Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z dzieckiem

STERYLIZATOR

Polecane posty

Gość panna z dzieckiem

podobno wszystkie mamy go maja, a ja nie za bardzo sie orientuje do czego sluzy i czy naprawde jest niezbedny?

Sterylizator nie jest niezbędny bo można wygotować butelki smoczki. Jednak ułatwia życie, ja mam mikrofalowy. Butelki i smoczki wkładam w sterylizatorze do mikrofalówki poczekam kilka minut i mam już wyparzone.

Gość ja mam z chicco
taki ze sie wlewa troche wody wklada wszystko i wlacza i tworzy sie taka para i juz ale nie jest to niezbedne :)

Gość JAAAJaa
Ja ma do mikrofali i uważam że jest duzym ułatwieniem w życiu codziennym. Nie trzeba gotować buyelek ani smoczków

A ja mam parowar i myśle ,że sprawdzi się dobrze w wyparzaniu .Przynajmniej jest napisane ,że do tego też może się przydać.

Gość ja radziałam sobie bez
i to nie w poprzednim stuleciu tylko niecałe dwa lata temu ;)

Gość buka poka
Jeżeli karmi sie piersią, a zbutelko korzysta tylko sporadycznie, to sterylizator jest niepotrzebnym wydatkiem.

zbędna rzecz nawet jesli sie karmi butelką, bo nie ma zadnej potrzeby wyparzac butelek codzinnie, wystarczy przelac gorącą wodą.

Gość olifkkkkaaa
jeżeli krtoś stosuje higienę na codzień i to steryslizator może byc niezbędny, a jeżeli ktoś stosuje steryzliację niby dla dziecka a w domu na codzień ma syf to i tak nic nie pomoze