Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AWW

PIEKIELNY CELLULIT

Polecane posty

Gość AWW

Kurcze, naprawde jestem jeszcze bardzo mloda, a cellulit mam okropnyyy, od pasa w dol, nawet na lydkach.. I naprawde bardzo prosze o jakas skuteczna i madra porade jak sie tego cholerstwa pozbyc. Zdaje sobie ze to bardzo trudne, oraz ze cellulit jest niewylaczalny, ale cyz mozna chociaz go ograniczyc zbey tak bardzo nie rzucal sie w oczy...?

Gość AWW
Cwicze.. Odstawilam slodycze, wszytsko co tlustye i wysokokaloryczne, uzywam roznych preparatow, pijam herbatki oczyszczajace organizm.. staram sie, jednak nic z tego..

Niekoniecznie cellulit tworzy się tylko od nieodpowiedniej diety. Tworzy się często także na nogach dziewczyn wysportowanych. Sama wprawdzie nie mam tego problemu - ale Avon wypuścił jakiś krem (poszukam w katalogu albo spytam koleżankę), który podobno działa dobrze, tylko cenę ma adekwatną do swojego działania - 50 zł za tubkę, ale ponoć dosyć wydajny jest. Nie wiem - sama nie stosowałam, więc opieram się na opinii koleżanki. Pomagają w tym także masaże, najlepiej kupic specjalny masujący przyrząd, albo taką gumową kulkę z wypustkami.

Gość ćwiczyć
a ja kiedys jeszcze mialam taka gabke szorstka, ale naprawde szorstka, z takim piaskiem az po jednej stronie - i codziennie pod prysznicem sie tym szorowalam :) i na deser balsam (ja wole odzywcze, chyba najwazniejszy jest jednak masaz) potem nawet na plaze wyszlam bez paranoicznych mysli ;) aha mozesz sobie zrobic olejek i masowac sie nim po kapieli, np olej ze slodkich migdalow czy inny, z dodatkiem olejkow eterycznych z geranium, rozmarynu, cytryny, grapefruita

Gość felida
Jeżeli naprawdę chcesz się pozbyć cellulitis porozmawiajmy - gg 9142816( zawsze niewidoczny)

Gość fdfdsf
czytalam na stronie glodowka.pl (czy tam org) ze cellulit tworzy sie w zanieczuszczonym ciele. robilam glodowke i juz nie mam cellulitu. tak samo jest z dieta warzywno-owocowa( tą oczyszczająca tylkotrwa dluzej)