Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lullabyy

czy kazda kobieta pragnie milosci?

Polecane posty

Gość lullabyy

a moze sa wyjatki?

Gość babeczka D
kurwy spod latarni nie pragna milosci

ja jestem wyjatkiem juz nie pragne milosci tyle razy zostalam wyrolowana ze odechcialo mi sie

Gość 3em Oeil.
No co za pytanie. Każdy potrzebuje miłości, zarówno ją dawać jak i brać.

Gość nie kazdy
mezczyzni potrzebują tylko seksu czytaj obciągania

Gość karolina_s
no nie wiem, mój obecny facet potrzebuje miłosci a nie seksu i to jest strasznie denerwujące

Gość twoj facet jest skobieciały
kazdy normalny facet woli seks

Gość karolina_s
nie jest skobieciały i nie jest wyjątkiem] nie ma co udawać twardzieli, potem sami skomlicie o miłość i płaszczycie sie jak przyjdzie co do czego :P i wcale nie seks jest dla nich najwazniejszy ja mogłabym zyc w związkach opartych na samym seksie, niestety facetom to nie odpowiadało

no dobra wygrałas ..Seks nam nie wystarczy do szczescia ..Wolimy milsosc . Ps ..nie mow o tym zadnej kobiecie bo pomysli ze jestesmy słabi..

Gość karolina_s
chocbys nie wiem jak ironizował, własnie tak to wyglada

a potrafiłabyś uprawiac seks z facetem ,ktorego nie kochasz ,a cie podnieca?

Gość karolina_s
nigdy nie kochałam moich fecetów kocham tylko moją matkę :P

Gość ja bym potrafila tak
natomiast nie potrafilabym z facetem ktorego kocham a ktory mnie nie podnieca ale to sie nie zdarza chyba czesto,co? zazwyczaj sie zakochujemy w kims ktos tez na nas "dziala".... no chyba ze to jakas taka sierota i sobie "wychodzil" nasze uczucie,ale to wtedy i tak jest naciagane,tak troche z litosci

to dziwne ..Ja twierdze ,ze podniecać moze nas moze nawet 30 % kobiet czy mezczyzn ..Natomiast zakochać sie nie jest tak łatwo ..

Gość taki test
Robiłam niedawno taki test: gdybyś mógł wybrać jedną rzecz, co by to było. W odpowiedział była m. in. miłość i bycie bogatym. I coż, aczkolwiek samotność mi doskwiera od dawna i bardzo chciałabym przeżyć jeszcze miłość, znam już jednak tez smak rozstań, sypiących się związków itd. No więc powiem szczrze, jakby stanęła przede mną dobra wróżka i zadała mi to samo pytanie, wybrałabym pieniądze. Są pewniejsze. I lepiej mnie zabezpieczą na starość niż czyjaś miłość. Mam już swoje lata, dzieci mieć nie będę. A pieniądze rozwiązują jednak problemów. Jeśli nie wszytskie. Gorzkie, ale prawdziwe.

Gość karolina_s
30% kobiet, to chyba niewiele ? wydaje mis ie, ze pociąga mnie więcej facetów w sumie jeszcze zalezy jak liczyc - bo jesli odjąć staruchów i dziadko-tatusiów - tego nigdy nie liczę jako faceta to wsród młodych jest całkiem sporo atrakcyjnych tak na pierwszy rzut oka

Gość paproteszka
ti... ja kiedys myslalam ze w zyciu to milosc ..to taka wazna i wogole. zakochalam sie raz no na cale 4 lata taka milosc pierwsza.... ale sie przejechalam... potem mialam na lekarstwo i znowu sie przejechalam... no na studiach czlowiek chcac nie chcac majac zajebiste towarzystwo troszke sie zmienia i tak na dzien dzisiejszy niby chce z kims byc... ale tez nie chce... bo ciagle poznaje sie nowych ludzi i to zycie studenckie... tego sie nie da pogodzic... zreszta milosc to tak zawiklana sprawa ze lepiej sie w nia nie bawic... ble :P