Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka_3

Jak zrobic zeby bylo dobrze?spor rodzice kontra tesciowa.PMOCY!!!!

Polecane posty

Gość Malutka_3

moj problem jest dziwny nie wiem co mam teraz co mam zrobic wszytko stalo sie wczoraj szlam z moimi rodzicami w miescie i obok przejscia dla pieszych stala moja przyszla tesciowa ze wspolna znajoma moich rodzicow i jej.moi rodzice nie znaja sie osobiscie z moja przyszla tesciowa.przeszli obok i powiedzieli dzien dobry.troche dziewnie to wyszlo,bo nawet sie nie zatrzymali jest mi wstyd:/ ale caly problem polega na tym ze moja tesciowa powiedziala swojemu synowi->mojemu chlopakowi-> ze przez ta sytuacje sie jej zrobilo przykro,odebrala zachowanie moich rodzicow jako obraze i powiedziala ze nigdy nie chce ich widziec juz!bo zachowali sie jak by nie wiadomo kim byli.do mnie nie ma pretensji.ale nie o to chodzi nie chce bronic moich rodzicow chce jakos wybrnac z tej sytuacji tylko nie wiem co robic.moj chlopak stoi oczywiscie po stronie swojej matki a ja uwazam ze moi rodzice nie zrobili nic zlego.pomocy co zrobic, jak to zalatwic, jak wytlumaczyc jej ze to zle odebrala??ona odrazu stwierdzila ze moi rodzice maja jakies pretensje do niej o cos.a tak nie jest,rozmawialam z nimi.glupia sytuacja.PROSZE POMOZCIE!!!!!!!!

Gość Malutka_3
hehhe wiesz jaki jest on za swojaj matka? moim rodzicom tez sie przykro zrobilo , szczegolnie mamie.nie lubie takich sytuacji..cala noc niemoglam zasnac:/jezu...mysle ze jego mam jest przewrazliwona nie wiem postaram sie z nia pogadac.ale glupio wyszlo.nie wiem jak to bedzie skoro planujemy slub a moja tesciowa focha zlapala na moich rodzicow i nie wyobrazam sobie tego malzenstwa w tej chwili,bo jak beda wygladac uroczystosci jakiekolwiek?:((((

Gość dagmara22
przykra sytuacja rzeczywiscie. Twoja tesciowa jest dziwna. przeciez tez mogla zagadac do Twoich rodzicow. a teraz latwo jej zwalic wine na nich.

Gość Malutka_3
no powinna zadzwonic.ale wiecie moja mama mowila ze nie przeszkadza sie ludziom jak rozmawiaja..ta znajoma stala z tesciowa i namietnie gadaly o czyms.moja mam tez jest uparta.i tewierdzi ze nie zrobila nic zlego.bo nie chciala zeby wyszlo ze staje po zeby sie dowiedziec o czym gadali nie wiem moze to glupie tlumaczenie nie wiem mam juz nerwa i dosc tego wszytkiego.zla jestem na mojego chlopaka tez ze tak trzyma mamusi strone.i odrazu skreslil moich rodzicow.ona ta sytuacje przedstawila zupelnie inaczej niz bylo.mam nerwa..........

Gość Malutka_3
wiem wiesz? nie wiem wogole skad u niej takie podejrzenia ze moi rodzice maja jakies pretensje:/ a moj chlopak tez najlepszy wczoraj napisal mi sms czy ja sie nie wstydze za swoich starych bo on by sie na moim miejscu do nich nie przyznawal.to go zjeba*** ze jak on moze nazywac moich rodzicow tak.to powiedzial ze ich bronie.a on swojej mamusi we wszytko wierzy.wkurza mnie fakt ze tak postawil sytuacje.woegole problem jak cholera.ludzie dorosli a zachowuja sie jak dzieci:/ aha i jeszcze jest cos.moja mama pracuje z kuzynka tesciowej i ta ja obgaduje:/moja mama mowila ze nie zna tesiowej osobiscie i ja wyrazam sie o niej dobrze i stala w obronie tesciowej.myslicie ze wypalic to mojemu chlopakowi?ze on takie zdanie ma o moich rodzicach ze tylko swoj czubek nosa widza a moja mama broni jego mamy?czy bez sensu?bo chce uniknac plotek i wogole chce to rozwiazac! dzieki za pomoc :* jak cos wam jeszcze przyjdzie na mysl to piszcie:*

Gość thereal_princess_SiSi
nie mow, bo powtorzy rodzicom a Ci kuzynce i bedzie jazda. wytlumacz tesciowej tak jak nam tlumaczysz. ale wiesz co, to jej zachowanie to mi sie z taka wiejska duma kojarzy. dziwna kobieta.

Gość bardzo proszę o usunięcie
a rodzice i przyszli teściowie powinni mieć pretensje do was.Skoro nazywacie siebie narzeczeństwem to już dawno powinniście byli poznać oficjalnie ze sobą waszych rodziców.

Gość Malutka_3
my niemielismy oficjalnych zareczyn jeszcze.tylko mamy plany na przyszlosc.nie jestesmy zareczeni.a napisalam tesciowa zeby ten problem byl w miare zrozumialy. dzieki wam za rady.moze dzis mi sie uda z nia porozmawiac. a jak nie dzis to dopiero w swieta.napewno wam opisze przebieg tej rozmowy, jutro tu zajrze pa:*