Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok malinowy stracił smak

Mój narzeczony i para silikonowych cycków

Polecane posty

Dzięki za wszystkie rady i za krytykę. Muszę to sobie przemyśleć, ale faktycznie też i porozmawiać, bo inaczej zwariuję :(

nie wiem... mój facet ma w pracy kolegę o ksywce \"mała Jola\" i drugiego, \"duża Jola\", i o niczym to nie świadczy ale z tą \"siostrą\" to cholera wie... \"Sok\", trzymaj się, kochana!

Gość zołza jakich mało
pokaz mu ten temat. szczeka mu pewnie opadnie i ciekawam co powie. i nie sluchaj tych co mowia, ze masz sprawic, zeby znow sie w Tobie zakochal. to on ma sprawic, zebys Ty sie znow w nim zakochala!!

Gość powiedz mu tak
- chcę ci się przyznać do czegos i przeprosić, zrobilam coś z czego nie bedziesz zadowolony, w zamian za szczerość oczekuję jednak wyjaśnień. Zajrzałam do twojego gg, przeczytalam rozmowę z siostrą- masz prawo być na mnie zły, ale jeśli chcesz możesz przejrzeć moje rozmowy na gg i będziemy kwita teraz proszę o wyjaśnienie kim jest "siostra" i co to za historia z silikonowymi cyckami ps. nie dawaj mu czasu na wymyślenie ściemy, niech od razu mówi

Dzięki, tak zrobie. Chociaż nie interesuje mnie kim jest siostra. Ale na pewno nie dam Mu czasu na wymyślanie usprawiedliwień.

Gość werka*
tylko nie dziw sie pozniej, ze facet nie ma ochoty opowiadac o takich wypadach. Trzymacie tych biednych facetow jak psy na krotkim lancuchu a potem sie dziwicie, ze woli z "siostra" pogadac... Powodzenia 🖐️

Gość to jakis palant
sorry:O tajna 'siostra' na gg i ogladanie cyckow innych lasek na zywo????:O haha ja z takim w ogole nie chcialabym gadac, a co dopiero sie zareczac:O

Gość gosiennnnnnnka
soczku!!!! prosze cie!!! daj mu w pysk i zostaw go!!!! ewidentnie,chamsko cie zdradzil,podziwianie cyckow na zywo....nie....ja bym tego nie zniosla....