Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiooona

DZIEWCZYNY JAKIE MACIE KOMPLEKSY

Polecane posty

Gość amaraa
moje kompleksy to: - nie podoba mi się ogólnie moja twarz - za duze stopy rozm. 41 -mam proste włosy, pół biedy, ale nie takie szopiaste :( to byłoby na tylee... pozdr

Gość tygrysia*
* słabe włosy, cienkie, wypadające * blada skóra, praktycznie nie do opalenia, mnóstwo pieprzyków * "pajączki" na udach z reszty kompleksów (mały biust, lekko odstające uszy, okulary) skutecznie się wyleczyłam

Gość ja mam kompleks ze mimo
swietnych studiow z wyroznieniem nie pracuje w swoim zawodzie - troche wybor, troche tzw okolicznosci. Wyglad mi wisi, potrafie sie jakos zamalowac w razie potrzeby, znajomi i tak mnie lubia. No i balaganiara jestem

Gość za małe stopy
Mam 180 cm wzrostu a rozmiar buta 38 :( Mam koleżanki w moim wieku i są tego samego wzrostu co ja i mają nawet i stopę 46. tez bym tak chciała...

Gość tetete
grube uda, plaskostopie - z tym sie nic nieda zrobic o eleganckich szpilkach moge zapomniec :( , nos i piegi ktore sie na nim znajduja...

Gość margeuritte
rozstepy na udach bodrach piersiach pupie, odtsajace jedno ucho. troche garbaty nos, krzywe zeby hmm nei zawsze super cera ale najbadziej wkurzaja mnie moje alergie na cytryby i inne mleko i takie tam potym mam taka czerwoana twarz jakbym sobie wąsik depilowala. no i torche za szerokie biodra. wredny charakter to chyba najgorsza wada ale ponoc mam piekny usmiech i sliczne oczy :)

Gość lubię
Moje stopy, duże, koślawy palec i płaskostopie, śliczne sandałki odpadają. Płaska twarz, przez co jestem okropnie niefotogeniczna, niekształtna czaszka, cieńkie włosy, małe oczy, brzydki nos. Ale mam niezłe zęby, zgrabne nogi, ładne usta i kiedyś byłam zabójczo zgrabna.

Gość mam kompleks Portnoya

Gość płaska
płaska na maxa

Gość eble
mam od cholery kompleksow: za niska, za gruba, za cienkie wlosy, rozstepy, blizny po tradziku a generalnie uchodze za niebrzydka ale pozory myla hehe

Gość papricka
no coz... za maly biust za duza pupcia(szerokie biodra-nawet jak chuda bardzo bylam to nic sie w tej kwestii nie zmienilo) a teraz troche za duzy brzuszek.... zaskorniaki troche rozstepow i celullitu ale dla pocieszenia powiem ze mam super faceta. kiedy mnie pierwszy raz zobaczyl tak mu sie oczy zaswiecily ze od tej pory(to juz troche lat jest...) w ogole ale w ogole sie tym nie przejmuje. wiec tak jakbym nie miala tych kompleksow.

Gość gosieenkkkka
:) I TAK NAJWAZNIEJSZE TO CO WEWNĄTRZ,TO MOŻE BYC NAJWIĘKSZA OZDOBA,CHOC NIE NA PIERWSZY RZUT OKA:)

Gość Róża_21.
Te najgorsze : - kompleks nizszosci - za niskie iq choc wyzsze od przecietnego - wciaz za malo wiedzy - znam tylko jeden obcy jezyk- angielski - malo ambitna - nie potrafie sobie poradzic na 2 kierunkach, zrezygnowalam wlasnie z jednych studiow Zew- - moze troche za duzy nos

Gość kupcia
mam: okropny nos jestem za chuda wysokie czolo takie czrwone czy jakies tam zylki na nogach robia sie od zimna ale mam je zawsze prawie mam 163 male cycki nie mam dupy do zakompleksionej : jak ty to retuszujesz ?:> moze sie ze mna podzielisz ;]

Gość kanabolka
A JA MIMO TEGO CO TU PSIZECIE MYSLE ZE I TAK NA PEWNO JESTESCIE ŁADNIE A NAWET JESLI NIE ĄŁDNE TO GODNE UWAGI I CIEKAWE...MOGLABYM WYMIENIAC TEZ SWOJE KOMPLEKSY ALE Z NIMI DA SIE ZYC! CZESTO MOWIĄ MI ZE JESTEM LADNA, ALBO CIEKAWA I Z WYGLADU I CHARAKTERU DLATEGO UWAZAM ZE WARTO BYC RADOSNYM, USMIECHNIETYM A NIE WIECZNIE PONURYM I ZAMARWIAJĄCYM SIE CO BEDZIE JUTRO...:)

Gość takaaa zwykłaaa ja
trądzik z którym nawet dermatolodzy nie mogą się uporać:( sama już nie wiem co mogę z tym paskudztwem zrobić:(

Gość lady inn red
ja: - celulit, rozstepy - brzydkie zeby - troche za duza du%# - nieforemne piersi moj luby: - celulit (faceci tez maja) - nadmiar skory - krzywy członek

Gość malusiaaaaaaaaaaa
Teraz ja, teraz ja! :) 1) Grube nogi, które są trochę krzywe od kolan w dół 2) Gruby brzuch z "oponkami", ale nie chce mi się odchudzać 3) Cera... blizny po trądziku, zaskórniki, ale panuję nad tym, bo odkryłam cud-specyfik hehe Największy atut? Śliczne, błękitnoniebieskie oczka! Wszyscy powtarzają mi, że jeszcze takich nigdy nie widzieli. Chociaż coś... Pozdrawiam!

Gość izka334
Jeśli ktoś ma kompleksy, to dzięki psychoterapii może się ich pozbyć. Tutaj http://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ jest ciekawe rozwiązanie, a mianowicie terapia przez Skype. Warto się na coś takiego zdecydować, jeśli ktoś obawia się pójść do stacjonarnego gabinetu.