Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydze się tą kasą

Dlaczego wszyscy żerują na facetach ?

Polecane posty

Gość lop
ehhh i jeszcze ma poczucie humoru :) a co do faceci to niby na co lecę to ja nie rozczulam się nad tym że mogę sobie wszystko kupić (nie martw się nie mam aż tak dobrze) tylko na tym,, że kobiety to materialistki :D tak tak... nie wszystkie

Gość A faceci to niby na co leca
Aga ja tam tez wyszlam za biedaka co mial fajnego psa;) w dodatku jest brzydal! i niski 172;)(to ja jestem ta ladna ;) ) bylo to pare lat temu...teraz juz nie jest juz taki biedny...:D idaje mi na kosmetyczke...:D i jest najlepszym ojcem na swiecie:D i nigdy nie udawal ,ze jest kims innym niz jest 👄

lop------> ale mi naprawdę zależało na tym psie :P był moim dobrym przyjacielem. A rodzina męża też miała to za złe, że psa przekabaciłam na swoją stronę :) No cóż trudno wszystkim dogodzić...

A faceci...---> bo najważniejsze to być sobą. 🌻 Mój mąż czasami tak mówi: jest mi tak przykro, że nie mogę Ci tego kupić, czy tego A ja zawsze odpowiadam: dziecko (chociaż jest starszy 5 lat ode mnie :P ) po co mówisz takie rzeczy, przecież znasz mnie wiesz jaka jestem. Dla mnie najważniejsze jest to abyś mnie szanował... Ludzie są materialistami, to fakt. Oczywiście są wyjątki. Ale może czasy są takie beznadziejne, że ludzie gonią za pieniędzmi, za lepszym życiem, a po drodze zapominają co tak naprawdę ma większą wartość...

ano jakos tak sie w naszej ojczyznie porobilo, ze pieniedzy brakuje...i wszyscy o nich myslimy...."pinondze to nie wszystko" ale bez nich ani rusz! Na szcescie my kobiety tez jestesmy zaradne i w zdrowym partnerstwie mozna daleko zajsc! Jak to Aga napisala..grunt to byc soba!Trzeba akceptowac siebie taki jakim sie jest, bez wzgledu na plec.Druga strona to natychmiast wyczuwa!

Dokładnie tak i uważam, że płeć nie ma tu nic do tego. Ja miałam kiedyś przyjaciółkę, która pochodziła z bogatego domu. Faceci doili Ją jak się tylko dało. I za każdym razem to oczywiście była wielka miłość, ale chyba do pieniędzy jej rodziców :O

oj chyba juz czas spac! dobrej nocy zycze🖐️