Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapłakanaaa

Co gdy orgazmu brak, jak z brakiem tym walczyć?

Polecane posty

Gość Zapłakanaaa

Problem tkwi w tym, że nie umiem powiedzieć partnerowi, że potrzebuje czewgoś innego, choc on sie bardzo stara ja to widze, ale jak np mowię może spróbujmy miłości francuskiej on mówi że nie lubi mnie pieścić w ten sposób..i koniec tematu. W ogóle nie lubi mnie pieścić lubi tylko seks ostry ja zresztą też taki lubie ale nie beż przygotowania, dodatkowo wymaga ode mnie bym byla głośno bo go to kręci no i jestem,,,potem pyta czy mi było dobrze ...a jak moge powiedzieć że nie..nie mam pomysłu jak to łagodnie przekazać, może jak mu podpowiedzieć inne pieszczoty jeśli tak to jakie...on się szybko nudzi mnie pieszcząc, jak zaczyna mi być dobrze-przerywa. A ja naprawde go kocham i chce z nim być, Proszę o rady...

Gość znajdź sobie kochanka
ja tak zrobiłam i jest mmmmmmmmmmmmmm :)

jak następnym razem zapyta czy było dobrze, powiedz, że jeszcze lepiej byłobby gdyby Cie troszkę dłużej i czulej popieścił :) No dobra, może na początek wystarczy dłużej ;)

Gość Zapłakanaaa
Nie wiem czy to pomoże, bo on powie dobrze po czym przy następnym razie będzie bez zmian...;(nie wiem co czynić , nie chce kochanka czekam na inne rady

Gość Zapłakanaaa
a może macie reecepte w takiej postaci, że potraficie doradzić inne pieszczoty które czynią wam wasi mężczyźni czego ja nie zaznałam...a co jest strasznie podniecające...naprawde staram sie da niego robic wiele tzn urozmaicam seks - fajna bielizna zawsze swiieza w łozku i pachnaca rózne pozycje rózne pmiejsca rózny klimat co jeszcze...jak moge dla siebie coś wziąść z seksu??

Gość Nigdy nie miewałam
orgazmu pochwowego, strasznie mnie to wkurzało, i nagle okazało się ze mam orgazmu przez sex analny, lekkie zdziwienie ale cóż, może czas na zmiane formy sexu ?

Gość poljar
ale pierdoly!!!!!!!!!!!! powiedz po prostu czego oczekujesz! Fact jest tepy jak but! Nie delikatnie ale prosto z mostu -terapia szokowa! A ten orgazm analny?!?!??!?!?! Niezle bajery!

Gość ovca
a ja nigdy nie mialam orgazmu pochwowego nie wiem dlaczego :( ponoc orgazmu trzeba sie nauczyc.. ale za to mam jak np moj ukochany mnie piesci przy pomocy palcow i jezyka.. wtedy to jest tzw szczytowanie !! Zaplakana : moj tez kiedys tego nie lubil ale mu przeszlo jak sie dowiedzial jaka sprawia mi to frajde wczesniej informowalam go ze nie mam w ogole orgazmu. z tym kochankiem to tez moze byc pomysl. nawet nie musisz go miec ale mozesz dawac znaki ze jestes kims zainteresowana. ja sie z moim droczylam i w koncu wyszlo na moje iha ! ale i tak nie moge narzekac na duza ilosc orgazmow. ehh zycie :P

Gość ovca
poljar: to nie jest orgazm analny tylko stymulowany analnie :P chyba hehehe

Gość easy
Twój facet to 100% egoista