Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka Wolomin

UKRYWASZ COŚ PRZED SWOIM PARTNEREM?

Polecane posty

Gość do yyyyy
oki ja tez znikam! Wszystkiego najlepszego i duuużo miłości :)))))))))) Dobranocka :)

do yyyyy>>>>no jak to przeczytalem to tez zaluje ze do kolobrzegu nie jezdzilem:P:P:D:D:D:D

Gość podniose
bo ciekawy topik :)

Gość gospelka
upupup

Gość maz postapil slusznie
ja tez nie moglbym zyc z dziwka i narkomanka

Gość ZARTUJECIE
haha dziwka nie jest i narkomanka tez nie . ZACHOWALA SIE JAK DZIWKA I NARKOMANKA kilkanascie lat wczesniej to chyba roznica co?

Gość baaardzo ciekawe
tak. ukrywam przed nim prezent.

Gość maz postapil slusznie
Dziwka jest sie juz na cale zycie .

Gość sisisisi
buhehehe w sumie maz odejdzie to bedzie mogla znowu uczestniczyc w ciekawym konkursie :D

Gość moim zdaniem maz
powinien w sadzie na rozprawie powolac tamtego faceta oraz innych ludzi i udowodnic ze to cpunka i powinni odebrac jej prawa rodzicielskie

Gość szczerość przede wszystkim
ja jakoś nie potrafie niczego zataić przed moim chłopakiem. Przykład? Kiedyś ni stąd ni zowąd wpadł mi w oko jego kolega, nie miałam zamiaru nic z tym robić bo wiedziałam, że chcę być z moim chłopakiem i nie rzucę go dla byle kogo tylko dlatego,że uważam kogoś za atrakcyjnego, ale strasznie się męczyłam kiedy tego kolegę spotykaliśmy, bo czułam się jakbym okłamywała mojego faceta, z reszta on widział, że coś jest ze mną nie tak, nie wytrzymałam i... powiedziałam mu, że zaistniała taka sytuacja. Nie powiem, bo było ciężko (mi tez na jego miejscu byłoby) ale po jakimś czasie, sczerych rozmowach i zapewnieniach, że to on jest dla mnie najważniejszy wszystko wróciło do normy, a nawet wyszło na lepsze. Uważam, że szczera rozmowa w związku jest najważniejsza, a kłamstwo i ukrywanie czegoś może zniszczyć nawet najbardziej udaną parę.

Gość brawo dla pani wyzej
:)

Gość facettttttttttt
korzytalem 5 razy w zyciu z uslug protytutek czy wobec tego mam to powiedziec narzeczonej przed slubem? bo chyba lepiej, zeby nie wiedziala

Gość do facettttttttttt
pewnie że nie musi. czasem lepiej nie wiedzieć niektórych rzeczy. ja bym nie mówił bo jeszcze by jej się wzięło na wspomnienia i by powiedziała że sama dawała za kasę :o