Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na poczatku

Czy to oznacza tylko jedno-ciaze????

Polecane posty

Gość Na poczatku

dodam,ze chodzi o moja kumpele.Otoz od 19 dni spoznia jej sie okres i od 3 dni jest jej niedobrze,stale leci do toalety....Nie zrobila jeszcze testu ale jest pewna co do ciazy.Ja juz niewiem co mam zrobic,nie potrafie jej pomoc.Czy jest mozliwe,ze powodem takiego zlego samopoczucia jest zmeczenie???Prosze napiszcie

Gość nowa346
podejrzewam ze to ciaza a kolezanka ile ma lat?

Gość Na poczatku
:-/....Ma 20 wszystko byloby dobrze bo zarabia,jej facet tez takze poradziliby sobie jakos ale obawiam sie co na to jej starsza kiedy sie o tym dowie.Jej matka zabrania jej wszystkiego,traktuje ja caly czas jak male dziecko....Jedynym wyjsciem byloby nie mowic jej i poprostu sie wyprowadzic.Wiem ze latwiej jest pisac i powiedziec a juz trudniej zrobic.Na przyklad ja bym sie zbytnio nie przejmowala,mam na mysli to,ze moja mama by mnie nie ukrzyzowala czy cos w tym stylu

Gość nowa346
ja mam 19 lat tez mam stanowczych rodzicow iz lekka kopnietych i jakos musieli to przyjsc do wiaodmosci

Gość Na poczatku
A bije Cie?B jej matka tak i nie ze ja spoliczkuje-cala jest w sincach a juz nie chce myslec co by bylo gdyby sie dowiedziala...

Gość nowa346
jak jest dorsola to niech spierdziela daleko od nej

Gość Na poczatku
Tak tez uwazam,innego rozwiazania dla niej nie widze.Dobrze ze chociaz ojca ma normalnego,fakt jest taki ze nie potrafi jej obronic :-/.Wspolczuje jej,ze ma taka matke.Wiadomo nikt nie ma idealnych rodzicow ale sa pewne granice,ktorych rodzice czasami przekraczaja

Gość tvfgchstv
a to nie chodzi aby o ciebie sama? po co zaslaniac sie wyimaginowana kumpelą?

Gość Na poczatku
Po co mialabym sie maskowac,nie ma z tym nic do wstydu-bynajmniej jesli chodzi o mnie

Gość misska
ja miałam 17lat i ojca,który za byle gówno potrafił mną szarpac. na ciążę dobrze zareagował- o dziwo!

Gość Na poczatku
misska-to mialas naprawde szczescie :).Ja znam jej matke i nie wyobrazam sobie jaka bylaby jej reakcja o tej wiesci