Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglosaski raj

Tamta strona nie chcemi sie zaladowac ...CD wróżb !!!

Polecane posty

Gość Juliaaaaaaaa
A może to chodzic o zerwanie kontaktów z osobą mi bliską?bo tak właśnie sądze, rozluźniły się kontakty a teraz będą zerwne?Może nawet lepiej jak tak będzie

Gość anglosaski raj
aaa, dopiero zobaczylam chwila ;) 04.11.1985 Nisko nie masz sie czym martwic, wszelkie problemy powinny same nasunąc sobie droge do rozwiązania nie wiem czy masz dobry kontakt z ojcem , ale jesli to nie o niego chodzi to jakiegos mężczyzne ktory zywi do ciebie ojcowskie uczucia( ojcowskie bo dba, martwi sie i troszczy, mężczyzna o sile i autorytecie) ktos kto zawsze sluzy ci dobrą radą i czuwa nad twoim szczesciem ja widzę jasnosc, spelnienie, dobre samopoczucie, satysfakcje, cieplo:) a takze szczodrosc, twoją niezaleznosc, poczucie wlasnej wartosci, a takze udane szczescie rodzinne, szczesliwy zwiazek uczuciowy, szczesliwe malzenstwo (jesli ku temu zmierzasz) radość zycia oraz pogodzenie sprzecznosci

anglosaski raj - pisząc ze odnoszę się do wypowiedzi powyzej nie chodziło mi bynajmniej o czyjś \"rysunek misia\" a wyłącznie o moje zdanie powyżej. to tak dla wyjaśnienia bo zobaczyłam post nad moim :/

Gość anglosaski raj
julkaaa>>> tak jak napisalam, związek emocjonalny nie zawsze musi oznaczac tylko przyjaciela, takie związki zawieramy z innymi bliskimi ludzmi, najczesciej moze chodzic o partnera, ale są tez inne przypadki, to moze byc np. toksyczna przyjaciolka albo kolega w twoim przypadku taka zmiana ma wyjsc na twoją korzysc, masz czerpac z niej energie, to co jest teraz jest jak opętanie, coś w rodzaju szantazu emocjonalnego, manipulacji bedzie dobrze a taka zmiana w twoim zyciu jest potrzebna, jesli bedziesz miala mozliwosc wyjazdu skorzystaj z niego

Gość anglosaski raj
cyniczka, nie martw sie domyslilam sie :D choc na początku zastanawialam sie czy to nie jakis podszyw, ale potem juz tylko smiech ;) powodzenia ;)

anglosaski raj - moze szepniesz słówko o sferze uczuć ? bo jakoś o niej ani słówka i powiało chłodem :( pozdrawiam ;)

Gość co mam podać
do wróżby ?

Gość anglosaski raj
a przypomniesz jeszcze raz dane?

Gość co mam podać
bardzo potrzebuję takiej wróżby

Gość moniśkAA
dziękuję Ci anglosaski raj, jesli to jest prawda co napisałaś, to normalnie funduje Ci rejs dookoła świata:D. dziekuje i pozdrawiam, z tego wsyztskiego sie usmiechnęłam:) z ojcem mam dobry kontakt , mieszkam z nim:) i chciałbym kiedys natknąc się na gfactea z którym stworze szcęsliwy związek:D....jak to każda babka:) buziolki

Gość jaaaaa terazzz
j a czekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co mam podać
halo co potrzebne - data i co jeszcze

Gość anglosaski raj
ale nie mam danych :O

Gość anglosaski raj
miejsce, imie,data urodzenia nic więcej

anglosaski raj - nie bardzo wiem czy Twoje pytane było do mnie ale na wszelki wypadek: kasia, 15.07.1972, g.23.56 ;)

Gość jaaaaa terazzz
22.08.1987 Złotów

Gość jaaaaa terazzz
< Malwina >

Gość co mam podać
a ty nie robisz tutaj jakiegos wywiadu ? skąd jesteś, jak masz na imię ?

Gość anglosaski raj
kasia, 15.07.1972, g.23.56 zwyciestwo prawdy, pokonanie jakiejsc krętej sciezki w zyciu uczuciowym, lojalnosc oraz wiarygodnosc prawdopodobnie dostaniesz jakąś wazną wiadomosc, coś co pozwoli wyrwac sie z marazmu, ja tu widze raczej pewnego rodzaju przebaczenie, dowiesz sie o czyms , sama siebie poddasz osądowi, ale wszystko da sie naprawic, wyzdrowienie czegoś co do tej pory chorowalo, wyzwolenie, byc moze zwrocenie sie tez w strone kontemplacji zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzje, rozmowy z samym sobą, z Bogiem, z duchownym

Gość a niech tam
kamila 24.01.1978 warszawa

Gość anglosaski raj
22.08.1987 Złotów byl jakis stan napięcia umyslu, wysilki intelektualne, ktore najprawdopodobniej jeszcze czekają, byl trudny wybor, koniecznosc podjęcia jakiejs jednej decyzji a widzę...milosc❤️ poczatek milosci, jakiegos uczucia, spotkanie ktore doprowadzi do zauroczenia sie sobą, mile spędzone wspolnie chwileserdeczna przyjazn, namiętnosc, wzajemne zrozumienie więc jesli jeszcze nie masz bardzo mozliwe ze wkrotce poznasz partnera, duzo spotkan towarzyskich( bo masz przy sobie wino, zabawe i spiew) mozliwe ze gdzies tam sie poznacie

Gość a niech tam
no dobra to teraz ja

Gość a niech tam
?

Gość anglosaski raj
i to juz ostatnia osoba, musze sie polozyc kamila 24.01.1978 warszawa uwiklalas sie w pewne problemy, klopoty, ciągle byly jakies przeszkody przez ktore nie moglas pojsc naprzod, duzo obowiązkow co dodatkowo moglo przytlaczac, przeciązenie, nadmiar spraw ktore musialas zalatwic, zmęczenie a takze niezdolnosc zrtobienia wszystkiego naraz ..to wkrotce powinno minąć niedlugo zaczniesz miec swiadomosc wlasnej wartosci, doskonalosc w dzialaniu, powodzenie finansowe perfekcja a takze satysfakcja z dobrze wykonanej pracy powodzenia padam z nog, nie dam rady więcej

Gość a niech tam
jesteś super, dzięki 🌼

Gość a niech tam
👄