Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok malinowy stracił smak

Mój narzeczony i para silikonowych cycków

Polecane posty

Muszę to gdzieś napisać. Wyrzucić to z siebie... Bo pęknę :( Za tydzień mija 1 rocznica naszych zaręczyn. Wszystko mogłoby wydawać się cudowne, gdyby nie to, co stało się wczoraj. Ale po kolei. Siedziałam wczoraj u Niego przy komputerze, a Jego nie było. Nagle na gg pojawiła się jakaś 'siostra'. Zaskoczyło mnie to, bo On żadnej siostry nie ma. Pomyślałam, że to może nasza koleżanka i chciałam się przekonać, więc otworzyłam archiwum rozmów z nią. Pech chciał (a może to przeznaczenie, w które nie wierzę), że otworzyła mi się jakaś rozmowa z listopada, w której On się jej chwalił, jak to byli z kolegami w jakimś klubie i on się tam upił, co mnie zdziwiło, bo on bardzo rzadko pije alkohol. Boli mnie to, że w ogóle nie przyznał mi sie do tej wyprawy, a gdyby to było zwykłe wyjście, to by mi opowiedział. Pisał dalej, że koledzy poszli na pokoje z dziewczynami (więc co to było za miejsce??????????), a On siedział i podziwiał damskie ciała. Że było dużo ładnych dziewczyn, a zwłaszcza jedna z silikonowym biustem, ale że brzydko wyglądaly blizny. Więc co on z nią robił, że widział jej blizny po operacji biustu??????? :( Dalej nawet nie czytałam, bo czułam się, jakby przywaliło mnie 10 ton. I dalej się tak czuję. Boli mnie to bardzo. Całą noc przepłakałam. Czuję się fatalnie fizycznie i psychicznie. Do tego sama mam pare kilo nadwagi, a biust średni. Daleko mi do dziewczyn, które z pewnością podziwiał. Jeszcze do wczoraj wierzyłam Mu gdy mówił, ze mnie kocha, ale dziś mam wieeeeeeeeelkie wątpliwości. Najgorsze jest to, że nie mogę z Nim o tym porozmawiać, bo przecież wlazłam Mu chamsko do archiwum gg. Ale zrobiłam to w dobrej wierze, a tu taka historia :-( Żyć mi się odechciewa i przestałam się cieszyć na Święta :( Tak mi źle...tak okropnie źle... :(

naprawde bardzo ci współczuję, wiem jak to boli. Męzczyźni tacy juz są.. wierze ze nie wszyscy.. wierze ze moj męzczyzna jednak taki nie jest, chociaz wiemz e lubi sobie poogladać \"stronki\" :O to boli... naprawde bardzo mi przykro.. internet to syf, i te znajomości z neta tez, ale twój cie oszukał... ile jestescie razem ze soba? ile macie lat?

Ja mam 25, on 24. Jesteśmy razem już prawie 4 lata... Chyba się zawyję na śmierć :(

Gość j abym go zostawila

ja tez jestem 4 lata, mam tyle lat co ty w lutym będzie 1 rocznica zareczyn... bardzo kocham mojego narzeczonego.. rozumiem twój ból - wiesz... nie pozostaje nic innego.. jak odbudowac uczucie uatrakcyjnic wyglad, zmienic sie nieco byc weselsza milsza moze jakas dieta skoro masz kilka kg za wiele spraw by na nowo sie zakochał w tobie by zrozumiał ze jestes jedyna, ukochana podziel jego pasje hmmm.. wiem ze to łatwo gadac.. tym bardziej ze to co zrobił jest niewybaczalne... ja bym z nim pogadała o tym, nie ukrywała tego

czy nie uwazacie, ze przesadzacie? faceci maja to w swojej naturze, ze uwielbiaja ogladac gole dziewczyny, na zywo, na filmach, na zdjeciach - to nie ma nic wspolnego z nami, ich kobietami!!!! To nas kochaja, to z nami spia, z nami rozmawiaja, nam zwierzaja, z nami sie zenia - one sa tylko na papierze/tasmie filmowej i tam pozostaja. Troche luzu :)

Gość soczkuMalinowy
wiesz wydaje mi sie ze lepiej ze zobaczylas to przed slubem a nie po:( bo masz czas zeby sie zastanowic i przemyslec wszystko wiem jak to jest kiedy mezczyzna zawiedzie... jak bardzo boli:( o tym jak postapisz musisz zadcydowac sama... i nie rob sobie wyrzytow ze przeczytalas jego rozmowy ...

Gość optymistyczny realizm
Zostaw go i zacznij realizować swoje najskrytsze marzenia. Jedz na Fidżi albo zapisz się na kurs kosmetologi:P

Gość j abym go zostawila
no wlasni e- oklamal - to jest najgorsze. ja bym mu nie ufala. obcej lasce zwierza sie z takich rzeczy a wlasnej dziewczyni enie?

Gość soczkuMalinowy
zaraz zaraz czemu tylko od kobiey wymaga sie zeby postaraly sie byc bardziej atrakcyjne zmienialy sie?? a moze dziewczyna zasluguje na lepszego zreszta moje zdanie jest takie ze wszyscy faceci sa nakreceni przez fotki, filmiki w necie!!! ich gustysa wypatrzone !!czemu zawsze kobiety musza to akceptowac?? od mezczyzn tez oczekuje sie pewnych zmian!!!

:D:D:D na wieczorze kawalerskim naszych przyjaciół kobiety szalały w knajpie , a faceci poszli na wycieczke do burdelu:P:P ponoc nic sie nie wydarzyło , z reszta na wszelki wypadek nie mieli kasy:P:P no ale pewnie patrzec to sobie patrzyli ja bym sie raczej zajeła ta \"siostra\" z gg i racja- po chamsku wlazłaś na jego gg z własnego przykłady wiem , ze to moze duzo kosztowac:(

Gość soczkuMalinowy
sorry za byki zagapilam sie

Gość optymistyczny realizm
Zachować wspomnienia dobrych chwil i iśc dalej już bez niego.

Gość hihihihihihihhi
A może on się tylko przed nia przechwalał? Faceci poza oglądaniem gołych babek, lubią się także chwalić i opowiadać czasami niestworzone historie w jakich brali udział:). Tacy są wtedy super i w ogóle...

Ja chyba wiem, dlaczego on to zrobił. Od 4 miesięcy mam 2 prace + studia. Często nie widujemy się przez cały tydzień, dopiero w niedziele. Rzadko mam ochotę na seks, bo po prostu jestem taka zmęczona, że nie mam siły. Ale, cholera...planowaliśmy wspólne życie. Wszystkie rozmowy o pracy, domu itp schodziły na nasz wspólny dom, na nasze wspólne życie i dzieci. :( :( :(

Gość dziwny ten twoj facet
obcej dziewczynie sie zwierza pisze z nia na gg a ty naprawde nie wiesz co on robi w miedzy czasie i jakbys nie weszła na archiwum to byc dalej zyła w błogiej nieswiadmosci jaki to mój chlopak wspaniały a tak sie okazało ze jest dwulicowy i nieszczery zastanów sie nad tym

Gość mysle
ze kopnąc w dupę szmatę iz naleźć kogoś lepszego

Gość wredota jestem
ale poczytałąbym te rozmowy.I to w dobrej wierze!!

Nic nie usprawiedliwia jego postępowania. On Ciebie zdradził... Bo moim zdaniem to była zdrada. Chcesz spędzić resztę życia z kimś takim? To nie jest Twója wina!

Gość wredota jestem
ale poczytałabym te rozmowy . W dobrej wierze!!

Gość kochamTego
przestancie sie przejmowac pierodłami facet to facet wzrokwoiec. ty jak widzisz fajnego faceta to co nie pomyslisz sobie ale fajny albo nie ogladniesz sie za nim no bez przesady

\"pójść na pokoje z dziewczynami\", to charakterystyczny zwrot z tego światka, tak się mówi o wykupieniu czasu z prostytutką w burdelu może tam był jakiś wieczór kawalerski? co do blizn po operacji, czasem są z boku, może być je widać, zauważyłam że wogóle faceci mają do silikonu oko, widocznie często zwracają na to uwagę, w każdym razie mój potrafi mi pokazać blizny u jakichś dziewczyn na ulicy w każdym razie to co odkryłaś jest niepokojące ale można to wytłumaczyć bez zakładania że twój narzeczony zrobił coś nierozsądnego, niemniej na pewo fakt że upija się będąc w dziwnych miejscach i że ty o tych eskapadach nie wiesz, oraz że pisze o tym w necie z jakąś dziewczyną świadczy o jego niedojrzałości (zakładając że to prawda a jeśli na GG zmyśla to też idiotyczne)

Co nie znaczy, że dostrzegam jego blizny po operacji, bo do tego trzeba być blisko :(

Przyznaj się mu ze tam zajrzałaś,przeproś a dalej porusz już ten temat...bo będziesz to w sobie dusić a kiedyś wybuchniesz.Niech ci wszystko wyjaśni.Bynajmniej bedziesz spokojniejsza

wydaję mi się że większy problem to to że ci nie powiedział gdzie był bo możw rzeczywiście z tą laską nic nie robił a faceci zawsze będa ładne dziewczyny oglądać bo są zwrokowcami. Ale facet ma już teraz przed toba tajemnice to co bedzie dalej? Dlaczego ci nie powiedział coś ukrywa przed tobą? Takie myśli same się nasuwają

Gość j abym go zostawila
on pewnie tez poszedl na pokoje a tamtej lasce nie chcial o tym powiedziec, zeby sobie zle o nim nie pomyslala, a wrecz przeciwnie, podziwiala jaki to on fajny ze na dziwki nie chodzi ja bym go zostawila za klamstwo za zdrade... za to ze "siostra" jest wazniejsza

bez przesady, powodów do podejrzewania zdrady a tym bardziej do zakładania że nastąpiła nie widzę ale ja bym też powiedziała że przeczytałam archiwum i zapytała wprost o co chodzi

nie widzę tu też kłamstwa tylko niemówienie o wszystkim ani że jakiś rozmówca na GG jest rzekomo ważniejszy, to właśnie mało ważnym osobom opowiada się czasem pierdoły tak czy siak, sprawa jest zbyt poważna, zbyt ją przeżywasz, \"Sok\", by o tym milczeć, to się musi wyjaśnić

Gość j abym go zostawila
to czemu ja nazwal siostra? pewnie jest mu tak bliska ze ja tak traktuje