Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enteria

Co myślicie na temat Partii Kobiet?

Polecane posty

a dlaczego nie na temat? o refundacji antykoncepcji tez bylo. ja to akurat bardzo popieram, refundacja antykoncpecji dla najbiedniejszych rodzin - jak jestem przeciwna wszelkiemu socjalowi, tak ten jeden pomysl uwazam za zbawienny. najubozsze rodziny powinny miec antykoncepcje za darmo, i to na chama wrecz pod nos podtykana. bo to i tak o wieeele mniejszy wydatek z budzetu, niz pozniej zasilki na te wszystkie bidne dzieci bezrobotnych rodzicow :O 😠

\'jezeli nie stac na kondoma, to tym bardziej nie bedzie stac na dziecko. Czlowiek to nie zwierze! Nawet pies idzie na suczke gdy ta \"moze\" a nie dlatego, ze musi Odpowiedzialnosc, to cos, czego polacy eszce nie znaja do konca\" Ale jeżeli one nie chcą robić dzieci i może być wpadka:O.No i co to za pierdoły o odpowiedzialności:O?To nie decyzje wagi państwowej:O.

Gość Enteria
Nie miałam "firmy paznokcia", jak to nazywasz, to trochę inna branża, ale skoro nawet tak się wyrażasz na temat firm, w których kobieta czasem się relaksuje, bo niektóre akurat to lubią, to oznacza to tylko jaki masz brak szacunku dla ludzi, którzy prowadzą mniejsze firmy niż ty. Bo ty jesteś ważniejsza, mo masz firmę większą, lepszą i "poważniejszą"? Dlatego nie będziesz darzyć szacunkiem tych mniejszych? Czy ty przechodząc obok osoby na ulicy, żebrzącej o kawałek chleba, czy jakiś grosz, która nie ma nóg (u mnie w mieście jest taka), też prychniesz i powiesz "to trzeba było sobie kupić protezy", bo każdy musi sobie radzić???

Gość Enteria
coś ci chyba w życiu nie wyszło.

Gość Enteria
No i to by było na tyle.

enteria :O przyklad ze studiem paznokcia byl tylko przykladem :( czy gdzies ponizylam kobiety tam pracujace, czy relaksujace sie??? Nigdzie. Na przykladzie zwyklej kolejki chcialam pokazac ci co sie dzieje w wielkiej firmie. Amant, no wlasnie, oni sie pieprza dla samego pieprzenia. Nie mysla, ze jezeli nie wyciagnie na czas to moga miec wtedy wieksze problemy.

enteria skad w tobie tyle zlosci? W ani jednym slowie nie przekzalam, ze \"czuje sie lepsza\" od wlascicielek firm panokcia :) jezeli twierdzisz, ze w organizowaniu wiekszych rzeczy wystarczy zabezpieczac ie asystentem, chcialam pokazac ci na prostym przykladzie, jak to wyglada z drugiej strony, ale widze, ze i tak nie chcesz zrpzumiec tego co mam do pwoiedzenia, z gory jestes na nie, z gory zakladasz sprzeciw i wydaje ci sie, ze jestem tak na wskros zla, ze nabijam sie z \"mniejszych\", tak to bywa enteria, gdy zlosc schodzi na oczy, co stalo sie w twoim przypadku.

Gość Enteria
nie słyszałam o nazwie "studio paznokcia". Nazwanie tego tak jest trochę...niemiłe. Już samo porównanie jest niekorzystnie wskazujące na firmy mniejsze od twojej. Słyszałam natomiast o gabinetach kosmetycznych, pewnie zapomniałaś, że taka nazwa istnieje. To raz. Poza tym każdego cierpliwość ma jakieś granice. Nie jestem z gruntu na "nie", dyskutowałam z wami i tak długo, więc uważam, że w końcowej wypowiedzi, kiedy w tym momencie się wkurzyłam, mogłam to zrobić. Święty by miał trudności z utrzymaniem się w ryzach. Poza tym jak widzisz, tylko ja zostałam na placu boju, jakoś nikt inny nie wiem czy nie miał odwagi, albo tyle siły, żeby komentować te wszystkie wypowiedzi. I nie zakładam nic z góry, stwierdziłam to na końcu, w mojej bodajże dwóch ostatnich wypowiedziach. I złość mi wcale nie zachodzi na oczy, jak to stwierdziłaś. Skoro masz tak na wszystko lekarstwo, radę i rozwiązanie, i deklarujesz, że każda powinna sobie jakoś radzić, to nie narzekaj, że ktoś ci coś zawalił, że przez to ty wyszłaś na tym źle, w ogóle nie powinnaś narzekać na nic, bo przecież według ciebie każda kobieta powinna sobie radzić, więc ty tym bardziej.

