Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Normalnie płakac mi się chce

Polecane posty

chyba raz tylko... a jakby miała nadmiar tych kochanków, to mi tez załatwcie tylko musi mieć wiertarke , zdjecia przydałoby sie juz powiesić na gołych ścianach:P:P:P

tylko musi mieć wiertarke , zdjecia przydałoby sie juz powiesić na gołych ścianach>>>>jak ty od razu z takim tekstem wyjezdzasz to nie dziwie sie ze nie masz:D:D:D:D:D:D:D:D:D zacznij jakos bardziej ponetnie i milo to sie znajdzie;)

to napisz ze szukasz konserwatora a nie kochanka;):D:D:D p.s. oj nie dobrze z Toba juz jak jednego od drugiego nie rozrozniasz:D:D

no sypialnia to juz lepiej jeszcze tylko te zdjecia wyklucz ze zzdania i bedzie prawie dobrze:D:D:DD:D:

hehehe wpadnij , skarbie , do mnie do sypialni a jak juz wpadnie to zwinnym ruchem łasicy alebo innej zwiezryny nieudomowionej wyciagne zza pleców młotek oraz gwoździki i poprosze , aby udowodnił swoja meskośc i siłę;)

o widzisz w OBI poszukaj kochanka albo w castoramie:D:D:D:D:D:D:D p.s. czyz nei geniusz ze mnie:D:D:D

no geniusz , geniusz jak nic:P:P myslisz , ze powinnam podejsc do pana dzierżącego najbardzie profesjonalnie wygladajacy młotek i zaprosic go do mojej sypialni?? wybaczcie , za duzo czerwonej herbaty chyba szkodzi na głowę:P

Lauren :D:D:D trzeba sie starać , nie upijac :P:P na razie to ja tylko sie dowiaduje , gdzie w naszym pieknym mmiescie mogę znaleźć kochanka tak na marginesie- wolałabym jednak aby w empiku nasze spojrzenia sie spotkały nad jakąś smoothjazzowa płytka....

lauren>>>>Ty rowniez potrzebujesz konserwatora??:D:D:D:Da tak na marginesie to arava byla pierwsza:D:D:D:D tylko obstawy sie wystraszylem alle dzisiaj jak obstawa wyjechala na swieta w bieszczady to sobei mozemy z arava poromansowac:):) arava>>>wiedzialem ze to bedzie strzal w dziesiatke:):)

aha , no i nie zapominaj , ze ciągle czeka na Ciebie nieznany tzn. na Twoj koszulki , stroje kapielowe, spódniczki , które mozna uratowac od smietnika:P:P

arava>>>wiedzialem ze to bedzie strzal w dziesiatke----> póxno już , nie wiem , o co chodzi:o obstawa byłaby zawiedziona , gdyby sie dowiedziała o naszych rozmowach niekontrolowanych:P:P dlatego jutro grzecznie zdam raport sms-owy:P nie wywiniesz się , musi byc kompletL:P

Gość Marmelade
TOBIE SMUTNO A MI...

skończyłysmy na biochemii, to raz na piajckim sobie bądx nawet jedyna , ale tutaj jestes druga :P:P to dwa a kochanków masz marynarzy ponoc w sporym wyborze , chyba 73 ich było??:P:P to trzy

arava>>>>strzal w 10 z tym kochankiem z OBI lauren>>>>niestety arava byla duuuzo wczesniej bo ja na topic dla alkoholikow wszedlem wczoraj pierwszy raz;)

i z ktora maz sie nie chce kochac;):D:D:D juz wiem skad te poszukiwania kochankaD:D:D:

Gość Marmelade
CO? SKAD TE OSZCZERSTAWA? DOBRA, PRZYZNAM SIE, MOJ DROGI NICK TO KłANTANAMERA.JAK KTOS CHCE TO ZNAJDZIE. JAK NIE TO MI TO WISI...

Gość Marmelade
ECH... WY NA SERIO TRAKTUJECIE WSZYSKO Z DUPY...........