Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feskinno

wykorzystane wielokrotnie przez wielu

Polecane posty

Gość doskonale Cię rozumiem
wiem w czym tkwi Twój problem. Stwierdziłeś że ożenisz się tylko i wyłącznie z dziewicą ponieważ panicznie boisz się tego, że twoja żona będzie miała jakieś porównanie dorodności męskości i niestety przerazi się twoją jego maleńkością, wręcz zanikiem. A tak jak ty będziesz jej pierwszym to będzie uważała twoją rozmiaróweczkę za normalną, widocznie tak faceci mają _ pomyśli. Ale nie musisz się martwić jeżeli dziewczyna cię naprawdę pokocha to twój rozmiar mam nadzieję że nie będzie jej przeszkadzał, jakoś to zaakceptuje, zresztą takie unkanie porównań jest na krótką metę ponieważ co będzie jak w jakieś gazecie zobaczy prawdziwego ogiera. Leżysz i kwiczysz człowieczku.

Gość feskinno
no właśnie zapomniałem dodać że mój penis we wzwodzie ma 7 cm i jest do tego pokryty zaawansowaną stulejką. Ale mojej żonie dziewicy nie będzie to przeszkadzać i już się proszę o mnie nie martwić.

Gość uzurpator_na_maxa
do cnotka nie wydymka > oczywiscie ze zonie bede wierny. Ja inne to tylko bzykam, a zona to jest zona. Ja trzeba jeszcze kochac i szanowac.

Gość thereal_princess_SiSi
do chlopaka prawiczka, Ciebie rozumiem, to stwierdzenie "szmaciarze" bylo ougolnieniem. a Tobie zycze zeby znalazl dziewice i zeby Wam sie udalo ;) ale jak spotkasz wartsciowa kobiete ktora nie bedzie dziewica tez sie zastanow ;)

Qrde, brakuje mi facetów do podanej przez ciebie liczby odpowiedniej dla mojego wieku. Muszę to chyba jak najszybciej nadrobić. :O