Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet jest 16 lat starszy

Mój facet jest 16 lat starszy

Polecane posty

Gość gość
Mój jest starszy o 12 lat. Jesteśmy ze sobą 7msc i jest super :-) Sama nw czemu ale to ja go poderwalam, po prostu takie przeczucie że to właśnie ten. Jest madry zabawny ma mnostwo znajomych.jest po prostu cudowny !

Gość gość
Prawie mówiąc to w dzisiejszych czasach kobiety w wieku 20 jak szukaja odpowidniego faceta towybierają prawdziwych mężczyzn, starszych o pare lub kilkanaście lat bo taki to juz wie co chce od zycia a nie jakieś takie pedzie w rurkach za przeproszeniem. Facet powinien znać się na wszystkim a dzisiejsi młodzi panowie 20... Niestety jedynie imprezuka i nic ich od zycia nie obchodzi

Gość gość
co ty u gory p********z wybieraja starszych ze wzgledu na kase bo taki gowniarz 20 lat nie jest jeszcze w stanie zaspokoic finansowych kaprysow ksiezniczek :D

Gość gość
Nie kazdy facet jest milionerem :-\

Gość gość
takie mlode cizie latwo zadowolic szminka, nowa maskara spodniami, torebeczka do takich wydatkow nie sa potrzebne miliony ale prawda jest, ze takiego rownolatka nie stac na takie prezenty gdyz sam jest na garnuszku rodzicow🖐️

Gość gość
mężczyzna musi być starszy by ta różnica wieku wystarczyła na uzyskanie odpowiedniego poziomu życia, statusu społeczno finansowego itd.

Gość gość
Ja mam starszego faceta i jakos nie jestem z nim ze wzgledu na kase a teoretycznie wg wyższych wpisów (mam 19 lat) wiec jestem malolata, poeinnam być z nim ze względu na kase, pozycje, samochód itp..... Nie każdy jest tak pusty

Gość gość
byłam ze starszym o 11 lat, szczerze, to był mój najgorszy związek, aktualnie jestem z mężczyzną o 2 lata starszym i jest nieziemsko :D

Gość gość
mlode leca na kase

Gość gość
pewnie cie utrzymuje.

Gość gość
Do osoby która miała 11 lat starszego - dlaczego był to Twój najgorszy związek? I czym się różni od aktualnego?

Gość Nie zgadzam się ze stereotypem
Ciekawe, że tak jesteście pewne, że starszy to dojrzały i zdecydowany mężczyzna. Też tak kiedyś myślałam, ale zaobserwowałam, że to wcale NIE JEST REGUŁA!! v Znam takich, którzy są kilkanaście lat starsi ode mnie, a są niedojrzali (często nieodpowiedzialni) jak nastolatkowie i nie wiedzą czego chcą!! Często są to właśnie faceci po 40-tce!! v Poza tym, znam młodych którzy więcej zarabiają niż Ci starsi, bo to zależy od ich przedsiębiorczości, ambicji i motywacji do działania i pracy nad sobą a nie od wieku. Druga sprawa to to czy facet potrafi oszczędzać i inwestować czy nie. To nie jest zależne od wieku. Co to za stereotypy?!

Gość gość
To prawda, nie ma sensu kierowac sie stereotypami. Nie ma żadnej reguły na udany związek oprócz miłości. Mój chłopak jest 10 lat starszy i jest nam cudownie. Jest miłością mojego życia. Zawsze spotykałam sie ze starszymi facetami, 5-10 lat, ponieważ z rówiesnikami zwyczajnie sie nie dogadywalam, szczerze mowiac nawet nie zwracalam na nich uwagi, aczkolwiek wiem, ze zdarza sie rowniez, ze facet jest lepiej rozwiniety niz jego rowiesnicy. Mysle jednak, ze roznica miedzy mna, a moim chlopakiem nie jest spowodowana czyms konkretnym, wiem, że jest to prawdziwa miłość i tak po prostu jest, prawde powiedziawszy w ogole nie czuje tej roznicy, jestesmy dokladnie na tym samym poziomie i swietnie sie dogadujemy, ja jestem dosc powazna jak na swoj wiek, On natomiast nie wymusza na mnie niczego. Dlatego nie ma reguly, ja czuje sie z Nim jak z rowiesnikiem, mimo ze jest starszy, nie szukalam "tatusia". Jeśli ludzie do siebie pasują i są sobie przeznaczeni, to różnica nie ma żadnego znaczenia. Ważne, żeby było im razem dobrze.

Gość Nastu
Mam 19 lat pewnego dnia zapoznałam sie z 36 latkiem.Moja rodzina strasznie sie przestraszyła,że spotykam sie z takim panem i mowią mi,że on może być pedofilem...nie wiem co o tym myśleć...czy mają racje?

