Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przeciw

Nigdy w życiu nie pójdę do solarium! A wy?

Polecane posty

Gość jestem przeciw

Kilka minut nieodwracalnie niszczy skórę, szybciej się zestarzeje za kilka lat i daje iles tam procent ryzyka zachorowania na raka skóry! Już słońce jest bezpieczniejsze! Po co to wszystko? Dla ładnego wyglądu? Za 20 lat będzie sie tego żałować!

Gość lolotoro
przeciez za 6 lat jest koniec swiata to co mi zalezy

Gość jestem przeciw
Hehe, śmieszne!

Gość dwer
a ja ...bylam wczoraj

Gość też nigdy nie pójdę
do solarium, po co, mam taką lampę w domu :p

Gość a ja pójdę bo nie znosze
bladości i nie mogę patrzec na bladych ludzi, okropne :P

Gość ....aaa
tez tak mowilam ale sie przekonalam jak fajne jest sztuczne sloneczko:P

Gość anita24
opalona buzia i ciałko lepiej wygląda niż blade i smutne:)

Gość jestem przeciw
Ciekawe co powiedzie za ok. 20 lat, hehe, ale jesteście g....!

Ja bym poszła, ale jak na razie nie czuję takiej potrzeby. Zresztą jestem strasznym skąpcem i wole poczekać do wakacji :P

Gość mimiiiiiiii
stara i tak bede!!! co mi to da ze nawet w młodości nie bede zadowolona bo bede blada jak mąka

Gość Moniś18
A ja chodzę ale rzadko i nie wyglądam jak machewka i wcale nie musze szybko się zestarzeć. To Ty się szybko zestarzejesz bo jestes biała i nakładasz tony pudru i samoopalacza

Gość to lazcie bledziochy
odkrywacie swoje ciala na imprezach takie blade masakra jak serrrr fuj

Gość a skąd wiesz może za...
20,30 lat wynajda super krem przeciwzmarszczkowy i nie będziemy stare?? ;) ja chodzę, rzadko - ale chodzę...

Gość the_real_princess_SiSi
ja chodzilam, ale przestalam. to nie ma sensu. kolor opalenizny z solarium jest brzydki, sztucznie to wyglada w zimie, niszczy skore. dodatkowo naraza sie taki czlowiek na rozne choroby skory, przebarwienie, raka itd. po za tym max szybko ta opalenizna schodzi. jaki w tym sens wiec?

Wszystko jest dla ludzi, ale w granicach rozsadku ;) A specjalista powiedzial, ze najbardziej optymalne jest korzystanie z solarium 2 razy w miesiacu, po 10minutek. :) A co do slonca, to w chwili obecnej jest rownie szkodliwe

wole sobie co najwyzej delikatnie twarz posmarowac samoopolaczem, ale tak zeby nikt nie spostrzegl ze go mam.

tak zgadzam sie, 20 minut na miesiac to niewiele. ale nie oszukujmy sie, te tzw "solary" lataja tam ze 4 razy w tygodniu

jak bylam mlodsza do chodzilam codziennie ale z powodu problemow ze zdrrowiem jakie spowodowalo solarium przestalam

Gość zdechła biedronka
skoro się do tych lat uchowałam bez opalenizny, to i dalej pewnie blada dożyję.

Gość jestem przeciw
Nie uzywam pudru ani samoopalacza, chyba, że szykuje się jakaś impreza! Jestem ładna i nie potrzebuję niczego przyciemniać. Biała skóra jest okazem zdrowia!!!!! A Wy pomarańczowe wyglądać jak blachary!

pomaranczowe to sa te co maja nasrane w glowie i chodza codziennie ja chodze gora 2 razy w miesiacu nie widac ze chodze na solarium mam lekko przyciemniona skore i wygladam sto razy lepiej niz kiedys jak bylam blada wstydzcie sie pokazywac takie sine blade ciala

jesli sie ma fajne cialko to fajnie wyglada nawet jak nie jest opalone! a jak sie ma waly po boku i biust jak u 8 latki to nawet solarka ci nie pomoze. w granicach rozsadku -tak ! ale ta granice jest latwo przekroczyc! wiem bo bylam uzalezniona od solarki-tanofobia- jakos sie z tego wyleczylam ale boje sie ,ze jak znow zaczne chodzic to wpadne w ten nalog. poki co wygladam super bez sztucznych lamp :);););););):)

ktos napisal-- \"stara i tak kiedys bede\"-w sumie to racja,ale juz teza decydujesz o tym jak bedziesz wygladala majac 40 lat. skoro chodzisz czesto pod lampy to bedziesz miala cere jak 65 latka .hmm jaki wstyd jak cie ktos zapyta o wiek :);)

dokladnie wszystko w granicach rozsadku jak nie potrafisz sie opanowac i leciesz co dzien na 20 minut to to nie jest dla ciebie ale jak chodzisz raz na jakis czas zeby utrzymac lekka opalenizne z lata to dlaczego nie wszystko jest dla ludzi po cholere zakladac topik ze nigdy nie pojdziecie na solarium, ja wiele rzeczy mowilam ze nigdy nie zrobie a zycie jednak jeest inne niz nam sie wydaje topik jest denny to sprawa kazdej z osobna a jak ty nie lubisz to nie chodz proste

dokladnie! nigdy nie mow nigdy! ja tez sie zarzekalam , ze tego czy owego nie zrobie a potem robilam:);) lepiej wyrzucic to slowo ze swojego slownika :);)