Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyui

doczepcie sie do niej zazdrosnice!

Polecane posty

Gość DLKJA
Bardzo ladna dziewczyna.Te pieprzyki nie dokonca sa takie ...aleeee i tak jest piekna :D

Moim zdaniem idealna. Jeśli to rzeczywiście są jej zdjęcia, a nie jakiejś modelki, to jest prześliczna. Ma piękne, lśniące włosy, idealny kształt ust i piękny owal twarzy.

Gość lo matko
a to ze mloda a to ze pieoprzyki wy to zawsze cos wynajdziecie. ja bym chcaila tak wygladac jak ona bo jest idealna i zadna z was nie jest tak ladna jak ona , nigdy nie byla i nigdy nie bedzie !!! nawet jak sie umalujecie!

A skąd wiesz, że żadna z nas nie jest tak ładna jak ona, a nawet ładniejsza? Widziałaś zdjęcia absolutnie wszystkich kafeteriuszek? Żebyś się przypadkiem nie zdziwiła:P

Gość lo matko
kafeteriuszki niektore sa ladne , ale nie tak ladne jak ona, chyba ze im sie zdaje za duzo

Gość Migrenna
Cuz sa baby ktorym sie wydaje ze ladne to sie na sieci publikuja i na takie serwisy jak ten nie zagladaja. Proste.Ciasne umysly o ile wogole umysly. Aczkolwiek jesli ktos ma problemy ze soba ,akceptacja ciala i wygladu to sie moze POCIESZYC w ten sposob i napisac ze jakastam jest ladniejsza niz "wy" przy czym owo "wy" to jest caly zly swiat ktory otacza autorke jednego z wyzej widocznych postow . Jest to smutne jest to przykre ale my oczywiscie nie bierzemy tego do siebie bo jestesmy super i jakies smutne sfrustrowane brzydulki moga sobie pisac nawet ze > my < mamy ogon ,rogi i wlochate stopy. Jak juz pisalam wyzej topic jest zenujacy .

Gość Migrenna
do lo matko : czy mi sie wydaje czy to jest prowokacja? tak mi przeszlo przez mysl ze moze to jest Twoje zdjecie poprostu ale to by bylo zbyt latwe. Powiem Ci ze czeste pisanie o rzeczach absurdalnych (a z tego wzgledu ze nie jestes w stanie ocenic urody zadnej z nas chyba ze napodstawie nicka lol) robi z Ciebie osobe niewiarygodna , naiwna i pokrecona.Jesli to byl cel to gratulacje bo sie udalo. Glosuje za usunieciem tematu.

Coś w tym jest, że ładne nie zamieszczają swoich zdjęć na takich stronkach. Mam śliczną koleżankę i ona nie musi się dowartościowywać zamieszczając zdjęcia w sieci. Po raz kolejny pozwalam sobie zauważyć, że tak naprawdę się nie znamy, nic o sobie nie wiemy i nie możemy stwierdzić, że na kafeterii nie ma ładniejszych kobiet od tej dziewczyny z fotki. Ta dziewczyna jest prześliczna, ale są jeszcze ładniejsze.

Gość Migrenna
Martyna : sa ladne sa ladniejsze ale nie ocenia sie czlowieka po wygladzie tak samo jak nie ocenisz smaku batonika po opakowaniu czy opisie skladu. Ja mam swoje zdjecie na sieci ale co z tego? Rozni ludzie zamieszczaja i nie widze zwiazku z tym ze ktos ma ladniej ustawione kosci policzkowe i prosty nos w zwiazku z czym nie zamieszcza. Nie ma reguly.Jesli sliczna kolezanka nie zamieszcza to moze swiadczyc tylko o tym ze nie potrzebuje ani dowartosciowania w ten sposob albo/lub nie potrzebuje kupi maili od zdesperowanych facetow ktorzy mysla ze maja szanse ;) lo matko : Zawsze mozna sie ZNOWU klocic ktory typ urody jest lepszy jak juz naprawde nie ma sie o co gryzc.

Gość ten ten
temat byl po to zeby pokazac ze wy nie potaficie byc obiektywne do kazdje laski doczepiacie sie z byle gownem nawet jak obiektywnie patrzac jest ladna doczepiacie sie do kazdego szcegolu byle tylko obrzydzic ja w oczach innych!

