Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My humps

Przeszłość- dlaczego nie potrafię zapomnieć??

Polecane posty

Witam! No więc tak mój problem polega na tym, ze od ponad roku mam chłopaka, gdy jest ze mną jestem szczęsliwa... Czuję, ze go kocham...On mnie ponad życie... Kiedy go nie ma myślę o nim, a także o moim byłym facecie, byłam z nim ponad dwa lata, był pierwsza \" poważną \" miłością w moim życiu. Rozstaliśmy się, bo wyrządził mi wiele złego, zdradzał mnie przez dłuższy czas. Od naszego zerwania minęło 18 m-cy. Ja do tej pory nie umiem z nim normalnie gadać, mam do niego żal za to co zrobił. A przecież minęło juz tyle czasu... Jest jeszcze jeden mój były facet to chore ale z nim też mam sentyment jakiś, chciałabym z nim się znów spotkać, pogadać jak kiedyś powygłupiać... Ja to chyba jakaś chora psychicznie jestem. Chce zamknąć rozdziały z przeszłości... Ale wiadomo przeszłośc jak tatuaże nikt ich nie zmarze... Ale ja tak bardzo chciałabym zapomnieć, żeby stali sie dla mnie obojętni a ja żebym mogła się w pełni cieszyć tym co mam... Tylko jak to zrobić??:(

ja długo wspominałam chłopaka z którym nawet nie byłam,a który chciał mnie nawet wykorzystać.Miałam wtedy tylko 14 latek,wiem że mnie zdradzał.Bardzo wtedy cierpiałam i długo wspominałam wszystkie chwile z nim spędzone....Żałosne

Najlepsze jest to, ze dla facetów, to jest jasne wszystko- KONIEC to KONIEC i olewka... A my często żyjemy wspomnieniami...:O:O Głupia jestem...:O

Gość to fakt_
:D:P :classic_cool: wyluzuj,bo się spalisz!!!!

Gość Egibsks bogini
tez tak mialam....dlugo nie moglam zapomniec o ex.. 2 lata trwal nasz zwiazek....zakonczyl sie dla mnie dosc dramatycznie....ex przyprowadzil sobie nowa panne do domu i zakomunikowal mi, ze to jest jego nowa dziewczyna ( ja wtedy u niego mieszkalam)....bardzo dlugo nie moglam zapomniec nie tylko o nim, ale i o tym zdarzeniu ....w koncu postawilam sobie pytanie, co ja od niego chce?? z nim juz raczej byc nie moge! co mi wiec przyniesie spotykanie sie z nim?....zerwalam cakowicie kontakt...zajelam sie czyms, a potem poznalam cudownego faceta i jestem z nim do dzis! ....z ex spotkalam sie niedawno, porozmawialismy , wypilismy kawe i to wszystko!!! tobie tez radze, zastanow sie, czemu myslisz o nim, co ci to przyniesie? czemu chcesz miec kontakt z tym drugim ex? jesli zwiazek z nim byl nieudany, to taki kontakt bedzie cie tylko psychiczenie wykanczal!

Gość Upik
upupupupupup