Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calista16

Co sądzicie o Eau de Masumi?

Polecane posty

Gość calista16

Witam!Co sądzicie o tym niebieskim Masumi?http://sklep.vea.pl/images/img_mn/toaletowa_1_eaumasumi_masum.jpg Jakie ma nuty zapachowe?Do jakiego zapachu jest mniej więcej podobny?Jest raczej z tych świeżych czy słodkich?Przypadkowo natknęłam się na niego w necie i bardzo mnie zaciekawił jak on pachnie.Znam tylko te zlote Masumi a tego nigdy nie wąchałam.Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi i opinie.Z góry dzięki i pozdrawiam:-)

Tez nie umiem Ci opisac tego zapachu ale jest naprawde sliczny, sama kiedys go bardzo dlugo uzywalam:)

mo najlepszy zapach. Nie jest słodki. Jest bardzo kobiecy-ja tak uważam:) i go POLECAM.

Lekki, zmysłowy.... chyba ze trzy razy mialam. Jak powiew świeżego powietrza, ale nie jakis rześko - owocowy, tylko taki subtelny.

Gość Benita23
a gdzie można go kupic?Czy jest w Rossmanie?Ile mniej więc on kosztuje?

Benita23 Ostatnio kupowałam ale deodorant za 25 zł a woda to chyba ok 50 zł. Nie wiem czy są w Rossmanie ale myślę że będą -ja kupowałam w zwykłej drogerii.

Gość Benita23
kkaja--->dzięki za odpowiedź:-)A ten dzodorant,który kupiłaś to był taki normalny w sprayu czy taki z atomizerem,w szklanej,przezroczystej buteleczce(coś typu body spray)? Będę musiala zajrzec do Rossmana i innych sklepów,może gdzieś będzie,chętnie bym sobie go kupila bo pamiętam,że kiedyś,jakieś 4 lata temu moja kumpela miala ten zapach i był on naprawdę śliczny;-) Pozdrawiam🌻

Benita23 Ten deodorant co ja miałam był w sprayu -taki nawet duży:) Natomiast ten w przezroczystej butelce to on kosztuje ok 50zł. POZDROWIONKA