Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota

czy mowic mamie???

Polecane posty

Gość glupota

mam 18 lat dziele pojoj z moja mlodzsza siostra (15lat) ostatnio znalazlam w pokoju pudelko po tescie ciazowym wiem ze to nie moj wiec wychodzi na to ze jej nie mam z nia zbyt dobrego kontakyu wiec nie mam co sie jej pytac bo i tak mi nie powie ale nie wiem co z tym fantem mam zrobic jesli powiem mamie a okarze sie ze nie jest w ciazy to bedzie tylko niepotrzebna awantura ale jezeli jest w ciazy i zrobi cos glupiego mam tuna mysli aborcjie nie wiem co mam robic poradzcieeeee

Gość POWIEDZ MAMIE
ma dopiero 15 lat, powinnas powiedzieć!!!

Gość malenstwo.....
powiedz. zrob tak, zeby mama sama znalazla

Gość glupota
myslicie ze to dobry pomysl?? chyba tak zrobie jakos zostawie ten test ciazowy na wierzchu zaeby mama zobaczyla... ale co bedzie jak ona pomysli ze to moj ja sie wypre ona sie wyprze i co???

Gość jas i malgosia
pogadaj z sisostra

Gość a ja 1234567890-
pogadaj z siostra , a jak sie wyprzeeto dopiero do mamy

Gość woodku
powiedz mamie. siksa ma 15 lat! to czy jest w ciąży czy nie nie ma znaczenia! a ona i tak sie pewnie wyprze. z nią też możesz pogadać.

Gość zwyczajnie porozmawiaj z mama
ty jestes juz dorosla, mieszkajac z mama i siosrta jestes niejako za niepelnoletnia siostre odpowiedzialna (ja bym byla), przekonaj mame zeby nie robila zadnej afery ale dowiedziec sie na spokojnie trzeba i porozmawiac o zabezpieczeniu z siostra itp.

Gość jas i malgosia
najpierw pogdaj z siostra ja wiem ja to sie robi bo tez mam smarkule w domu

Gość kuzynka siosstry szwagra
może i nie macie najlepszego kontasktu, ale w tym momencie moze chciec z kims pogadać, a w końcu ty jestes dla niej kims bliskim. Ja bym n atwoim miejscu sprobowała. Jednak informowanie o tym od razu mamy, moze okazac sie nadgorliwości ai n adługo zepsuc wasze kontakty. Moze jest dobry czas na zblizenie si edo siebie.

Gość glupota
i chyba tak zrobie sprobuje z nia pogadac ja sie nie uda to dopiero do mamy zaraz powinna przyjsc ze szkoly pokarze jej co znalazlam i zaczne rozmowe jak sie nie uda to trudno zostanie tylko mama Boze co ona sobie myslala idac do luzka w tym wieku :(

Gość jas i malgosia
lozka.. a nie luzka spoko bedzie looz wiem ze to smieszne co teraz powiem.. ale czasy sie zmieniaja i musisz ja zrozumiec jeszcze kilka miesiecy temu mlodziez byla inna to sie zmienia z dnia na dzien zobacz na gwiazdy, zmieniaja partenrow z dnia na dzien a oni sa wlasnie naszymi idolami wiec siostra tak ja oni, chce zaczac jak najmlodziej, zeby zaimponowac. Nie znasz sytacji w jakiej sie to sstalo, wiec warto najpierw z nia pogadac. Ja bym do mamy nie szla.

Gość jasi i malgosiu
czasy sie zmieniaja ? tak, i to bardzo , kiedys rodzenie dzieci w wieku 14 -15 lat bylo nie tylko czym zupelnie normalnym ale jak najbardziej pożądanym ... i co to za argument "popatrz na gwiazdy" ??? czyli jak Britnej Spirs wyszla bez majtek, w przezroczystym topie i nachalnie pijana jak swinie obsciskiwala tancerzy i robila srtiptiz ma to znaczyc ze nie tylko my dorosle kobiety ale i nasze córki mamy cos takiego zrobic ??

Gość iwona g
pytanie za 100punktó czy to jest jej test czy np koleżanki któa przyszła do niej w spokoju zrobić test

Gość glupota
no pogadam ale przeciez ja tez nie jestem starej daty :) ooo wlasnie przyszla narka potem sie odezweee napisze jak mi poszlooo

Gość a moze tak myślę
jest jakies wytłumaczenie inne obecnosci pudełka po teście. nigdy nie wiadomo, ale porozmawiać powinnaś.

no faktycznie ma sie za co gowniara obrazac!!! to dla jej cholernego dobra!!!! 15 latka! ludzie! pusto w glowie jak nic! jak sie da to pogadaj z malolata, a jak nie lec do matki powiedz jej co znalazlas, i jeszcze jedno matka na pewno ci uwierzy ze to jej bo swoim pewnie bys sie w tym wieku nie chwalila! powodzenia.

Gość glupota
hej dziewczynki rozmawialam z nia napocztaku nie odbylo sie bez krzyku ale jak zagrozilam ze powiemmamie to sie uspokojila przyznala sie ze robila test i ze wyszedl negatywnie nawet mi pokazala ulzylo mi :) poprosila zebym nic nie mowila mamie i tak tez zrobilam jedynie naklonilam mame zeby nas wziela na pogawetke o antykoncepcji ja tez przy niej bede zeby mala nie poczula sie odosobnionaa mama sie zgodzila i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok pozdrowka i caluski Wesolych Swiat!!!!

Gość gratulacje dobra z ciebie
siostra :) wesolych swiat :)

Nic nie mów, porozmawiaj z siostrą. Może to nie jej? Albo kupiła z ciekawości? Jak powiesz mamie nie rozmawiając z siostrą postąpisz okropnie.

Dobrze zrobiłaś rozmwiając z siostrą.A pogawędka o antykoncepacji to bardzo dobry pomysł. Wesolych Świąt:-)

Ja bym pogadała najpierw siostrą niezalerznie jakie miałabym relacje. Mimo że ma 15 lat nie poleciałabym do rodziców czy też nie zrobiła tak by rodizce sami znaleźli test jak dla mnie to podłożenie poprostu świni.Z tego może wywiązac sie wojna między Tobą i siostrą oraz między nią a rodzicami a przeciez nie o to tu chodzi by później ją trzymali pod kloszem