Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglosaski raj

Tamta strona nie chcemi sie zaladowac ...CD wróżb !!!

Polecane posty

Gość anglosaski raj

niestety jak narazie zdąrzylam zrobic to tylko dla dwoch pierwszych dziewczyn, bo tylko ich wpis zdąrzylam zobaczyc zanim strona przestala dzialac no kasiu...same dobre wizje widze, moc, sile i twoj triumf dotyczy to zarowno sfery materialnej, czyli zawodowej jak i tej bardzij przyjacielskiej, prywatnej w sprawach biznesowych jak najbardziej powinno wszystko sie powiesc, a wręcz wszelkie powodzenie, zrozumienie a takze oswiecenie itd, dla ciebie to moment idealny twoj umysl jest teraz bardzo czynny sklonny przyjąc wszelką wiedzę i w perfecyjny niemalze sposob ją wykorzystac natomiast karta mocy mowi mi ze nawet jesli ostatnio przeszlas jakies zalamanie jestes na tyle silna by isc do przodu cechuje cie troche przywodztwo, masz w sobie duzo mocy i wladzy(nawet jesli jest to w jakis sposob ukryte) jasnosc w dzialanu, pomoc w dązeniu do realizacji celu, cos czuje ze masz jakis wazny zyciowy plan, albo projekt decyzja jak najbardziej trafna nawet nie wiesz ile masz w sobie sily

wiem wpisalem sie i sie zacielo poniewaz mam czarny charakter:D:D:D:D

Gość Anna jestem
zatem powtórzę dane 29.09.1984 Warszawa Pozdrawiam :)

Gość idioci
przestan sciemniac kretynko Bog Cie pokaze,zobaczysz,wspomnisz moje slowa

Gość a co mi tam-w mordę jeża
No fakt - strona nie chce się załadować - czekam na mój "wynik" byłam druga;)

Gość idioci
taaa,nagle z kosmosu,ktos wam powrozy,powie co sie stani:D bosz....w sredniowieczu zyjecie? wstyd mi za takich prostakow

IDIOCI???? A skąd Ty wiesz jak my do tego podchodzimy???? nie pasuje???? - żegnamy - zachowaj swoje przemyślenia dla siebie, bo nas naprawdę one nie interesują

Gość anglosaski raj
drugi wpis (krynica gorska) narazie symbolizuje panią karta wisielca co oznacza zawieszenie, odcięcie się od starych form, rozmyslanie, rozrachunek z dotychczasowym zyciem, zastanawianie sie nad istotą i sensem niektorych podjętych przez panią decyzji, a nawet powiedzialabym lekkie wycofanie sie z dotychczasowego życia odpoczynek i chęc pobycia z samą sobą ale jest to w pewnien sposob rodzaj pewnej regeneracji jakby zbieranie sil przed dalszą walką, dalszym dzialaniem o czym swiadczy 7 palek mowiąca o wspinaniu sie po szczeblach duchowego rozwoju, bardzo mozliwe ze czeka panią niemaly wysilek fizyczny, duze pragnienie przezwycięzenia przeszkod, stawienie czola wyzwaniu a takze odpowiednio ulozony plan pozwolą pani przejsc tę drogę pomyslnie i osiągnąc upragniony cel

zachowaj swoje przemyślenia dla siebie, bo nas naprawdę one nie interesują>>>>>kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie nawet w tak durnym temacie jak ten

Gość Juliaaaaaaaa
Juliaaaa 02.10.1982 warszawa

Gość hahahah...raju
skopiowala ze strony hahahaha:D ludzie,nie badzcie smieszni anglosaski raj: wez sie lepiej do porzadnej roboty nierobie,ktory zarabia robiac ludziom sieczke z mozgu a pozniej mowia,ze Polacy zacofani:D

Dziękuję uprzejmie.......:) Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy Ewa:)

