Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet jest 16 lat starszy

Mój facet jest 16 lat starszy

Polecane posty

Gość Motyl999
Ja 47 on 64 - 19 lat razem, teraz jestem pielegniarka bo tu boli, tam boli, itd. Nie polecam.Z perspektywy czas tak mysle, ze max. roznica to chyba tak 6-8 lat. Powodzenia, moze u Was bedzie inaczej.

Gość gość
A mnie nikt nie kocha.

Gość gość
Wszystko to ładnie pięknie wygląda jak się jest młodą, a on no 30- 40 lat. To facet jeszcze jeszcze. Tak jak piszecie , to jesteście niewiele z tymi swoimi teraz super facetami. Ale wtedy gdy będziecie, jeszcze fajnymi babkami w sile wieku , oni będą już dziadkami , niekoniecznie sprawnymi i takimi fajnymi. Nie polecam.

Gość gość
Malżeństwo z takim starszym sporo od siebie to jak antykwariat. On antyk. Ona wariat

Gość Grzes42
Bzdura, facet starszy wie czego chce.

Gość gość
I co z tego , że wie czego chce. Najlepiej młodej laski? tylko wez jej potem dorównaj. No jeszcze jak masz kasę, to kasą nadrobisz swoje braki , hahaha

Gość Grzes42
Bzdura, trzeba miec klase dla dziewczyny, chyba ze chcesz wskoczyc do lozka 23-latce, co jest bardzo brzydkie moim zdaniem, trzeba sie kobieta zaopiekowac, dac poczcie bezpieczenstwa.

Gość gość
Jeżeli facet po35- 40 jest wolny to albo gej , albo stary kawaler albo rozwodnik, więc z każdym coś nie tak. Skoro w tym wieku jest sam widocznie nie nadaje się do życia w rodzinie , ani zapewnienia jej opieki. A rozwody bardzo rzadko są z winy kobiet, bo one dla dzieci czy rodziny potrafią wiele złego znieść , ale jak z gościem nie da się już wytrzymać no to sorry, albo znajdzie młoda dziunię. I taki nadaje się na trwały związek ? Laską będzie się opiekował , a zostawi swoją żonę i swoje dzieci.

Gość gość
Nie prawda, ja mam 15 lat wygladam dojrzale, moj chlopak ma 42 jest nam cudownie, gdy sie kochamy, uprawiamy sex mniam.

Gość gość
42 lata dziecko to nie jest chłopak, dla ciebie to już jest dziadek, fuja i do tego zboczony

Gość gość
Do gość powyżej, to ja 15 lat, jestem dojrzała wyglądam na 23 lata, a mój chłopak ma 42 lata, a wygląda na jakieś 26 28 lat, jest nam ze sobą dobrze, kocham go, i wyjdę za niego za mąż, będę miała z nim dzieci, bo bardzo go kocham, dziadziuś to ma 70 lat ha ha.

Gość gość
42 letni w...j zrobił sobie z dziecka szalet , gdzie załatwia się i to za darmo, bo k.... to musiałby niestety zapłacić .Z dorosłą kobietą sobie nie radzi, bo taka się pozna, że chłop ma porąbaną psychikę i coś z nim nie tak. A 15 letni gówniarz ma już ochotę wychodzić za mąż, bo nie odróżnia jeszcze miłości od huci starego chłopa. Patologia i do tego kryminał.

Gość gość
nie ma to jak stare baby wyzywające kawalerów a jednocześnie narzekające na zajętych :P

Gość gość
a gdzie to tak wyzywają kawalerów ?

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Gość gość Małrycy
Przed chwilą czytałem wypowiedz 69 letniego pana ma żonę która ma 28 lat i są szczęśliwą parą . Drogie kobiety dziewczyny ja mam 70 lat i chcę partnerki która ma 30 lat proszę składać oferty , wybiorę najmłodszą .Gwarantuję miłość i szacunek do śmierci , proszę nie żartować z tej propozycji .Facetów nie toleruję .

Gość gość
Drodzy Panowie. Jestem MŁODĄ DUCHEM kobietą i szukam mężczyzny. Taki do 70 lat byłby dla mnie odpowiedni, bo ducha wprawdzie mam młodego, ale kości już nie te. Mam 92 lata i średnia wieku kobiet w mojej rodzinie to 105 lat. Więc myślę, że i tak przeżyję pana, z którym się zwiążę, bo obserwuję, że w mojej okolicy to coraz więcej panów po 50 żegna się z ziemią, a takich po 70 to w ogóle już wszystkich wymiotło.

Gość gość
Bardzo szkoda że siedzą i piszą faceci których miejsce jest na boisku między kibolami czyli bez mózgowcy .Parę dni temu odwiedziła mnie córka wraz z koleżanką , wpadły na kawę do starego ojca . Mam 70 lat moja córka ma 36 lat odwiedziły pogadały co u mnie słychać wsiadły do auta i po wizycie. Na drugi dzień corka dzwoni i pyta czy nie potrzebuje kobiety (jestem wdowcem) , bo ta koleżanka też jest wdową (ma 45 lat) i ja jej się spodobałem . Co myślicie o takim związku , czy warto zawracać sobie głowę jeszcze kobietami , choć przyznam że podobają mi się kobiety. Miałem mały przypadek jadąc autobusem na przeciwko mnie usiadła młoda dziewczyna tak na oko 18,20 lat , fakt zlustrowałem ją gdyż była śliczna , ona rozchyliła nogi i patrzy na moją reakcję , nie wytrzymałem i po chwili odwróciłem wzrok , niestety zauważyła że penis napęczniał podniósł się i to mocno.Gdy wysiadała pochyliła się do mnie i powiedziała brawo , w tym wieku i taka reakcja . Od czasu do czasu zrobię sobie sam ręką i jest ok . Jestem w rozterce.

Gość gość
jak córka dowozi Ci kobietę to bierz!!!

Gość gość
Ło MATKO,DAJESZ RADE KOMUS KTO PISAL LATEM UB.ROKU ?!