Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poosluuchajcie

spojrze na ta sytuacje i pomozcie mi to rozgryzc prooooszeee

Polecane posty

Gość poosluuchajcie

a wiec mam chlopaka ktory bardzo mnie podobno kocha nigdy by nie zdradzila itd {wiem gadanie] nie widzielismy sie od pn bo mial mnostwo pracy, tak twierdzil i pracowal do wieczora - z dobrych zrodel wiem ze tak bylo, ale dzis prztyjechal, mial male sine okragle koleczko na szyi a wiec od razu padlo ze to malinka on mnie wysmial i stwierdzil ze zrobil sie mu pryszcz fakt jak sie konkretnie wycisnie to slady7 zostaja ale zdziwilo mnie to ze tak sam od siebie niby juz na swieta dal mi stowe, byl milutki wiecie oczywiscie o czym ciagle mysle ze mial cos z jakas inna fakt jestem zazdrosna ale co ja mam o tym myslec ale tak szczerze ok dziekiii

Gość poosluuchajcie
?? :-)

Gość wygadał się przez sen
słuchaj dzieweczko, ona nie słucha - po prostu ma zatkane ma oba ucha :P idź się zawieś na żerdzi i powąchaj czy śmierdzi :D

Gość poosluuchajcie
no suuper ej ja poprostu nie znam sie za dobrze na facetach i chce pomocy

Gość poosluuchajcie
chce poprostu uslyszec opinie czy moge cos podejrzewac przez to zachowanie czy poprostu juz z nudow glupoty wymyslam

Gość poosluuchajcie
:-(

Gość takjuuuzbywa

Gość Wrom
Przesadnie miłe zachowanie u faceta, tak samo jak i u kobiety, jest bardzo podejrzane. Zwłaszcza kiedy dodatkowo niespodziewanie i bez przymusu daje jakiś prezent albo pieniądze swojej partnerce - działanie bezmyślne w celu odwrócenia uwagi. Samo wyśmianie i zasugerowanie, że to pryszcz a nie malinka również może być dwuznaczne. Będąc zupełnie niewinnym mógłby potwierdzić, iż to rzeczywiście malinka i obserwować twoją zazdrość z rozbawieniem lub też zupełnie się zdziwić na twoje zarzuty/podejrzenia a potem zobaczyć w lustrze czy rzeczywiście ma jakiś ślad na szyi.

Gość pooosluuuchajcie
no tak ja do tego wracalam on sie smial nawet powiedzial cos w stylu no pawel mizrobil haha - to jego brat ja nie jestem dobrym psychologiem ale mi sie to nie podoba

Gość Wrom
Ważne czy od razu wiedział, że ma taki ślad na szyi i zaczął dorabiać do tego historię, czy też najpierw sprawdził (faceci takich rzeczy nie zauważają) i dopiero potem coś mówił. W pierwszym wypadku istnieje duże prawdopodobieństwo, iż brał pod uwagę fakt istnienia malinki bez patrzenia.

Gość pooosluuuchajcie
wiecie tak dziwnie sie czujer ;/ ja bym nie przezyla zdrady chyba zawsze balam sie tego najbardziej

Gość pooosluuuchajcie
wiedzial ze ma slad

Gość pooosluuuchajcie
ja zauwazylam i sie go pytam on najpierw tak jakby nie zajarzyl ale potem powiedzial ze wyciskal mial pryszcza i ze na posladku tez ma taki slad ;/.;/;/

Gość Wrom
Jeżeli wiedział jest większe prawdopodobieństwo zdrady ale może to być zupełnie niewinne i przypadkowe. Kobiety lubią zaznaczać zajętych facetów malinkami lub podrzucać im jakieś rzeczy z garderoby (bielizna, damskie chusteczki) czy ślady szminki na ubraniu. W ten sposób niszczą jego obecny związek gdyż partnerka takie rzeczy szybko zauważy.

Gość pooosluuuchajcie
acha i jeszcze mi powiedzial bo uja sie upieralam "i myslisz ze bym ci sie pokazywal z malinka" co o tym sadzic?? dzieki i sorki ale chce to rozgryzc

Gość Wrom
Na zdradę przede wszystkim musiałby mieć wolny czas. Po drugie utrzymywanie kontaktów z inną kobietą pozostawia ślady, muszą się kontaktować - rozmowy na komórce, sms-y, wystarczy sprawdzić z kim najczęściej rozmawia i kto do niego dzwoni. Pojedyńczej zdrady nie można wykryć. No i na dłuższą metę muszą pojawiać się ciągle jakieś krętactwa. Nie ma sensu przesadnie brać pod uwagę malinkę o ile nie ma innych sygnałów.

Gość pooosluuuchajcie
dzieki Ci bardzo... :-) pomogles/as mi bardzo ja sie boje bo on ma takiego brata on zmienia laski jak rekawiczki no a razem pracuja a wiem ze jego brat niestety zdradzal i to wielokrotnie moze jestem przeczulona nie wiem pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat dzieki!!!

Gość jaaa sie booje zdrady
jw jak niczego na swiecie :-(

Gość rose rose rose
a moze brat mu to zrobil dla zartow, zeby sie musial przed Tpba tlumaczyc??? Jesli Cie zdradza, to i tak wyczujesz :) Wesolych Swiat

Gość pooosllluchajciew
dzieki nawzajem mam nadzieje ze wyczuje wesolutkich swiat!!!!

Gość mojerrr
;/;/;/;/;/ moj mnie chyba zdradza czy jest wogole jakis facet ktor by tego nigdy nie zrobil

Gość na posladku...
tez mu brat zrobil malinke...? fajnie!