pola001 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Hej Dziewczyny Kupilam sukienke na stodniowke: czrna, przy dekolcie obszyta zlotym wazkim materialem, na biodrach ma zloty pas z cekinami. Sukienka ogolne ladna, bardzo mi sie podoba...tylko jej dlugosc...ona siega mi odrobine przed kolanko!!! czy myslicie ze moge w takiej isc..??? nie jest za krotka. duzo dziewczyn z mojej klasy beda mialy uknie typowo balowe. nie chcem wygladac niestosownie...co o tym myslicie?????????? prosze o rade!!!!!! Pozdrawiam, :*:*:*:*:*:*:* :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Ja byłam w małej czarnej i miałam gdzieś co o tym sądzą inni;-) Do jakiej szkoły chodzisz ,że nie umiesz czasowników odmieniać? Matura Giertycha;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko ja tez bylam w krotkiej Napisano Grudzień 22, 2006 zreszta nie tylko ja! sporo dziewczyn mialo krotkie sukienki. Krotkie sa praktyczniejsze bo pozniej mozna je jeszcze gdzies zalozyc a z dluga to bym miala problem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taka suknia to normalna Napisano Grudzień 22, 2006 wiocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysiek 0 Napisano Grudzień 22, 2006 tez mialam krotka i dobrze bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach