Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka Basia

!!! Demony przeszłośći !!!

Polecane posty

Gość Calineczka Basia

Kobietki czy śledzicie swoich byłych chłopaków w necie? Czy regularnie googlujecie w ich sprawie? :) Obawiam się, że jestem nienormalna; mam obsesję :) Mimo, że byłam szczęśliwie zakochana spędzałam sporo czasu na podglądaniu życia moich ex partnerów. Dosłownie penetruję ich profile :) Sprawdzam grono, miejsca pracy, uczelnie ... Ostatnio zaprosiłam dwóch poprzednich partnerów na gg ! Po latach, ale wstyd :P Retyyy Znowu jestem sama, On odszedł, największa ma miłość i o nim także czerpię wiedzę ze źródeł. :) [wcale nie jest mi wesoło, jeśli o niego chodzi] Acha .. nie jestem jakąś nastolatką, mam 22 lata Też tak macie? Czy jestem szalona? :)

Gość calineczka- ja mam tez takie
demony ale jesli chodzi o PRZESZŁOŚC MOJEGO NARZECZONEGO!jestem zazdrosna o jego była która była "naj" pod każdym wzgledem. ja przy niej- totalne zero

Gość noelkaaa
nie. ALe o tym obecnym co robi i co robi ex poaniena na noc. Bo juz nieraz byli we dwoje za moimi plecami np w lipcu 2005. ja czekałam a oni razme byli na piwie, nie wiem moze było cos wiecej ona chetnie za prace daje tyłka To samo było w andrzejki 2005 tez byli razem. Ponadto umowil sie ze mna na stpotaknie w wigilie 2005 i nie przyszedł... Ale zyczenia i prezent tej panienie znalazł czas by złozyc Dlatego jelsi jego nie stac na szczerosc sama ja wypatruje:)

Gość Calineczka Basia
acha !!!! oczywiście zaprosiłam ich na GRONO, nie na gg :P :P :P

Gość noelkaaa
calineczka jesli nie dajesz tyłka za prace jak ona to faktycznie tys zero;):) masz powod do dumy:):P

Gość do noelka
nie rozumiem....jaki"tyłek" za prace????

Gość noelkaaa
Normalnie:) Cześć wiesz miałam takie złe życie zobacz sama sama mąz mnie gwałcił Potem winko kolacja ona na sex potem on mów idz tam jets praca to ona siup znowu mu sex w podziecie a jak juz robote ma mowi a wiesz to ja juz mzykam pa i nie miej wyrzutow sumienia, nie bylismy parą rok potem ale byłam głupia miałabym znow meza co by mnie urzymyła cholera a o z inna potem nie okazywał ukochanje uczuc, zartował itp i go zostawiła to znow wrocil do tej od tylka A on haapyy aj bedzie moj' i benc nie bierze tabsow:)

Gość noelkaaa
gdyby dziecko było im pisane z wpadki mieliby je rok temu a nie rok pozniej jak ona wielce miała pypcia na jego kasę. I zarzucała mu jak mogłes? a rok wczesniej jak miała prace za ten mongolski tyłek mowila aj nie przejmuj sie nie bylismy praa pa a rok potem tez nie byliby parą tez była tylko na sedx, skad taka zmiana, ze jak to on ja zostawia. No to sobie tabsow nie wzięła:) i bach ciąża. A potem dopytywanie czy to corka bedzie, bo tak bardzo chcial ją miesiac wczesniej. A gdyby wiedziała ze chcial synka to by sie dopytywala czy urodiz synka:) I dlatego tak ja szlag trafil w lipcu 2005 gdy napisałam ze chcial synka. To az sie poryzczła ze zlosci, ze ona mu tucorke dała bo tak mowil, z tu sie okazuje ze jego marzeniem był synek:)

Gość DJB
Noelkaaa-sorry ale nic nie zrozumialam z tego co napisalas a ostatniego twego postu w ogole nie czytalam bo zadlugo mi schodzilo zeby pierwsze dwa przeczytac...

Gość noelkaaa
a szkoda:) Warto słiuchać, wtedy łatwiej widzi się wyrachowanie (potwierdzone czynanmi osoby która teraz mowi- a ja tak cierpię, to przez ciebie, zobacz mam dzieci musze z nimi byc a ty? ja ci dziecko urodziłam! - to wiele mówi - masz byc ze mną, chamie itp:) a warto wskazac temu mongołowi, ze jets winny:) I moze wtedy p[rzestanie sie mieszac, mącici, odczepi sie od tesciowej nie swojej, nie bedzie oczerniac exmeza i nazywac kogos niedojrzłąym, skoro jej wiele brakuje. I nie bedzie stosowac szantazy emocjonalnych, ona ma dzidzie. gdyby jej rodizce 2 siory i brat ANdrzej wiedzieli jaką jets wyrachowaną i podłą gnidą

Gość a bu
no ja sprawdzam bylego. na gronie tylko. i czasem jaki ma opis na gg. wsyd mi, ale nie moge sie od tego uwolnic. niedlugo sie zeni z dziewczyna dla ktorej mnie zostawil (krzyzyk im na droge;) ) generalnie nie wiem czemu tak robie, bo jestem od roku w zwiaku z suuuuper facetem. i nie wiem jak sie od tego uwolnic :/ a byla mojego terazniejszego tez sprawdzalam ale tylko raz i z czystej ciekawosci.

Gość antyalibia
ja byłą tzn panienę na noc będę sprawdzać. Jest bardzo wyrachowana. i jej nie ufam, czytając opisy wiem co ona zamierza niemal co mysli albo co robi. ona je po to pisze by inni je widzieli. teraz pewnie jest na lokalach i tyłka daje, tak ma role w filmach. A jej ohydne ręce są wszędzie takie krzywe, małe, żylaste wszędzie je poznam:)

Gość noe.
gówno z tego co NOELKA pisze mozna zrozumieć , idz do szkoły lala . i naucz sie pisac ....

Gość choina binka
a jak to wszystko sparwdzasz o byłych? ja tez bym chciała:)