Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariia

Kto spedzi ze mna swieta??

Polecane posty

Potrzebuje faceta na swieta ok Szczecina. Ktory pojedzie ze mna do moich rodzicow i bedzie udawal ze jest moim chlopakiem. Propozycja bez zadnych zobowiazan.Noclek i jedzenie zapewniam. Tylko powazne propozycje. Sprawa bardzo wazna!!!!!

Nie tylko spodziewaja sie po mnie ze wkoncu sie z kims zwiaze,tak na stale:(:(

Gość qwertyuiopzxcvbnm
W jakim wieku jestes że musisz miec faceta?

Gość ozon
desperatka??? czyżbys powiedziała rodzicom że masz narzeczonego żeby uniknąć pytań

i chcesz pokazac rodzinie jakiegos uzurpatora po czym dalej byc sama i przy swietach wielkanocnych szukac kolejnej ofiary ktora poudaje twojego faceta i tak ciagle kto inny? :o

Gość qwertyuiopzxcvbnm
24 i musisz mieć faceta na stałe? Dla rodziny, na pokaz? Hehhe

Gość noelkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najwieksze cisnienie na faceta mają samotne matki - wyrachowane babska wiedzą ze niekazdy je chce to łapią który tam jets im milszy i przychylny. najlepiej na ciąże. Widze ze i sMitha tez tak złapala I jeszcze mowi jestem dumna ze tak zławnej osobie urodze. ale czy ona pytała sie jego czy chce miec z nia dziecko? jedna noc i juz dziecko. od razu widac ze łapanka pewnie po tabsach:O

No tak:( Ja mieszkam z kolega i zeby sie nie martwili ze z obcym i wogole to powiedzialam im ze jestesmy razem.Wiem ze nie potrzebnie tak mowilam no ale tak jakos wyszlo:(:(

to powiedz ze on jedzie do siebie na swieta, nie mozecie sie zobaczyc :D a tak w ogole to niezla dziecinada...

Oj to nie o to chodzi:( Ja chcem z kims spedzic te swieta a nie tylko z rodzina.Znowu mam sie tlumaczyc,ja nie chce.

Okropne :) Coś mi się zdaje, że lubisz opowiadać bajki ;)) ale one też niekiedy dobrze się kończą. Stanowczo powiedz rodzicom, że nie masz chłopaka, że to TWOJE ŻYCIE nie ICH, i sama zadecydujesz, kiedy będziesz z kimś. Odważ się powiedzieć śmiało, co o tym myślisz, tylko nie kłam i nie prowokuj sytuacji, która z pozoru niewinna, może okazać się niebezpieczna dla Ciebie samej.

To nie tak wszystko wyszlo jakos tak samo,ja im tak doslownie nie powiedzialam oni sami ustalili swoja wersje.A ja nie chcialam ich po prostu martwic:(:(

Ja wiem ze dla kogos ta sytuacja wydaje sie banalna ale ja mam naprawde problem😡

Gość tylu tu sie kreci takich co ..
... nie mialo dziewczyny a teraz nabrali wody w usta

tylu tu sie kreci takich co ..>>>>>dobre:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ok ja sie z toba chyba nie dogadam:p Mamy inne poglady dla siebie to jest glupie a dla mnie powazne. Ide spac dobranoc.

Gość 12aa
zakłopotka jak zwykle wykazuje zrozumienie i chęć pomocy....:O