julia4444 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Wylatuję z Krakowa i szukam kompana bo jeszce nigdy nie leciałam samolotem i trochę cykam... Wiem ,że to śmieszne ale cóż na to poradze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala2525 Napisano Grudzień 20, 2006 Ja również lecę do Irlandii, ale już 22.01 i też z Krakowa i też pierwszy raz:) Trzymaj się, na pewno damy sobie radę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala2525 Napisano Grudzień 20, 2006 miało być 22.12. Pozdrawiam iżyczę miłego pobytu na Zielonej Wyspie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pilotka_NIE Napisano Styczeń 5, 2007 spoko w tamtym roku tez sie tak bałam ze szok a leciałam wtedy pierwszy raz ,przetrwałam ale za kazdym razem sie boje to juz we mnie siedzi ale czasem nie ma innej mozliwosci jak czas goni trzeba sie zawziasc w sobie,ja dalej mam lek i strach....juz mnie ciarki przechodza ale tyle osob lata to chyba jest spoko tak trzeba sobie to tłumaczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach