Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochezdziwiona..

chłopak 12 lat młodszy ode mnie

Polecane posty

Gość trochezdziwiona..

zaproponawal mi ..sex.Jest bardzo przystojny,ale ja jestem męzatką.Nie zrobie tego ( ktoś miał trafną stopke na forum że od iskry namiętności może zapłonąć ognisko domowe ),ale przyznam że to kusząca propozycja :-)...

Gość trochezdziwiona..
Mam prawie 20 lat... :classic_cool:

Gość trochezdziwiona..
Jestem sekretarką w szkole podstawowej, normalnie, podszedł i mnie zbajerzył.

Gość mala83.
hmmm.. w szkole podstawowej?? to gowniaz jeszcze. jakbys byla sekretarka n studiach w dziekanacie, a to co innego,:)

Gość mala83.
a cio? niestety nie jestem szkolna sekretarka i ne pracuje w podstawowce ani w przedszkolu:P

..nikt nie jest doskonaly ;) ...a jak juz tu jestes to moze powiedz dwa slowa o sobie

Gość mala83.
jestem jeszcze mala. jak widac nie wiedzialam ze uczen podstawowki jest w stanie oszolomic mezatke;) tyle o mnie. uciekam, bo przeraza mnie co czytam

Gość kitajec
heheheeh co nicki sie poplataly::D:D:D:D:D::D:D hehehhheheheehh

Gość trochezdziwiona..
widze ze temat sie rozwinął ..i podszywacz sie trafił :-D :-D

Gość hmmmm198111261
ja mam lepsza sytuacja ja mam 26 lat moj chlapak 22 a teraz podoba mi sie chlopak jeszcze mlodszy bo ma dopiero 18. znam to uczucie fascynacji nikt cie nie bedzie tak pragnal i kochal jak mlody. tylko ze jak tak podszedl do ciebie i od razu zaproponowal sex to troche z niego cham nie wazne ila ma lat. moi to chociaz mowia ze mnie kochaja ;-) i chca sie zenic. to z takim sie nie umawiaj bo to prostak. ale moze inny mlody podejdzie ja sie dlugo bronilam ale juz sie poddalam i teraz zyje chwila.

Gość Danieleq
Ja mam 17 lat i kochalem sie z kobieta o 9 lat starsza. Miala dziecko i meza. Bylo to tylko raz. Poznalem ja w szpitalu. Lezalem wtedy na sali obok a ona byla ze swoim dzieckiem. Potem jakos sie spotkalismy i tak wyszlo. Powiem szczerze ze takie kobiety to prawdziwe kocice. Chcialbym to kiedys powtorzyc.ehh :)

Gość nuda jak hooj
mamuska - synalek stary schemat ,podobno stare lachony lubia mlodziakow i to prawda na mnie sie zaczely co poniektore gapic jak na faceta kiedy jeszcze calkowicie czulem sie dzieckiem