Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o powazne odpowiedzi

iśc z brzuchem na studniowke????????

Polecane posty

Ja bym poszła :) Jezeli lokal jest na poziomie ...? dlaczego miałabym pozbawic sie fajnej imprezy z sokiem pomarnczowym przy stoliku --- z fajnymi ludzmi ! Ciaze to nie choroba.Napewno byłoby fajnie ...Poloneza bym zatanczyła. symboliczny taniec...A reszte imprezy spedziałbym przy stoliku ... Jakies 4 godziny ...i wilk syty i owcacała :D Ja miałam studniówke 4 lata temu ...i miałam Ja w Radissonie w Sz-nie... Gdybym wówczas była w ciązy poszłabym .

Gość prosze o powazne odpowiedzi
dogadalam sie z dziewczynami ktore zajmuja sie calą organizacją tej studniowki ze dam im znac dopiero po 15 stycxznia bo wtedy bede miala wizyte u lekarza i bede juz wszystko wiedziala , juz chce isc dziwne to jak zmienia sie wszystko u kobiet ciezarnych przez te hormony :)

Gość madzia_0111
A MNIE NIE OBCHODZI CO INNI BEDA MOWIC IDE NA STUDNIOWKE I JUZ...HEHE...MOJ CHLOPAK TEZ SIE MARTWI O MNIE I O DZIDZIE I ZAPEWNE WYJDZIMY WCZESNIEJ ALE STUDNIOWKA JEST RAZ W ZYCIU I TRZEBA ISC! ROZMAWIALAM Z MOJA PANIA GINEGOLOG I TEZ MOWILA ZEBYM ZLA!A SUKIENKE BEDE MIEC ROZSZERZANA OD BIUSTU W DOL!:) POZDRO MI MILEJ ZABAWY!