Gość anglosaski raj
do drugiego wpisu: zapomniałam dodać iż niedlugo umrzesz:D

Gość anglosaski raj
Anna jestem zatem powtórzę dane 29.09.1984 Warszawa poszukiwanie samej siebie, kręta droga, chęc jakiejs istotnej zmiany w zyciu, narazie to tylko takie zachcianki, ale przy silniejszej woli dojdą z pewnoscią do skutku, trzeba tylko powoli i konsekwetnie wypunktowac to co chcesz osiągnąć a droga do marzen nie bedzie taka dluga zwlaszcza ze masz nad sobą opiekuna, ktory moze cie odpowiednio pokierunkowac, to osoba czuwająca nad zachowaniem porządku, autorytet w wielu sprawach, cechujący sie sprawiedliwoscia oraz posiadajhący w rękach wladze, osoba ta moze byc na znaczącym stanowisku i powinna jak najbardziej pomoc

Gość anglosaski raj
nic nie kopiuje mam swoje karty i z nich wroze :O prosze sie nie podszywac

Gość swinska rura
to moze ja Cie zaladuje *............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . . . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' i . . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_________ . . . . .. . . . . .. . . .,.- '___________|_} . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ;_)_) . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) ^^ . . . . . '-.. . . . . . .) . . . . . . .' - .......-`

anglosaski raj - miło że się odezwałaś. ponieważ podobno za stawianie kart się nie dziękuje więc ujęłam to w taki jak powyzej sposób ;) pozdrawiam kasia

Gość anglosaski raj
Juliaaaa 02.10.1982 warszawa szykuje sie duza przemiana, przejscie z jednego etapu w drugi, nagla zmiana jesli jestes w toksycznym związku to wyzwolenie, odcięcie się od przeszlosci, koniec a takze początek nowych, lepszych zmian, powiedzialabym ze to koniec danego etapu zycia, byc moze związku a moze jakiejs przyjazni wiąze sie to rowniez z faktem z jakąś podrozą ktora najprawdopodobniej czeka, powiedzialabym raczej ze to podroz sluzbowa, w celach zarobkowych, w pani zyciu przygotowanie do podrozy albo do zmian jakie mają nastąpic w zyciu

Gość czasami mysle
to ja jeszcze raz :P iza 30.07.85 katowice

Gość Juliaaaa
Dziękuję:)Mam pytanie odnośnie wróżby czy moja praca będzie wymagała ode mnie wyjazdów służbowych za granicę?Tak mam to rozumieć?

Gość anglosaski raj
to ja jeszcze raz iza 30.07.85 katowice widze tu jakąś slabosc, a nawet skrzywdzenie kogos dla ciebie bliskiego, jezeli tak sie stalo byla to niepotrzebna potyczna, strata wynikla z jakiejs glupoty czeka cie przeprowadzka i początek jakiegoś przedsięwzięcia, rozpoczęcie wszystkiego od nowa, ale tez i optymizm, zapalczywosc jestes osobą bardzo aktywną, ruchliwą takze dasz sobie rade nie jestem w stanie zdecydowac czy lepszy bedzie w tym przypadku wyjazd za granice czy moze nowe porzedsięwzięcie w kraju(szkola, praca- ale to rowniez wiąze się z przeprowadzką)

Gość anglosaski raj
juliaaa>>> jestes w jakimś związku? moze sie pomylilam, a nie chce straszyc bo wiem jak takie coś sie przezywa co do pytania>>> moze nie tyle wymagala, co bedzie taka mozliwosc a z pewnoscią bedziesz chciala z niej skorzystac, zresztą bedziesz potrzebowala takiej odmiany

Gość czasami mysle
o kurde ...to wszystko mi sie zgadza:)

Gość moniśkAA
04.11.1985 Nisko

Gość Juliaaaaaaaa
nie nie jestem wlasnie w żadnym związku to mnie trochę zdziwiło więc nie wiem co to oznacza w moim przypadku?

Gość moniśkAA
:(

Gość anglosaski raj
co sie stalo moniśkoo??? julkaaa>>> nie musi chodzic o partnera a o zamknięcie jakiegos rozdzialu, byc moze związanego z wyjazded, moze byc to przyjazn, a moze to byc odejscie kogos bliskiego :(

Gość jaaaaa terazzz
22.08.1987r Złotów

Gość moniśkAA
czekam na swoją kolej:d