Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francuzeczka 21_

Maseczka po której moja skóra faktycznie jest piękna.POLECAM

Polecane posty

Gość Francuzeczka 21_

Meseczke poleciła mi moja koleżanka która używa raczej kosmetyków z wyższej półki ale tej maseczce jest poprostu wierna. W sumie to zabardzo niewierzyłam w nią dopóki niespróbowałam.Skóra piękna ,bardzo miękka i gładka niczym pupcie niemowlaka(nawet po wygładzającej maseczce lancom niemiałam tak gładkiej jedwabistej skóry).Skóra jest odpręzona(lekkie zaczerwienienia znikają odrazu).Mam bardzo wrażliwą wymagającą skóre i wypróbowałam wiele maseczek nawet typu clarins dior czy la roche posay i żadna niebyła tak rewelacyjna.Pozatym ta skóra jest po niej mimo iż gładka i super nawilżona poprostu piękna to nieświce się po niej rano wogóle i skóra delikatnie jakby matowa ale mimo to nawilżona. MASECZKA jest w saszetce z marki bio rom skin control lini anty stres(jest kilka lini podobno wszystkie są extra ale ja narazie tą wypróbowałam i jestem oczarowana jej działaniem).Jest na samych naturalnych składnikach miałam ulotke całej tej lini i opis marki i wiem mniej więcej co to za marka mimo iz mało znana.W skłądzie ma aloes,alatonine i Vitaminy ale pewne jest że albo bardzo dobrze skoncentrowane lub zawiera coś co sprawia że skóra jest poprostu idealna po niej (sama nieiwemjakiego składnika to zasługa).Meseczka jest dostępna w perfumeriach Douglas i kosztuje 6 zł pakowana (złączone są sasszetki dwie).Starcza na bardzo długo bo wysarczy troszeczke jej nałożyc,rozprowadza sie jak jedwab.Nioezmywa sie jej a mimo to niepozostawia tłustego filmu.Sory że tak sie rozpisaąłm ale w życiu żadna masczeka mi tak niesłużyła.Bynajmniej dla mnie istna rewelacja.Wypróbujcie warto

Gość poiuytrew
jestes pewna ze dobrze wpisalas nazwe? nigdzie nie moge tego cuda znalezc. a czy widzialas ta maseczke w innej drogerii? moze w galerii centrum? bo u mnie na wsi takich fajnych sklepow nie ma :(

Gość a dla mnie
taka maseczka jest masecvzka z rossmana.kosztuje 1.99 zl i jest z tej serii rossmanowskiej wlasnie...na saszetce sa takie jakby dwa plasterki ogorka ale maseczka jest nie ogorkowa a z dodatkiej zielonej glinki...rewelacja..a poza tymj za taka cene naprawde warto sprobowac

Gość Francuzeczka 21_
hm niewiem czy ona jest dostepna w galerii centrum.w perfumeriach douglas też dopiero od niedawna jest od jakiś 3 miesięcy.Wczesniej moja koleżanka zamawiała ją u kosmetyczki która akurat miała kosmetyki tejfirmy.