Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz...

zonaty facet do mnie podbija

Polecane posty

Gość co teraz...

nie wiem jak mam to załatwc - darze go symaptia i nie chce go urazic nie wiem jak tym pokierowac zeby bylo ok - nie chce mowic wprost bo nic takiego miedzy nami nie zaszło nie rozmawialismy na ten temat ale sygnały sa wyrazne z jego strony i to mnie martwi. Nie wspominajac juz roznicy lat - 15!

Gość bądż zimna a jesli da ci
wyrażny sygnał to zapytaj czegop od ciebie chce, jesli już powie to powiedz że nie jestes zainteresowana, z resztą pomyśl co z niego za w porządku facet skoro jest niewierny, pomyśl jak byś sie czuła jakbyś była jego żoną

Gość to jest
straszne że stare chuje biorą się za młode dupy, fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!porzygać sie można

Gość 27letnia psiara
wiesz, ty sie nie pakuj w taki uklad bo znisczysz swoje zycie a on? on jak ciebie nie bedzie mial to i tak zdradzi zone z jakas chetna dziwka takich nie brakuje biedna zona

Gość eshhh
coz kretyn i tyle... za mną ostatnio na uczelni sie taki ogląda... idzie z dziewczyna ale zerka...:O faceci bywają zalosni....

\"co teraz... nie wiem jak mam to załatwc - darze go symaptia i nie chce go urazic nie wiem jak tym pokierowac zeby bylo ok - nie chce mowic wprost bo nic takiego miedzy nami nie zaszło nie rozmawialismy na ten temat ale sygnały sa wyrazne z jego strony i to mnie martwi. Nie wspominajac juz roznicy lat - 15! \" POodejrzewam że starszy-jeżeli tak to odradzam z miejsca:O.A zawsze lepiej mmie poderwać niż dziada z żoną:classic_cool:.

Gość co teraz...
mysle ze ja mu dostatecznie daje do zrouzmienie ze nic takiego mnie nie interesuje jak zaprosil mnie na piwko do baru to nawet powiedziąłam co na to jego zona, ze ja z zajetymi facetami sie nie umawiam itd ciezko mi bo naprawde go polubiłam, nad przyciaganiem do siebie nie chce sie zastanawiac - nie chce sie wplatywac w taki zwiazek nie chce stracic kolegi wogole nie chce byc w takiej sytuacji. Czemu przcyiagam do siebie samych zonatych facetow :( dopiero co wyplatałam sie z jednego toksycznego, zakazanego zwiazku a juz kolejny zajety facet do mnie podbija. Co za zycie...

Gość co teraz...
taa on jest starszy o 15 lat - dobrze piszecie zebym nie wiazała sie z takim gosciem - mozna byloby sie zastaawiac jak by byl wolny ale cholera jak tak mozna! zone ma dziecko co prawda prawie odchowane ale mimo wszystko..

Gość co ci sie tak w nim podoba że
potrzebujesz sie przyjaznićz zakłamanym starym dziadem???????????

Gość co teraz...
hmm no coz nie zauwazyłąm u niego wad - procz tej ze majac zone podija do mnie wrrr a poza tym gosciu jest naprawde w porzadku - mam znajomych w roznym wieku i do tej pory nie malam takch problemow wiec nie wykluczałam starszych znajomych..

Gość co teraz...
chodzi o to ze spotykamy sie prawie codziennie na polu zawodowym wiec chce miec jako tako dobre stosunki..

Gość staruchy podrywające
młode dziewczyny - do gazu od razu

Gość do mojej kumpeli tez...
sie taki dobijal i sie dobil. Sa ze soba juz chyba 12 lat. Ona ma teraz 30 a on 48. Wyszla za niego za maz a teraz spikami bije. Facet ma dorosle dzieci i dalej na nie naklada. Z nia zadnych nie chce miec "bo to wydatek". Dziewczyna ma starego pryka na glowie, ktory robi jej awantury bo laska jest z niej niezla. Jest najmadrzejszy, najprzystojniejszy .......... jednym slowem Idiota! Trakuje ja nie jak partnerke ale jak 3 dziecko. Pedofil psychologiczny. W dzien chce miec w niej dziecko a w nocy chce z nia spac!

