Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiooona

DZIEWCZYNY JAKIE MACIE KOMPLEKSY

Polecane posty

zauważyłam, że to co dla was jest kompleksem dla mnie jest atutem lub poprostu cechą, która lubię u siebie. Mam na mysli bladą cerę - ja jeszcze to podkreślam najjaśniejszymi podkładami, piegi - poprostu mi się podobają, nadają twarzy oryginalności, niski wzrost - lubię się czuć drobna przy swoim facecie,hehe. Faktycznym kompleksem mogą być u mnie problemy z cerą, ale jest tyle podkładów i korektorów, że tylko się cieszyć.

Gość itp. itd.
Praktycznie mam sama kompleksy i wszystko mogłabym w sobie zmienić: - mam rzadkie, przerzedzone włosy, walczę z tym, ale one nadal wypadają. Podcinanie nic nie daje, jak byłam mała miałam piękne, gęste włosy, a teraz to szkoda gadać. - walczę z trądzikiem, ciągle coś mi wyskakuje, na dokładkę mam cerę bardzo tłustą, święcę się jak neon. - mam małego garba na nosie, nos jest sporawy - okrągła, pucołowata buzia - małe oczy, liche rzęsy - wąskie usta - mały biust - szerokie biodra, zbyt duże wycięcie w talii, spory brzuszek - niekształtna, wielka d... - grube uda - odstające uszy - drugi podbródek - nadmierne owłosienie - grube łydki, nie mieszczę się w żadnych kozakach - wielkie stopy, wszelkie spiczaste noski odpadają, bo mam rozmiar stopy 41 i stopa jest bardzo szeroka

Gość Madziaaaaaaaaaa
DO autorki - no tak :) na naczynka puder i korektor, piersi + push up, uszy zakryc włosami, krzywe nogi= szerokie spodnie, nos to nie wiem co :D ale chyba sie da ale szczerze to masz duzo kompleksów :) Ja bym sobia dała kilka kg bo mam 169cm i 53kg ważę :)

Gość asiek31
Chyba każda z nas ma kompleksy...trzebaspróbowac je zaakceptować Ja mam mały biust(po urodzeniu dziecka),chcialabym miec wiekszy ale wiem,ze dłużej będzie jedrny,kształtny i podoba sie facetą... Cellulit,a która go nie ma,troche samoopalacza na nogi i już go nie widac Zbytnia szczuplość 52 kg przy170 cm...ale kolezanki mi jej zazdroszczą a niektórzy faceci lubią takie... Więc głowa do góry!!!

Gość a ja aj
mam za duze piersi i mogła bym troche schudnac

Gość zakompleksiooona
do madziaaaaaaa: dokładnie tak!!! zresztą to wszystko nie jest w jakims nie wiedomo jakim stopniu,też mam swoje zalety-np.piękny naturalny kolor włosów i oczu,ladne usta,zęby,szczupla,ładny brzuch,tylek,rece i stopy:)-no,ale to nie na temat! kompleksy nam często psują humor,ale podoba mi się co wiele dziewczyn pisze-że widzą też swoje zalety i na nich należy się skupiać!

największy kompleks który uparcie rujnuje mi życie-CERA! nienawidzę jej! ale dla otuchy własnej wypisze w tym miekscu swoje zalety-te o ktorych wiem, te, na temat ktorych komplementy zasłyszalam(WYBACZCIE!): -piękne, błękitne oczy -ładny wykrój ust, uśmiech -błyszczące gładkie włosy -zgrabna figura, fajne wcięcie w talii -ładnie zarysowane ciemne brwi -piękne dłonie, zdrowe mocne paznokcie.. ps. jednak wciaż daleko mi do Petry Nemcovej..:-( A tak poza tym to WSZYSTKIE swoje urodwoe jakies tam zalety oddalabym za ładna, czysta cere! pozdr!

Gość ALENKA
gruba doopa, wielkie bary, krzywy ryj i w ogóle dno totalne

Gość jujika
przetłuszczającą się skórę , cienkie włosy, okrągłą twarz, małe usta, brzydki nos(taki jak miała Anna Przybylska przed operacją), rozstępy i to chyba tyle albo aż tyle

Gość moim kompleksem są moje nogi
i kształt, i grubość, i futro, i zylaki, i popękane naczynka, i celulit na udach, i blizny. ech...

