Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feskinno

wykorzystane wielokrotnie przez wielu

Polecane posty

Gość feskinno

w kopulowaniu nie powinny chodzić po ulicach tylko siedzieć tam gdzie ich miejsce czyli w agencjach. Kopiety wielokrotnego użytku nie powinny straszyć swym jestestwem na ulicach gdzie przecież bawią się małoletni i dzieci. One nie powinny widzieć tego plugawego uśmieszku, który pojawia się w oczach wielokrotnie używanej gdy tylko zobaczy portki z oddali.

Gość a co to znaczy
"przez wielu"??

Gość a wielokrotnie wykorzystane
?

Gość a co to znaczy
czy to tyczy sie tez wykorzystujacych wielokrotnie czy tylko wykorzystywanych?

Gość feskinno
to zależy od wieku kobiety: do 19 lat - więcej 1 do 27 lat - wiecej 3 ponad 27 lat - więcej niż 5

Gość a co to znaczy
a w przypadku mezczyzn?

Gość no nie przesadzaj
!!! od razu do agencji?

Gość a co to znaczy
czy mezczyzn to moze nie dotyczy i moga ruchac co popadbnie i ile tylko chca?

Gość feskinno
Vann, to ty masz problem - z moralnością. Jeśli tak liberalne ustawione limyty cię peszą to kim ty jesteś na boga, jakąś zawodową tirówką ?

Gość feskinno
albo alfonsem, jeśli jesteś favetem.

Gość ustawiacz23
tylko dziewice zasługują na męski szcunek, inne nadają się tylko na seks okazjonalny - weekendowy czy szaletowy ...

Ja problemu nie mam, jestem szczęśliwy :) Za to Twoje pojmowanie moralności jest doprawdy godne podziwu. Ja nie oceniam kobiet na podstawie tego z iloma facetami spały. Oczywiście pomijając jakieś skrajności, typu \"z każdym i wszędzie\".

Gość a co to znaczy
ponawiam pytanie !! czy faceci moga ruchac sie z dowolna iloscia kobiet???? czy te "normy" tylko kobiet dotycza??

Gość Forgotten_Girl
Panowie, zalosni jestescie w tych swoich wywodach (Vann Ty akurat jestes normalny), no chyba ze tylko tak ladnie prowokujecie.

Gość uzurpator_na_maxa
milcz kobieto!

Gość a co to znaczy
ponawiam pytanie !! czy faceci moga ruchac sie z dowolna iloscia kobiet???? czy te "normy" tylko kobiet dotycza??

Gość uzurpator_na_maxa
tak, tylko kobiet. Ja jako facet mam prawo nawet do posiadania harlemu i oddawania sie milosnym rozkoszom z dziesiatkami kobiet. Ale moja zona musi byc czysta jak lza, innej na pewno nie poslubie, bo na to nie bedzie zaslugiwac. I tak powienien myslec kazdy prawdziwy facet.

Gość a co to znaczy
ahahahahahah bardziej zalosnego koelsia jeszcze chyba tu na kafeterii nie bylo

Gość a co to znaczy
a tak swoja droga to naprawde niezla prowokacja

Gość uzurpator_na_maxa
sama jestes zalosna kobieto. Pisze tylko prawde, bo tak wlasnie jest. Facet musi byc Panem domu, kobieta musi byc mu posluszna, ale facet musi oczywiscie o kobiete dbac. I jak sie ozenie z kobieta czysta to bede o nia dbal jak o skarb. A taka "latawica" co spala z dziesiecioma przed slubem co mi zaoferuje? Predzej pojdzie do innego. Dlatego zona tylko dziewica, na inne nawet nie spojrze. I ich strata.

Gość a co to znaczy
hahhahahahahha

Gość czuły_Sławek
A ja uważam że "uzurpator_na_maxa" ma rację. Jak można się kochać z taką kobietą? Taka to nawet czuła nie jest.

Gość matka matylda
dziewczyny które oddały swoje ciało zbyt wielu mężczyznom tracą uczucia delikatne i duchowe, nabywają nieustających orgazmicznych pragnień.

Gość pumpek
skes jest jedną ze sfer życia objętych prawem moralnym - nie gzimui się przecież z każdym, jak małpy bonobo, za banana na przykład. Dlatego to z iloma facetami kopulowała kobieta jest sprawą pierwszorzędnej wagi dla oceny jej stanu demoralizacji.

Gość uzurpator_na_maxa
dokladnie. Dlatego najlepsza na zone jest dziewica.

Gość thereal_princess_SiSi
ale wy jestescie pojabani. to oczywiscie prowokacja ale nawet w takiej prowokacji jest ziarnko prawdy. doprawdy bawia mnie te twoje "limyty" LOL wiecie co dziewczeta?? zauwazylam ze to najgorsi szmaciarze chca miec dziewice za zony. ale zycie jeszcze im takiego kopa da w dupe ze sie obudza. what goes around, comes around, what comes up, must come down, it's called KARMA baby :)

Gość czuły_Sławek
No przepraszam Cię bardzo. Ja też chcę mieć żonę dziewicę i nie jestem żadnym szmaciarzem czy innym ścierwem. Jestem prawiczkiem żeby nie było, mam 26 lat.

Gość Cnotka nie wydymka
Do uzurpatora coś tam dziewicy ci sie zachciewa wszyscy byście chcieli najpierw bzykac wszystko co na drzewo nie ucieka a potem mieć cnotliwą żonę.Małe pytanie czy ty także dochowasz jej wierności przez cała e zycie boj akoś mi sie wierzyc nie chce!