczynie, która się zakochała, w głowie jej zaszumiało i stało się!!!! Spójrzcie na to innym okiem...stać was tylko na to by wyzywać, sami jesteście idealni i pewnie błędów nie popełniacie!!!!

Gość rammoncia
dzienki hehe, jedna obiektywna osoba

rammoncia, skurwilas sie... taka jest prawda. a teraz szukasz na sile usprawiedliwienia. a facet tez jest idiota...zadawac sie z tak latwa laska... daj sobie spokij i zacznij sie szanowac...

Gość rammoncia
ja sie nie skurwiłam, bo nie robiłam tego dla kasy, czy czegoś, tylko dlatego, że ten chłopak jest zajebisty i go bardzo kocham, wiec zastanowcie sie co piszecie;/ po za tym nie jestem łatwa! wiecie ilu facetów do mnie kręciło w te wakacje? a ja wybrałam własnie jego i tylko z nim byłam całe 6 tygodni i wiem, że z nim będe chocby nie wiem co! z reszta on juz wytrzymuje z tą psychiczną paniusią 2 lata ale ona co chwile wyjeżdża, wiec wiem ze mam szanse i dlatego jest to moja rywalka, i mozemu tutaj bluzhać ile chcemy na rywalki, wiec ja to robie

Gość rammoncia
po za tym wiem, że on sie z nią nie dogaduje, z resztą mamy tych samych przyjaciol i wiem, ze wszyscy o niej mowia ze jest dziwna..ma schizofremie stwierdzoną hahaha:D:D:D:D:D nikt sie nią nie interesuje, rodzice ją olali, dlatego tak sie przyczepiła tego chłopaka, bo nawet by na święta nie miała gdzie iść

ramoncia - śmiejesz się z chorej dziewczyny czy mi się wydaje? ja rywalizuję z siostrą :D ale to nie jest jakaś chora rywalizacja, takie tam drobnostki

Gość czesc rammoncia
skad jestes??? ja sie z toba w 100% zgadzam

Gość zwyczajna k

Gość no cos ty ona
ja rywalizuje z bratem

temat powinien brzmiec Jego obecna dziewczyna albo jego druga oprocz mnie dziewczyna(moze kochanka...)NIENAWIDZIMY je za wszystko....a najbardziej za to ze w ogole istnieja !

Gość bardzo proszę o usunięcie
to ja też jestem "niemal" Naszczescie

Gość no faktycznie
ramona, smiejesz sie z chorej dziewczyny. to ze chodzi do psychologa nie oznacza ze jest psychiczna. moze ma depresje. sama bym miala jakbym miala tak w domu jak ona. ale przeciez depresja to choroba (nie psychiczna), nalezaloby jej wspolczuc, moze jakos pomoc. pewnie wtedy zmienilaby swoje postepowanie. co do Ciebie to nie ma watpliwosci. (przepraszam za wyrazenie) skurwilas sie. trzeba bylo najpierw poczekac az on rozstanie sie z ta dziewczyna a potem isc z nim do lozka.

ramoncia----> Byłaś z nim całe 6 tygodni :D No to rzeczywiście jest staż. Uśmiałam się....:D:D:D gdyby facet miał ochotę tamtą dziewczynę zostawić, to by tak zrobił. Jednak ona widocznie jest lepsza od Ciebie:) Więc daj sobie siana.

Gość a ja tak powiem
ramoncia,kawał wrednej suki z ciebie