Gość 18nastkaaa
moje kompleksy: -przebarwienia po trądizku na polikach i troche zaskorników (moj najwiekysz kompleks), -grube, troche za bardzo umiesnione nogi, a takze ramiona i barki (nie sa takie tragiczne, ale czasami wprawia w kompleksy;/ - troche cellulitu i rozstepów (przez robienie sobie dietek;/ nie zawsze korzystnych) i lekko okragły brzuszek:P - no i nosze szkla kontaktowe...;/ tuszuje swoje niedoskonalosci i jakims trafem mam powodzenia niezłe... ale to zawdzieczam swoim zaletom... których mam nie mniej niz kompleksów...:), ale tak sie wstydze swojej cery ze nie zwiaze sie z zadnym chlopakiem:P

Gość kto jeszcze

Gość kotka czarna
wszystkie mozliwe- tusza, figura, nos, kolor oczu, karnacja, osobowosc.. no o co sienie zapyta to taki mam komplex

Gość tami 34
długi nos, haluksy i głupi rzadki włosy tego i nosa nie lubie najbardzi, biust jakiś taki za mały wogule do wymiany wszystko.ale cóż żyje z tym

Gość ślicznotka_2007
ja pewnie was troszke zaskocze, ale moim najwiekszym kompleksem ktory nie daje mi spokojnie spac, jest fakt ze nei mam zadnych kompleksow i jestem idealna, weim ze to glupie, ale takei wytykanei sobie czegos jest takei kobiece, tez bym tak chcialam ponarzekac sobie czasem sama na siebie a nei mam na co. Po prostu nie mam sie do czego przyczepic, i jak dziewczyny na uczelni gadaja to ja siedze jak mysz pod miotla w kacie i nei mam sie o czym odezwac. mam 1.7, 60, cere oliwkowa, zawsze bylam zgrabna i nigdy sie nie odchudzalam, maly rozstaw piersi (misezka c) jestem szczupła, mam swiecace, dlugie wlosy (krecone) bialutkie oczy i zeby, i dziewczyny niektore do mnei nie podchodza, nie wiem dlaczego, raz przyjaciolka mi powiedzial, ze to przez to ze sa oniesmielone, ale to glupie, bo ja sie prawie nie maluje, i nie chce odstawac od reszty,

Gość maszkara
no to moze ija sie wpisze; odstajace uszy , brzydkie wstawiane zeby , cera naczynkowa, lipne wlosy, brzydkie rzesy i brwi, wystajaca dolna szczeka, wysokie czolo, okulary, celulit z ktorym walcze zawziecie , ale podobnie jak ty zakompleksiona, robiac makijaz , wygladam calkiem atrakcyjnie , bez makijazu ,doslownie -maszkara

Gość mój kompleks jest jeden
i jest to waga, jak akurat się odchudze i jestem wmiarę szczupła to nie narzekam

Gość do ślicznotki
no to pozazdrościć braku kompleksów-choć ja bym miała na twoim miejscu 1: bielutkie oczy ;) :P

Gość janiemooogu2007
a moim kompeksowym komplexem sá wlosy wypadajáce.koszmar. a powiedzcie jak robicie te kwiatki,buzki..???

Gość asiczka_qq
ja w wieku 24 lat jestem dziewicą!!!!!!!!!!!! to jest mój kompleks FENYLOETYLOAMINA....czy masz stycznosc z chemią? :) nikt normalny nie wymysliłby tego nicku:P..nie no żarcik-bardzo oryginalny ;)

Gość ja nie mogu2007
no powiedzcie do pipy jak robicie te buzki,bo ja nie mogu skumac nijak.

Gość ja nie mam kompleksow
175, szczupla figura, dlugie czarne wlosy, gladka cera... czego chcieć więcej ?

Gość mam ich całe mnóstwo
- krzywy nos - niedoskonałości na twarzy - wiecznie podkrążone oczy - krosty na ramionach, dekoldzie i plecach - krzywe palce - króciutkie, słabe paznokcie - krzywe nogi -rozstępy - blizny ( najgorsze mam po wypadku- czarny piach) - wystające łopatki i żebra - nadmierne owłosienie amen

Gość justysik92
hmmm -kilka rozstępów -odstające uszy (fuuu) [ nie przejumje sie tak bardzo nimi bo sie przyzwyczajiłam]

Gość do ql
krzywy kregoslup, duza dupa;)

Gość do ql
i oczywiscie rozstępy!

Gość do ql
no i sterczace lopatki...