Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanetssssa

Makijaż

Polecane posty

Gość Zanetssssa

Witam drogie panie:)Mam pewnie pytanie, za niedlugo odbedzie sie moja studniowka i chcialbym tejh nocy pięknie wyglądac.mam zamiar umowic sie do makijazystki zeby wykonala mi profesjonalny makijaz...ale boje sie ze wyrzuce pieniądze w błoto...chodzi o to ze jesli zrobie sobie taki moj wlasny makijaz na jakąś imporezec to ten rozplywa sie tak po 2,3 godzinach...a na studniowce chcialabym wyglądac pięknie caly czas:P.Znajomi mowia mi ze profesjonalny makijaz bedzie sie trzymal całą noc, bo kosmetyczka uzywa lepszych i drozszych kosmetykow. Czy to prawda??Czy ktoras z was ma w takich sprawach doswiadczednie??acha, pytalam juz jeden kosmetyczki i ta podala mi cene 35zł(w cenie makijaz probny i regu;acja brwi).Czy to nie za malo??kiedy zapytalam o kosmetyki ktorych uzywa powiedzial ze takich nie ma w sklepie bo to są tlyko dla profesjinalistow i podala jakąś firme...tylko nie wiem czy dobrze uslyszalam (pisze tak jak uslyszlaam)"Croyal""Ciolan"-nie slyszalam o takich firmach...prosze poradxcie!!

Gość u mojej kosmetyczki kosztuje
75zł, ale w cenie jest też kapsułka utrwalająca, którą nakłada sie na twarz przed zrobieniem makijażu

ja także robiłam sobie wtenczas makijaż u profesjonalistki: wyszalałam się za 5 :D a makijaż jak był, tak pozostał nieruszony przez całą noc... płaciłam 25zł, tylko, że to było 3 lata temu...no i ta cena to w związku z promocjami i takim okresem... 🖐️