Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evlenka

Czy usuniecie migdalkow bardzo boli??i co potem??

Polecane posty

Gość evlenka

Byc moze niedlugo zastana m usuniete migdalki. Slyszalam ze trzeba niezle sie namordowac przy tym zabiegu....;/ Naczytalam sie tu na forum takich rzecz o tym ze az strach mnie oblecial.Chcialabym wiedziec czy pozniej bede miala w zwiazku z tym jakies komplikacje typu- problem z jedzeniem ,mowieniem..etc.PROSZE WIEC O RADE:-)

Gość anulka4
Problemu z jedzeniem nie ma, bo nie chce się jeść:)A mówic to mogłam bez problemów, ale jestem gadułą.(Śliny nie mogłam na początku przełknąć, hi,hi- i co z nią zrobić)Ale dość szybko można jeść, nie ma z tym problemów.

Gość myszka235
ja miałam usunięte migdałki w wieku 13 lat nie wiem co się naczytałaś ale to nic nie boli to rutynowy zabieg. u mnie przebiegał tak : poszłam 1 dzień wcześniej do szpitala, na drugi dzień miałam zabieg dali mi głupiego jasia i zaprowadzili na sale operacyjną. Tam mnie uśpili. pamiętam tylko po obudzeniu już na sali dużo krwi z nosa. dali mi kroplówkę i troche bolało mnie gardło tak jakbym miała podraznione przy przeziębieniu. Następnego dna wyszłam ze szpitala. tak więc głowa do góry. To nic strasznego

Gość evlenka
Ale aleee widzisz mialas pod calkowita narkoza jesli dobrze zrozumialam, a ja czytalam ze teraz sie w ten sposob nie robi-tzn. zabieg prowadzony jest tylko w znieczuleniu miejscowym.Porady typu "za wszelka cene rekami i nogami nie pozwolcie na zabieg w znieczuleniu mijescowym!Oszczedzicie sobie lez i tego okropnego bolu!!!!!"wiec juz nie wiem co myslec,katorga normalnie.