Gość co teraz...
hihi no oczywiscie lepiej takiego amanta, ktorego celem jest poderwanie jak najwiekszej ilosci kobiet ;) z deszczu pod rynne :D

Gość co teraz...
smutne co piszesz ale niestety tak bywa - osobiscie nie chcialabym miec faceta z taka roznica wieku..

Gość żony zapraszamy na inne topiki
wejdź na temat kochanki , który jest na życiu uczuciowym

Gość co teraz...
napewno zagladne :)

Gość ales szybka
" żony zapraszamy na inne topiki wejdź na temat kochanki , który jest na życiu uczuciowym" a co ty juz z niej kochanke zrobilas?

Gość no wejdz
na topik kochanek i stań się taka sama beznadziejna jak one, brawo, kolejna kochanka rośnie..

Gość co teraz...
heh o tym samym pozniej pomyslalam, ale poczytac warto choc ilosc stron do przeczytania mnie przeraza - choc mysle ze kochanki to on ze mnie nie zrobi

Gość co teraz...
czy ja napisalam ze zostane jego kochanka?! chce jakos załatwic ta sytuacje a ze dziewczyna zaprosiłam mnie na inny topik nic nie znaczy..

Gość spoko ale uważaj
kontroluj się,niech nie nadeją chwile słabości,powodzenia,p.s. pomyśl jakiego ma starego kutafona

Gość powodzenia mam nadzieja że
jesteś rozsądna

dziekuje - taa mysle ze o to nie ma co sie martwic - nie wpakuje sie po raz drugi w podobnie beznadziejny zwiazek - w kazdym badz raziedalej nie wiem jak to załatwic.. a moze samo sie to zakonczy...ide zrobic sobie kawke :)

Gość Do Co teraz...
Odnosze wrażenie, że owszem, przeszkadza ci to, ze jest zonaty, no, ale jakby był żonaty, ale młodszy, no to może byś się zastanowiła, co? A dzieci ma już odchowane -co to w ogóle za tekst. To co przepraszam bardzo, mniejszy dramat, czy co, dla tych dzieci, zony? CZys ty zgłupiała!!!!!! I jeszcze jedno - denerwuje mnie, jak ktoś pisze, że niby to daje komus do zrozumienia, ze nie, ale chce mieć nadal dobre relacje. Głupota!!!! Jak mu odmówisz, będziesz miała żłe relacje, ale to jest właśnie ten wybór! Trzeba jasno postawić sprawę - nie i koniec, do widzenia. A nie chrzanić, a co na to jego żona. A jakby żona nic na to, tobyś weszła w taki związek!!!!!!

owszem przeszkadza mi ale to ze JEST zonaty - nie jego wiek i co tam jeszcze napisałas.. moze rzeczywiscie mozna było tak odebrac co o jego odchowanym dziecku.. do twojej informacji nie zgłupiałam! chce to załatwic delikatnie zwłaszcza ze nasze konakty sa codzien i nasza wzajemna praca jest ze soba powiazana i tyle. Poza tym twierdzenie za mnie ze weszłabym w ten zwiazek a tym samym do łozka jak jego zona nie miałaby nic przeciwko... skad mozesz to wiedziec? a moze chciałabys zeby tak było by twoje teorei sie sprawdziły?

Gość CzasDoDomu
Przyzwyczaj sie. W zyciu jeszcze nie jeden zonaty bedzie mial na ciebie ochote. Tak juz jest nawet jak bedziesz miala meza a jestes atrakcyjna, faceci zawsze beda na ciebie patrzyc i slinic sie. Takie zycie. Jezeli jestes madra to poradzisz sobie z tym.