i jeszcze jedno, ja o nazwie \"studio paznokcia\" slyszalam :) bo gabinet kosmetyczny to moja droga, jak sama nazwa wskazuje - gabinet, gdzie kosmetycka wykonuje swoja prace, czyli kosmetyka, a stylizowanie paznokci to tylko jedna czynnosc :)

Gość Enteria
dalsza dyskusja z tak zatwardziałym i subiektywnym charakterem nie ma jak dla mnie najmniejszego sensu. Ty nie chcesz rozumieć ludzi. Ty chcesz im udowadniać. Żegnam.

Gość dlatego taka partia to bezsens
bo kobiety rozumieją to co chcą, a nie to co im się przekazuje. Doskonałym przykładem powyższa dyskusja. Kobieta za partią a kobieta przeciw. Która z nich kieruje się rozsądkiem, a która własnymi uczuciami? W polityce nie ma miejsca na uczucia.

jeszcze jedna sprawa, wpisz w google organizacje kobiet oraz organizacje mezczyzn, zobacz sobie jaki jest wynik i powiedz, czy kolejna organizacja, ktora w nazwie posiada partia jesr rzecywiscie czyms potrzebnym.

Gość kolejna banda głupich bab
które nie wiedzą co to sejm i polityka :O partii kobiet mówimy NIE

Gość kolejna banda głupich bab
nie, zauważ, że w sejmie są już kobiety, same sobie winne, że tylko tyle, bo nie kandydują!

Gość to powiedzcie Owsiakowi
żeby nie zbierał pieniędzy, tylko wymyślił jakiś program naprawy służby zdrowia, bo takie coś byłoby poważniejsze niz jednodniowy heppening na ulicach i w studio. Jesteście beznadziejni.

Gość taaaaaaaaaa jaaaasne
gretkowska (swoją drogą niezbyt mądra kobieta) partia kobiet owisiak partia pomocy religa - partia religijna (nazwisko ma takie w sam raz na partie) kononowicz - partia bezrobotnych kinga rusin - partia milosnikow tanca (beda walczyc o rowne parkiety) hubert urbanski - partia facetow w garniturach zajebisty rzad

Gość znowu sie czepiajaj oWSIAKA
wiesz co? ja cie to wkurwia to powiedz mu to prosto w twarz, powiedz mu,ze to,co robi jest do bani i bez sensu, ze zamaist tego , moglby naparawic cala sluzbe zdrowia, w tym czasie ty bedziesz siedziec z dupa w fotelu i ogladac jak on to robi.Puknij sie w dekiel. Najwiecej szczekaja i krytykuja ci ktorzy gowno robia!!!!!

Gość to powiedzcie Owsiakowi
nie pisałem, że tak myślę, wnioskuję z tych co pisali wcześniej, że jak są tacy mądrzy, to niech mu powiedzą, bo na pewno uważają że dawanie ryby a nie wędki jest w tym przypadku lepsze. Napisałem też, że są beznadziejni. Odczep się.

Gość znowu sie czepiajaj oWSIAKA
ok, sory, nie zczailam , wiec moja wypowiedz kieruje do wszystkich , ktorzy krytykuja owsiaka i jego dzialanosc

Gość kto jest beznadziejny
przeciwnik głupiej parti??

Gość dajcie spokój już
to będzie coś na styl LPR :O wykpiwana partia :)