Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz...

zonaty facet do mnie podbija

Polecane posty

a wiesz co jest najsmiesniejsze ze nie uwazam sie za jakos specjalnie atrakcyjna dziewczyne - osobiscie uwazam ze mam przecietna urode zadna specjalnos.. moze dlatego przyciagam do siebie takich facetow bo mysla ze jak nie mam nikogo to uciesze sie na takie awanse.. ehh w kazdym badz raze dziekuje wam za to ze mogłam sie z tym podzielic w tym miejscu :) pozdrawiam

Gość żonaty facet
Wiesz co - ja mam podobną sytuację. Tzn zakochałem się w o wiele młodszej (panience). No i ona wie że jestem żonaty. I próbuje utrzymać dystans. Nie wiem co z tego będzie - pewnie nic. To wszystko wyszło jakoś tak spontanicznie... W małżeństwie mi się nie układa od paru lat, myslę o rozwodzie, czuję się samotny i chyba dlatego się zakochałem. Tym bardziej że dziewczyna jest miła i można z nią pogadać na każdy temat. Nie jestem typem mężczyzny który kręci ze wszystkimi dookoła jeżeli się nawinie okazja. Może umów się z nim na kawę i pogadajcie szczerze kto jakie ma zamiary.

Gość a nie powiem kto.o.
a ja to juz dziękuję za takie coś z zonatym...dziękuję bardzo

Gość żonaty facet
Dlaczego - dziękuję? Czasem związki z nieżonatym mogą być też nieudane. Myślę że nie można robić reguły: żonaty - związek nieudany nieżonaty - związek udany Trzeba rozważyć wiele aspektów A na pierwszym miejscu postawiłbym uczucie - czy jest czy nie ma. Bo teraz tak myslę sobie że moja żona poleciała na kasę bardziej niż na mnie - nie dobralismy się kompletnie. Uczucie jakieś było na początku, ale wydaje mi się że z mojej strony to była bardziej fascynacja seksem niż uczucie. No i co ? byłem nieżonaty i się nie udało

Gość a nie powiem kto.o.
a Ty zonaty nie mozesz zasnąć?

Gość żonaty facet
No nie - bo to tak jakby o mnie ktoś pisał. I dziewczyna się dziwi że nie jest szczególnie atrakcyjna. Moja też nie jest najpiękniejsza Ale o niej właśnie cały czas myślę bo się zakochałem i inne się nie liczą dla mnie w tej chwili

Gość Do Co teraz...
W moim poście nie było nic o wchodzeniu do łóżka...to Ty to napisałaś...ciekawe. Wchodznie w związek to nie od razu wchodzenie do łóżka, jakbyś tego nie wiedziała....

Gość jujkowa
takiego to trzeba pogonić od razu jak się wychyli z czymś bardziej konkretnym. Zakłamanego sukinsyna nie możesz traktować przyjacielsko.

Gość jujkowa
... bo wtedy popierasz zło na świecie !

Dam Ci dobrą radę nie rób tego błędu co ja ja miałam przez jakiś czas romans z żonatym kolesiem i do dziś nie mogę sobie tego wybaczyć.A to wszystko dlatego, że ja lubiłam się bawić

Gość Do Co teraz...
jujkowa...

Gość żonaty facet
Do "Co teraz" Jak tam sprawy się rozwijają ? Trzymasz dystans ? Czy puściłaś sprawy własnym biegiem Czasami nie warto walczyć z przeznaczeniem ;-)

Gość a nie powiem kto.o.
ty żonaty to lepiej się nei wychylaj, co?

Gość a nie powiem kto.o.
ja to mam albo zonaty albo jąkaty albo bezrobotny albo....znów żonaty aaaa tam...🖐️ dziewczyny nie przjmujcie sie....nie jestescie same

Gość ko_bieta
Przyjrzyjcie się dziewczyny uważnie wypowiedzi "żonatego"! Tak naprawdę to on sugeruje już pewną rzecz! Do żonatego - nie nazywaj zła - przeznaczeniem!