Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikadzeeee

PYTANIE DO TYCH CO ZNAJĄ SIE NA KOMPACH !!!!!

Polecane posty

to moga byc sterowniki choc nie musza.skoro masz na gwarancji to niech sie lepiej tym zajma fachowcy ;-)

Gość kamikadzeee
ale mnie zmartwilas tą kartą tv ze niby niedopasowana moze byc.. kurcze meslalem ze to znaczenia nie ma..:(przeciez pytaliby gdyby to bylo takei wazne chyba do jakiego sprzetu ma byc karta tv:(dzieki wielkie za rade

to chyba masz jakas gwarancje na to czy cos wiec mo\\zesz wymienic. oni wcale nie musza ci doradzac. bo jak naprzyklad wszedels do sklepu i powiedziales ze chcesz kupic karte takak i takak uznali ze wiesz ze bedzie pasowala i ci ja sprzedali

Gość kamikadzeee
zaraz napisze

Gość kamikadzeee
pod usb

Gość kamikadzeee
KARTE WPINAM DO PLYTY GÓWNEJ A JAK JA ZAINSTALOWALEM TO PRZY PRÓBIE WŁACZENIA TV WYSKOCZYLO: "BRAK URZĄDZENIA PRZECHWYTU..."

Gość kamikadzeee
NIE udalo sie inplementacjo jeszcze bo na razie jestem w robocie i jak przyjde do domju to zaczne robic ..z tym ..wg waszych wskazówek..musze wiec poczyczyc od kogos plytke instalacyjna inna :(tak jak radzila mi pandeczka..

Gość kamikadzeee
karte wpinam do plyty gównej a nie gównej:)sorki:) aha karte kupilem w tym tygodniu dopiero telewizyjną .

polecam tez forum www.ks-ekspert.pl/forum tutaj sa eksperci wiec moze lepiej ci pomoga niz ja

Gość brak urzadzenia
przechwytu to wszystko jasne a te opanienki majace sie za informatykow nie wiedza ..jak kobieta moze byc dobrym informatykiem to nie wiem,.:)hahhahaa

Gość kamikadzeee
podobna ale nie pamietam tej firmy nawet ..kupilem ja w tym tygodniu:)

no widzisz jakos jestem jaka jestem i potrafie w kompie wszystko zorbic.jak taki madry jestes to poradz a nie krytukuj!!!

napisz jaka to karta TV (model), jaki system Windows, jaka karta graficzna i płyta główna. Pandeczka doradzasz inną wersję systemu. Chyba to był dowcip z Twojej strony :)

Gość dfdfdfdfd
hahahaa

Gość kamikadze ee
napisze wszystko jak przyjde z roboty ooki?:)bo teraz nic nie pamietam jaki model i co?mam nadzieie ze potem bedziecie tez tyo wróce z tym watkiek jakby co:)pozdro idzieki narazie

ja spadam w chate, jeszcze długa droga w rodzinne strony. Życze wszystkim wesołych świąt i super balu sylwkowego, \"zobaczymy sie\" w nowym roku BTW: dasz rade kamikadze