Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikadzeeee

PYTANIE DO TYCH CO ZNAJĄ SIE NA KOMPACH !!!!!

Polecane posty

Gość kamikadzeeee

OPISZE MÓJ PROBLEM OGÓLNIE ! otóz mam kompa który ma moze dopiero pól roku i do tej pory wszystko bylo super a ostatnio zakupilem nowy monitor 19stke LG płaską ..i naprawde chodzil normalnie aż ostatnio kupilem karte telewizyjną do kompa bo chcialem sobie poogladac filmy na nim jak na tv i chcialem zainstalować ją poprostu ale wyskoczyl komunikat z tego co pamietam jak zaczalem z tym robic ;"SYSTEM WINDOWS MA ZA MALO PLIKOW ..OBRAZ ..SYSTEM 23 (ALBO32 )//COS TAKIEGO... CALY CZA SMI TO WYSKAKIWALO NO T OSIE WPIPRZYLEM I OD NOWA CHCIALEM ZAINSTALOWAC WINDOWSA ALE INSTALACJA PRZEBIEGALA DOBRZE TYLKO ZE NIE INSTALOWALO SIE DO KONCA ..ZA KAZDYM RAZEM JAK WŁANCZALEM BRALOWALO 33 MINUT DO ZAINTSALOWANIA WINDOWSKA I ZAWSZE SIE WYŁANCZALO NA "URZADZENIACH "PRZY INSTALOWANIU.KOMPUTER SZEDŁNORMALNIE ALE NIE INSTALOWALO SIE DO KONCA CHOC NIERAZ KOMP WŁONCZONY BYL CALE 10 GODZIN TOP W TYM CZASIESIE TO NIE ZAINSTALOWALO A POWINNO I TERAZ NIE WIEM CO ROBIC ALBO CO JEST PRZYCZYNA TEGO INIE MAM ZAINSTALOWANEGO WINDOWSA NIESTETY KURCZE BO NIE DA RADY BO CALY CZAS SIE TAK DZIEJE..WIE KTOS O CO CHODZI?BARDZO PROSZE POMOZCIE CHOC TROCHE

Gość kamikadzeeee
SORKI ZE TAK CHAOTYCZNIE NAPISAŁEM ALE NIE ZWRACAM UWAGI JAK ZDANIA BRZMIĄ GRAMATYCZNIE JAK PISZE TAK SZYBKO:)MAM NADZIEJE ZE SKAPUJECIE O CO CHODZI:)POZDRAWIAM

Gość może wyłącz capslocka

Gość ale ortografia....

Gość kamikadzeeee
KUrka wodna wiem ze ortografia ale naprawde za szybko pisalem i mi sie literki poprzestawialy:) ale ten windows wczesniej sie normalnie instalowal..kurcze:( wiec czemu teraz nie?? pozatym dlaczego nie moglem zainstalowac tej karty telewizyjnej??:(co to oznacza ze system mial za mlo plikow i pojawilo sie haslo :"obraz"...:"system 32" coś takiego..nie pamietam juz dokladnie./ interesuje mnie głownie to czemu sie nie chciala zainstalowac ta karta i czemu windows sie tez nie chce instalowac:(

Gość kdsfdfds
ewa ty niepierdziel ze sie znasz na informatyce

Gość informatyks
nie wiem nic o tym:(sorki

Gość ewa jak sie znasz to kurna
pomoz facetowi..mi ortografia nie przeszkadza jego ale nie znam sie na tym a chetnie bym pomógł.

Gość ekamikadzeee
to jest windows XP z dodatkiem!!!zapomnialem dodac:)

jak mi sie zawsze pokazywal taki komunikat system32 to znak ze trzeba formacik c mozan sie bawic w dogrywanie plikow konsole odzyskiwania ale to nie pomoze na dluzsza mete. od nowa trzeba zainstalowac winde. nie twierdze ze plyta moze byc walnieta ta kotra masz ale w kazdym badz razie przydalo by sie zainstalwac inny windows by sie upewnic czy aby napewno z plyta jest wszystk ok. tez tak nie raz mialam. jesli chodzi o karte to czy jak byles w sklepie to czy oni ci doradzili jaka kupic do swojej plyty glownej???

Gość fsdfsdf
Moze sprzet masz za slaby zeby ta karte tv odpalic i zeby xp zainstalowac. A przed instalacja systemu warto sformatowac dysk

Gość ekamikadzeee
kurcze nie doradzali mi jaką ..a trzeba dopasować do plyty głownej??

nie będę się wgryzać w te bazgroły, jestem po śledziku własnie i mi sie nie chce poza tym jest trzecia prawie, zamykam ten bajzel i jadę do domciu wesołych i zdrowych wszystkim pa

Gość ekamikadzeee
dzieki wielkie pandeczko!!!!choc troche mi rozjasnilo w głowie to co napisalas aha chcialbnym sformatować ale nie dam rady bo zaraz jak włącze kompa to wyskakuje cos takiego: "instalator kontynujuje włoz plyte "i niemoge wejsc na formatowanie !!

Gość sdsdsdsdsds
spierdzielaj palancie ortografi sie uczyć .

moziesz rozpoczac od nowa tylko zanim xp wystartuje to musisz wejsc do biosu i ustawic zeby z plyuty startowalo...jak cos takiego wyskakuje jak u ciebie to na bank cos z plyuta nie tak wez inna wersje ustaw zeby startowalo z plyty ui podczas instalacji zrob sobie format i pamietaj o partycjach o ile nie masz ich juz zorbionych i chcesz formatowac tylko c:/

Gość kamikadzeee
to mnie zasmucilas ze czos z plyta :(kurcze niby komp nowy byl wiec czemu??:( dzieki wielkie

mam nadzieje ze ty ciagle myslisz o plycie instalacyjnej a nie glownej. poporstu wez od kogos plyte instalacyjna inna niz twoja z tym samym windoswem i wtedy sproboj wtedy jesli bedzie sie tak samo dzialo to znak ze cos z kompem nie tak

Gość kamikadzeee
pandeczko ale jesli jest cos z plyta to czemu sie za pierwszy razem zainstalowal jednak ten windows jak go instalowalem pierweszy raz po zakupie kompa??:(

Gość kamikadzeee
a teraz sie nie chce instalowac:( i jeszczejedno pytanie :czy tam gdzie kupiel mkarte telewizyjną powinni mi doradzic i dopasowac to do plyty głownej takj jak pisalas??bo niekapuje ..to chybanie ma znaczenia do jakiej plyty karta prawda??

moze jest porysowana albo cos nie mam pojecia ja bym wyprobowala inna plyte zeby miec pewnosc.jak jest porysowana to instalator nie moze pewnych plikow pobrac i tym samym kontynuoowac instalacje

Gość kamikadzeee
i dziwi mnmie czemu akurat przy instalacji karty telewizyjnej taki problem wyskoczyl;!!:(

ma znaczenie jak sie kupuje jakis sprzet to trzeba dopasowac go do innego sprzetu w kompie.powinni ci doradzic choc nie musueli.mogles sie zapytac...

A w moim laptopie wczoraj zauwazylam ze ,,skacze\'\' obraz zwalszcza jak uzywam myszki. Skanowalam, ale wirusa nie znalazlo. Nie wiem co to mozey byc. HELP!!!

jak skacze obraz to moze masz zle sterowniki do karty graficznej. ja tak mialam jak naprzyklad przesuwalam jakies strony to obraz sie za kazdym przesunieciem odswiezal i takie paski sie robily.zainstalowalam odpiwednie sterowniki i bylo ok

Ale mozliwe zeby tak z dnia na dzien cos sie spieprzylo. Sterowniki, mowisz. Najgorsze jest ze ja jestem zielona w tych sprawch. Musze chyab jechac do sklepu gdzie kupowalam bo jeszcze mam gwarancje.Dzieki