Gość gość
Nastu dziś Tak mentalnie jesteś jeszcze dzieckiem ale fizycznie już kobieta wiec Twój adorator nie jest pedofilem.

Gość gość
jest jak Dżekson trzeba uważać

Gość gość
Mój facet jest starszy o 15 lat ode mnie . Jesteśmy dobrą para . Mamy synka 1,5 roku . Oczywiście chcieliśmy mieć dziecko . Już jesteśmy ze sobą jakieś 4 lata . Obecnie.mam 25 on 40 . Kocham go i nie wyobrażam sobie związku z kimś innym .jest odpowiedzialny niezależny i ma głowę na karku . Zakochana jestem w nim na max a

Gość gość
U mnie w znajomych jest para ona 17 a on 38. Maja polroczna corke.

Gość gość
Mam 19 lat,moj chlopak 35,znamy sie od 6 miesiecy chodzimy 4.Rozumiemy sie bez slow,on wspiera mnie we wszystkim co robie;)Na nic nie naciska,z nikim nie bylo mi jeszcze tak dobrze;) Od kiedy go poznalam.uwazam ze roznica wieku to najmniejszy problem w zwiazku

Gość gość
Mój jest starszy ode mnie o 11 lat. jesteśmy razem już 2 lata. Ja mam teraz 18 lat jest nam cudownie. Oboje jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi. Dziewictwo straciłam z nim mając 17 lat. Nie było tak źle jak opisywały to koleżanki. Niedawno dowiedziałam się , że jestem w ciąży a akurat niedawno mój partner zamienił mieszkanie na większe. jest super :) Ja jak tylko skończę szkołę rozpoczynam studia a mój partner powiedział, że odciąży mnie przy dziecku bym mogła się kształcić.

Gość aaaGuśkaa
Mój mąż jest starszy ode mnie o 16 lat. Jesteśmy małżeństwem od 5 lat :)

Gość gość
i koterba znowu oszalał z postami :) obrzydliwiec stary

Gość gość
Pedofil wymyśla posty i wali konia w łazience.

Gość gość
Mòj mąż jest ode mnie 13 lat starszy. Jesteśmy małżeństwem od 24 lat:)

Gość gość
Mój były był ode mnie starszy. Myślałam, że jest dojrzalszy. Tak infantylnego żłoba jeszcze nie widziałam. Większość starszych którzy są wolni to bezwartościowe pieski francuskie patrzące na kobiety przez pryzmat wieku. Nigdy więcej starych dziadów!!! Zwłaszcza kawalerów!

Gość gość
Moja żona jest ode mnie 8 lat starsza. Polecam różnicę wieku w tę stronę. Moje rówieśnice są niedojrzałe, pazerne, ona to ostoja spokoju i klasy.

Gość gość
Mam starszego faceta o 14 lat. Mamy 4 letnie dziecko. Niestety jest rozwodnikiem i nie chce ślubu, co niestety jest dla mnie bardzo ważne... Ogólnie rzecz biorąc niby różnica nic nie robi, ale jednak. Ja bym chciała gdzieś wspólnie wyjechać, pójść choćby do kina to nie ma opcji... Ciągle tylko praca, jak nie praca to odpoczynek i spanie. Kochamy się oczywiście mimo wszystko

Gość gość
A ja gdy miałam 16 lat posnałam faceta 10 lat starszego. Miał 26 lat był przystojny, bardzo wysoki, dobrze zbudowany, bogaty i wgl. Za nim ciągle stado dziewczyn wodziło oczami ale tych juz pełnoletnich. Pamiętam ze na początku oszukałam go ze mam 18. Żałuje ze rozeszliśmy się. Wiem ze mnie kochał ale. No właśnie ale... Byłam głupia i wgl ale wiem ze bardzo mocno go kochalam i chyba nadal kocham. Jak niczego w życiu żałuje tej decyzji. Ten facet był inny od tych których poznałam. Prawdziwy facet a nie lalusie jak to teraz chodzą po ulica aby robią sobie fryz w lusterku w tramwaju.

Gość Grzes42
Witam was kochane dziewczyny, to prawda ze my troche starsi faceci umiemy sie obchodzic z kobietami, (szarmanckosc) rowniez chetnie bym poznal duzo mlodsza dziewczyne, mam 42 lata wygladam na 30, cenie sobie kulture osobista, stalosc w uczuciach, jestem wolny (bezdzietny), jezeli jest chetna dziewczyna to zapraszam, pozdrawiam.

Gość gość
Ja też umiem obchodzić się z dziewczętami, choć nie mam jeszcze trzydziestki. To nie wiek świadczy o tym, że facet będzie dobrym partnerem. Pozdrawiam