Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zakompleksiooona

DZIEWCZYNY JAKIE MACIE KOMPLEKSY

Polecane posty

Go艣膰 amaraa
moje kompleksy to: - nie podoba mi si臋 og贸lnie moja twarz - za duze stopy rozm. 41 -mam proste w艂osy, p贸艂 biedy, ale nie takie szopiaste :( to by艂oby na tylee... pozdr

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tygrysia*
* s艂abe w艂osy, cienkie, wypadaj膮ce * blada sk贸ra, praktycznie nie do opalenia, mn贸stwo pieprzyk贸w * "paj膮czki" na udach z reszty kompleks贸w (ma艂y biust, lekko odstaj膮ce uszy, okulary) skutecznie si臋 wyleczy艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam kompleks ze mimo
swietnych studiow z wyroznieniem nie pracuje w swoim zawodzie - troche wybor, troche tzw okolicznosci. Wyglad mi wisi, potrafie sie jakos zamalowac w razie potrzeby, znajomi i tak mnie lubia. No i balaganiara jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za ma艂e stopy
Mam 180 cm wzrostu a rozmiar buta 38 :( Mam kole偶anki w moim wieku i s膮 tego samego wzrostu co ja i maj膮 nawet i stop臋 46. tez bym tak chcia艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tetete
grube uda, plaskostopie - z tym sie nic nieda zrobic o eleganckich szpilkach moge zapomniec :( , nos i piegi ktore sie na nim znajduja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margeuritte
rozstepy na udach bodrach piersiach pupie, odtsajace jedno ucho. troche garbaty nos, krzywe zeby hmm nei zawsze super cera ale najbadziej wkurzaja mnie moje alergie na cytryby i inne mleko i takie tam potym mam taka czerwoana twarz jakbym sobie w膮sik depilowala. no i torche za szerokie biodra. wredny charakter to chyba najgorsza wada ale ponoc mam piekny usmiech i sliczne oczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubi臋
Moje stopy, du偶e, ko艣lawy palec i p艂askostopie, 艣liczne sanda艂ki odpadaj膮. P艂aska twarz, przez co jestem okropnie niefotogeniczna, niekszta艂tna czaszka, cie艅kie w艂osy, ma艂e oczy, brzydki nos. Ale mam niez艂e z臋by, zgrabne nogi, 艂adne usta i kiedy艣 by艂am zab贸jczo zgrabna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam kompleks Portnoya

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂aska
p艂aska na maxa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eble
mam od cholery kompleksow: za niska, za gruba, za cienkie wlosy, rozstepy, blizny po tradziku a generalnie uchodze za niebrzydka ale pozory myla hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 papricka
no coz... za maly biust za duza pupcia(szerokie biodra-nawet jak chuda bardzo bylam to nic sie w tej kwestii nie zmienilo) a teraz troche za duzy brzuszek.... zaskorniaki troche rozstepow i celullitu ale dla pocieszenia powiem ze mam super faceta. kiedy mnie pierwszy raz zobaczyl tak mu sie oczy zaswiecily ze od tej pory(to juz troche lat jest...) w ogole ale w ogole sie tym nie przejmuje. wiec tak jakbym nie miala tych kompleksow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosieenkkkka
:) I TAK NAJWAZNIEJSZE TO CO WEWN膭TRZ,TO MO呕E BYC NAJWI臉KSZA OZDOBA,CHOC NIE NA PIERWSZY RZUT OKA:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a_21.
Te najgorsze : - kompleks nizszosci - za niskie iq choc wyzsze od przecietnego - wciaz za malo wiedzy - znam tylko jeden obcy jezyk- angielski - malo ambitna - nie potrafie sobie poradzic na 2 kierunkach, zrezygnowalam wlasnie z jednych studiow Zew- - moze troche za duzy nos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupcia
mam: okropny nos jestem za chuda wysokie czolo takie czrwone czy jakies tam zylki na nogach robia sie od zimna ale mam je zawsze prawie mam 163 male cycki nie mam dupy do zakompleksionej : jak ty to retuszujesz ?:> moze sie ze mna podzielisz ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kanabolka
A JA MIMO TEGO CO TU PSIZECIE MYSLE ZE I TAK NA PEWNO JESTESCIE 艁ADNIE A NAWET JESLI NIE 膭艁DNE TO GODNE UWAGI I CIEKAWE...MOGLABYM WYMIENIAC TEZ SWOJE KOMPLEKSY ALE Z NIMI DA SIE ZYC! CZESTO MOWI膭 MI ZE JESTEM LADNA, ALBO CIEKAWA I Z WYGLADU I CHARAKTERU DLATEGO UWAZAM ZE WARTO BYC RADOSNYM, USMIECHNIETYM A NIE WIECZNIE PONURYM I ZAMARWIAJ膭CYM SIE CO BEDZIE JUTRO...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takaaa zwyk艂aaa ja
tr膮dzik z kt贸rym nawet dermatolodzy nie mog膮 si臋 upora膰:( sama ju偶 nie wiem co mog臋 z tym paskudztwem zrobi膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady inn red
ja: - celulit, rozstepy - brzydkie zeby - troche za duza du%# - nieforemne piersi moj luby: - celulit (faceci tez maja) - nadmiar skory - krzywy cz艂onek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malusiaaaaaaaaaaa
Teraz ja, teraz ja! :) 1) Grube nogi, kt贸re s膮 troch臋 krzywe od kolan w d贸艂 2) Gruby brzuch z "oponkami", ale nie chce mi si臋 odchudza膰 3) Cera... blizny po tr膮dziku, zask贸rniki, ale panuj臋 nad tym, bo odkry艂am cud-specyfik hehe Najwi臋kszy atut? 艢liczne, b艂臋kitnoniebieskie oczka! Wszyscy powtarzaj膮 mi, 偶e jeszcze takich nigdy nie widzieli. Chocia偶 co艣... Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izka334
Je艣li kto艣 ma kompleksy, to dzi臋ki psychoterapii mo偶e si臋 ich pozby膰. Tutaj http://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ jest ciekawe rozwi膮zanie, a mianowicie terapia przez Skype. Warto si臋 na co艣 takiego zdecydowa膰, je艣li kto艣 obawia si臋 p贸j艣膰 do stacjonarnego gabinetu.

Udost臋pnij ten post