Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod wrazeniem

chcialo mi sie siku

Polecane posty

Gość pod wrazeniem

jestem dziewica i pierwszy raz w zyciu wlozylam sobie palec do cipki i to nie tak troche ale wszedl mi tam prawie caly- czy to nie dziwne ze caly mi sie tam zmiescil? i jak juz mialam ten palec tam w cipce to mialam wrazenie ze sie zaraz zsikam nagle czulam sie jakby mi sie strasznie chcialo siku mimo ze chwile wczesniej sei zalatwilam czy to normalne? wystraszylam sie tego ze jak bede uprawiala seks z facetem to sie zsikam nie wiem czy mi sie tylko wydawalo i czy gdybym nie przestala to czy bym sie nei zsikala napiszcie cos prosze

Gość widocznie trafilas na przednia
sciane pecherza tzn chodzi mi o to miejsce w kierunku pecherza ja tez tak czasami mam jak mnie facet paluszkiem masuje po przedniej czesci pochwy to czuje jak by mi sie chciało siusiu.

Gość Droga pod wrazeniem
Hehehe a umylas chociaz rece??:P no zapewne uciskalas sobie pecherz, jakby nie bylo to troche niedaleko od siebie:) poza tym pod wplywem podniecenia, faktycznie chce sie siku, ja np tak czasem mam:D takze nie ma powodow do obaw, poza tym jak sie jest latwo podeniconym to nie tak latwo sie zsiusiac:D trzeba sie najpierw "przestawic" wiec nie ma powodow do obaw:) pozdrawiam i zycze chlopaka!!! Wesolych Swiat!!

...ach te kobiety, ciagle mnie zaskakuja! :)

Gość pod wrazeniem
ja mam chlopaka ale jak pisalam w innym topicu szkoda mi stracic dziewictwo a co do rak to oczywiscie ze umylam mam na tym punkcie bzika:D

Gość pod wrazeniem
a czy to nie dziwne ze wszedl mi tam caly palec mimo ze jestem dziewica?

Gość prowokacja_
i to faceta prowokacja :) wiec i marna

Gość pod wrazeniem
zadna prowokacja jestem dziewczyna naprawde

Gość Taka rodzinna ja
To normalne, że wszedł Ci cały palec. Przecież dziewice mogą używać tamponów, a żeby go założyć, trzeba wsunąć do pochwy cały palec.