Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Kolega mi dziś opowiadał, że niemal wszyscy zdradzają

Polecane posty

Czasem to nawet wprost mówię: "Wystawiaj kochankę za drzwi bo za 15 minut będę." 

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Czasem to nawet wprost mówię: "Wystawiaj kochankę za drzwi bo za 15 minut będę." 

Okrutna, zła i podła! 15 minut? A kiedy ''dojść'' i zapomnieć . Trochę mało czasu; )

1 minutę temu, Miaina napisał:

Okrutna, zła i podła! 15 minut? A kiedy ''dojść'' i zapomnieć . Trochę mało czasu; )

A ja mu kazałam dochodzić, czy wystawić kochankę za drzwi?  😜 

A tak serio to statystyki podają, że zdradza ok 30-40% osób, wiec dużo ale nie niemal wszyscy i nawet nie większość. 

2 minuty temu, Pokraka napisał:

A ja mu kazałam dochodzić, czy wystawić kochankę za drzwi?  😜 

A tak serio to statystyki podają, że zdradza ok 30-40% osób, wiec dużo ale nie niemal wszyscy i nawet nie większość. 

Ach te statystyki. Mężczyźni mają żelazną zasadę- ''Jeśli kłamiesz to kłam do końca''. A kobiety nie wiem czy jakąś mają.

12 minut temu, Miaina napisał:

Ach te statystyki. Mężczyźni mają żelazną zasadę- ''Jeśli kłamiesz to kłam do końca''. A kobiety nie wiem czy jakąś mają.

Akurat w statystykach meżczyzni zdradzają częściej, albo częściej się przyznają jak badania są anonimowe, kto to wie. Podobno też kobiety częściej też dopuszczają się zdrady emocjonalnej, cokolwiek to znaczy.  

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Akurat w statystykach meżczyzni zdradzają częściej, albo częściej się przyznają jak badania są anonimowe, kto to wie. Podobno też kobiety częściej też dopuszczają się zdrady emocjonalnej, cokolwiek to znaczy.  

Anonimowość dodaje odwagi?

Flirt z nie mężem jest emocjonalną zdradą? Kobiety lubią flirtować gdy mężowie ich nie dostrzegają.

6 minut temu, Miaina napisał:

Anonimowość dodaje odwagi?

Flirt z nie mężem jest emocjonalną zdradą? Kobiety lubią flirtować gdy mężowie ich nie dostrzegają.

Albo i chęć pokazania się przed ankieterem jaki jestem macho, jakby głupio to nie brzmiało. 

No właśnie co to są właściwie te zdrady emocjonalne, jak ogórek wyląduje w stoiku to sprawa jest prosta, a to?    

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Albo i chęć pokazania się przed ankieterem jaki jestem macho, jakby głupio to nie brzmiało. 

No właśnie co to są właściwie te zdrady emocjonalne, jak ogórek wyląduje w stoiku to sprawa jest prosta, a to?    

Skoro jest anonimowa to gdzie tu jakiś pokaz na pokaz.

''Zdrada emocjonalna to nawiązywanie bliskiej, intymnej relacji z osobą spoza związku, która zastępuje lub marginalizuje emocjonalny związek z partnerem. Obejmuje ona dzielenie się intymnymi myślami, uczuciami i doświadczeniami z kimś innym niż partner, budowanie z tą osobą głębokiej więzi emocjonalnej, co może prowadzić do osłabienia więzi z partnerem i poczucia zdrady.''

Wygenerowało. 

Skoro jest anonimowa to gdzie tu jakiś pokaz na pokaz.

''Zdrada emocjonalna to nawiązywanie bliskiej, intymnej relacji z osobą spoza związku, która zastępuje lub marginalizuje emocjonalny związek z partnerem. Obejmuje ona dzielenie się intymnymi myślami, uczuciami i doświadczeniami z kimś innym niż partner, budowanie z tą osobą głębokiej więzi emocjonalnej, co może prowadzić do osłabienia więzi z partnerem i poczucia zdrady.''

Wygenerowało. 

Anonimowe ale zawsze jest osoba badacza, ankietera i to zawsze wpływa na wynik. Tu klasycznym przykładem są badania używek wśród młodzieży. Zawsze się znajdzie ktoś kto brał środki które nie istnieją a ich nazwy zostały wymyślone na potrzeby badania. 

To AI to jednak zmyślne jest. 😏

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Anonimowe ale zawsze jest osoba badacza, ankietera i to zawsze wpływa na wynik. Tu klasycznym przykładem są badania używek wśród młodzieży. Zawsze się znajdzie ktoś kto brał środki które nie istnieją a ich nazwy zostały wymyślone na potrzeby badania. 

To AI to jednak zmyślne jest. 😏

Więc te statystyki trzeba traktować z dużym przymrużeniem oczu. 

To była szybka odpowiedź ale chyba jak najbardziej poprawna. Zwięzła i zrozumiała.

; ) 

Ludzie może teraz nie chcą głębokich więzi emocjonalnych i intymności, starcza im takie powierzchowne hm... Życie..

• Like 1

4 minuty temu, Miaina napisał:

Więc te statystyki trzeba traktować z dużym przymrużeniem oczu. 

To była szybka odpowiedź ale chyba jak najbardziej poprawna. Zwięzła i zrozumiała.

; ) 

Nie, badania ilościowe to jednak jedyna droga do poznania skali zjawisk, jednak kluczem są kompetentni i uczciwi badacze.  

3 minuty temu, chrobot napisał:

Ludzie może teraz nie chcą głębokich więzi emocjonalnych i intymności, starcza im takie powierzchowne hm... Życie..

Chcą, ale coraz mniej osób potrafi. Konsumpcjonizm, konsumujemy wszystko również innych ludzi i ciężko mam przestać. 

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Nie, badania ilościowe to jednak jedyna droga do poznania skali zjawisk, jednak kluczem są kompetentni i uczciwi badacze.  

Widzę że jesteś do tego typu badań szczerze przekonana.

Widzę że jesteś do tego typu badań szczerze przekonana.

Jestem socjologiem z wykształcenia i nawet 10 lat sama robiłam takie badania 😝 

22 minuty temu, Pokraka napisał:

....jednak kluczem są kompetentni i uczciwi badacze.  

A są tacy? Czy wybierasz średnią wypowiedzi?

Przed chwilą, Miecz napisał:

A są tacy? Czy wybierasz średnią wypowiedzi?

Wierze, że są. Średnia to jedna z wielu miar i w cale nie najlepsza. Poza tym po to są pytania sprawdzające by wyłapać i wykluczyć kłamczuchów 😉  

6 minut temu, Pokraka napisał:

Wierze, że są. Średnia to jedna z wielu miar i w cale nie najlepsza. Poza tym po to są pytania sprawdzające by wyłapać i wykluczyć kłamczuchów 😉  

Trudny zawód ten socjolog😴

1 minutę temu, Miecz napisał:

Trudny zawód ten socjolog😴

A jak trudno z tego wyżyć 😜 

55 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Tak, tak.

W gumie nie chce a bez się z tobą boję na trzeciego bombelka 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto