Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajjjka

co mam zrobic zeby tak nie myslec?

Polecane posty

Gość Niezapominajjjka

mam juz prawie 19 lat... w tym roku matura a co po niej? Wszyscy wyjadą zostane sama, zaczynam mieć czarne wizje że do końca życia będe samotną kobietą bez dzieci, zdziwaczeje... kupie sobie kota, bede mieszkac na jakims sypiącym sie osiedlu i gonić dzieci żeby piłka nie wpadla do ogródka... czuje się tak staro:(

Gość tamtamaniaaaa
przestań, ja to dopiero jestem stara i wg tej teroii kota powinma miec od conajmniej 6lat;0

Gość tamtamaniaaaa
tylko ze ja jeszcze latam z wozeczkiem po zakupy i wode oligoceńsą do okolicznego ujęcia ;)

Moja kochana :) wybij sobie te czarne myśli z głowy! Na pewno znajdziesz jakis kierunek dla siebie, odnajdziesz nową drogę ;) To teraz tak strasznie wygląda, ale zobaczysz, to wcale nie takie straszne. co chciałabyś studiować?

Gość Niezapominajjjka
o własnie tego też się obawiam bo źródełek w moim miescie nie brakuje!:(

Gość tamtamaniaaaa
a lecisz do wizjera jak ktos idzie po klatce schodowej bo moja 80letnia sąsaidka podgląda za kazdym razem kto do kogo idzie ;)

Gość takaonaa
skonczylam szkole zaczelam studia zaszłam w ciaze wyszlam za maz mam dwa psy bo kotow sie boje :) tez myslalam ze bede stara zgrzybiala i powinnam zaczac zbierac kase na jakis miły pokoik w domu spokojnej starosci... czasem zycie nas zaskakuje :)

Gość Niezapominajjjka
kurcze..nie chodzi mi tu o studia a bardziej boje sie tego ze zostane sama... i zdziwaczeje... taka nikomu nie potrzebna ;( czy myslicie ze slusznym rozwiazaniem bedzie wówczas... znalezienie jakiegoś faceta tylko po to zeby zrobic sobie dziecko?

Gość tamtamaniaaaa
Ty to tak nawet nie myśl...Jeeeny, tylko zeby zrobic sobie dziecko :o

Gość takaonaa
raczej znalezienie takiego z ktorym "fajnie by bylo miec dziecko" pozatym on sam sie znajdzie! Nie ma co szukac na sile. Zobaczysz pewnego dnia sie pojawi i juz zostanie :) Mimo ze nie bedzie sie niczym szczególnym wyróznial to tak poprostu wyjdzie :)

Gość NO _PSYCHICZNA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puknij się w łeb smarku !!!