Czasem ktoś ma tak dużą wadę, której nie sposób nie zauważyć i może stąd wrażenie, że czepiamy się wszystkich i wszystkiego. Poza tym jeśli laska na fotce wywali piersi na wierzch, to nie można o niej powiedzieć piękna, bo ta skaza, której się dopuściła, będzie się za nią ciągnęła. O tej dziewczynie nikt nie napisał, że jest paszczurem. Naucz się czytać między wierszami, to, że ktoś napisał, że ma za dużo pieprzyków, wcale nie oznacza, że dziewczyna jego zdaniem jest szkaradna, ale że te pieprzyki przeszkadzają do tego stopnia, że nie sposób powiedzieć o niej- IDEALNA.

Gość nie smiejcie sie z pieprzykow
Ja mam jeden nad ustami, tak jak miala marylin m. i go nienawidze!! ludzie mowia ze jes fajny ale ja najchetniej bym sie go pozbyla. Uwazam ze pieprzyki oszpecaja twarz, nienawidze tej strony twarazy, i denerwuje mnie jak ludzie o nim mowia, a niestety pieprzyk jest czyms charakterestycznym, co dopiero na twarzy! :( Chetnie bym wyciela to gowno, i zazdrosze wszystkim ktorzy maja piekne gladkie twarzyczki.

Gość SADO MACHO
Wsłóczuje osobie która napisała ''ja jestem ładniejsza''kurwa jaka prózna suka!!!!!!!!!

Gość to naprawde dziala
ohydna ciemna suka

Gość titijka
Dziewczyna jest.Tez nie widze w tym nic nadzwyczajnego.Ma buzie i pieprzyki.No i co wiecej mozna napisac? Dla jednego ladna dla innego nie.Kto sie czepia ten sie czepia :D :D :D :D :D :D Ze przepraszam pokazac ze tu zazdrosne sa panienki co sie uczepia ? Ahahahaaha nowej planety nie odkrylas! Sa zazdrosne sa blondynki sa brunetki a niektore sie nawet uczepia no i co do czego dojdziemy ???? Do niczego konkretnego:D :D :D :D Pozdrawiam autorke , dziewczyne na zdjeciu i was wszystkie :D To tak na Swieta : zajmijmy sie sobą.

Gość LASKA NIEBRZYDKA
ale szpecą ją 3 pieprzyki na twarzy

Gość aaala
ładna ale nie piekna..bez przesady

Gość linnna
Moim zdaniem jest piękna, oczywiście nie wiem jak wygląda naprawdę, ale jeśli wygląda tak jak na tych fotkach, to jest prześliczna. Może gdyby zamiast tych 3 pieprzyków miała jeden, pewnie byłaby idealna, ale wtedy poryczałabym się z rozpaczy.

Gość kamikadze ee
sliczna ale tylko dla malolat!

Gość qqqqqqqqqqqqqqqq
fuj co to jest za kupa????????????????????????????

Gość wawarata
gdzie wy macie oczy przeciez nie dotknał bym tego paszczura kijem ha ha ha, kompletnie wam odbiło a wokól jest tyle zajefajnych dziewczyn, chyba nie widzieliscie jeszcze slicznej panny slepoki

Gość jest sliczna
była dziewczyna mojego faceta wygladała w 70% jak ta ze zdjęcia. ... taki typ urody jestw ogóle ideałem mojego faceta, a ja taka nie jestem(mimo ze bardzo bym chciała). przyglądając sie fotkom tej piekności smutno mi jak cholera.... :-(

Gość kamikadze ee
ona jest ohydna okropnie:(:( jak malolata wyglada:(fuj!! jak rumunka..

Gość kamikadze ee
skoro byla dziewczyną twego faceta to czemu ja zostawil dla ciebie ??napewno jestes łądniejsza to co pieprysz głupoty??

Gość ej ludzie nie rozsmieszajcie
mnie! ona jest ladna? zwykla dziewczyna, niebryzdka, ale nie ładna! pieprzyki pieprzykami, ale patrzcie na rysy twarzy... te usta dziwne jakieś... ładny ma tylko kolor oczu i włosów

Gość ona ładna hahaa
wg mnie brzydka a nie łądna.

Gość fdfdfdfdf
rysy twarzy ma sliczne i regularne kretynko..wiec czego sie czepiasz ??

Gość mamamaaa
ale lacha

Gość do kamikadze
to ona zostawiła mojego faceta.... on NIGDY nie odszedł by od takiej....