Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba b. zła

coś czego mu nie powiem...

Polecane posty

tak..dobry czas poza tym święta...nie jestem religijna, ale spotkania rodzinne, male oderwanie od codziennych obowiązkow dobrze robi ja sylwestra zamierzam spedzic co prawda nie sama, ale w kinie nie chce imprez, morza alkoholu itp mam nadzieje, że u Ciebie tez bedzie lepiej :) PS dzis juz wiecej we mnie spokoju, ale gdybysmy pisaly o tych \"zwiaskach\" 2 czy 3 dni wczesniej...dużo byłoby we mnie złości. dobrze, ze to przechodzi :)

...a ja sylwestra spędze sama... Bo świadomie odrzucam wszystkich facetów, z powodu tamtego u którego nie mam zadnych szans (choć nigdy się nie spytałam jego wprost o to...) ... W sumie nawet nie mam ochoty świętować nowego roku...

Gość baba b. zła
myślę, że to trzeba odreagować. Kiedyś mylałam, że poprostu zapomnieć trzeba, ale teraz widzę, że natury nie przeskoczysz... Trzeba odreagować, zezłośćić się, wzbudzić gniew, okopać się do utajonego (bo to przecież nie wypada i nie ma sensu!) żalu. Podejrzewam, że u mnie tak długo to trwa, bo nie dość, że to była pierwsza miłość (w każdym znaczeniu) to jeszcze zamiast się na niego wkurzyć obarczałam (całkiem doborwolnie!!!!) winą samą siebie. Choć oczywiście wg niego to była moja wina! Ale jak wspomniałam dużo kłamstw mi zaszczepił.

Gość baba b. zła
o widzisz Sroka ja się sparzyłam i też odrzucam. a moją uwagę przyciągają popaprańcy:( dlatego odrzucam jak leic:P

Gość baba b. zła
w sylwka zrobięsobie dzień powtórki roku. Zamknęsię na 4 spusty, upiję i zobaczymy;)

Gość baba b. zła
sprecyzuj? brzmi interesująco

To co czuje i czego jestem świadomy. To że mimo iż mam dookoła tylu ludzi to ja czuje że jestem sam. Zawsze chciałbym pchać w pozytywną stronę i kiedy tak jest po chwili zauważam że ja zostałem w tyle.. nie czytałem wszystkich twoich wypowiedzi, wystarczyło mi tylko kilka i już wiem....

Gość baba b. zła
czasem czuję się jak półautystyk. Takie dziecię, którego życie nie spacza, nie uczy, że warto stawiać na swoim, dizeciak, który żyje w swoim świecie... ehhh nadwrażliwość:P

Gość baba b. zła
topik jest "mój" wygaduj się masz oficjalne pozwolenie :P

Gość baba b. zła
eejże

Gość baba b. zła
nie przepraszaj. Pisz jeśli masz potrzebę.

Gość baba b. zła
podaj proszę linka. Cośnie mogę tego znaleźć

baba b. zła chciałbyma bardzo z tobą pogadać, ale nagle opuściły mnie siły. Może dlatego że poprzedniej nocy spałem tylko trzy godziny? Spostrzegłem cię jako bratnią duszę. Może to tylko złudzenie. coś odbiera mi siłę. Musisz być wyjątkową osobą. Brakuje mi takich ludzi w bliskim otoczeniu. Wszyscy prowadzą jkiś bezsensowny wyścig. Życzę ci sprzyjających wiatrów w życiu. Kiedyś wszystko się zmieni.

Gość baba b. zła
zanim pójdizesz....

Gość baba b. zła
wiesz... nie chcę pisać banałów, ale wokół jest pełno ludzi takich jak my:) tylko to trzeba zobaczyć. Ja jestem nadwrażliwiec z tendencjami do przesady, ale z drugiej strony tacy ludzie też istnieją i są potrzebni. Ważne żeby siebie odnaleźć i jakoś zaakceptować. Z naciskiem na kolejność;)

Gość baba b. zła
ile masz lat?

Gość baba b. zła
moje wnioski o które pytałeś: 1. świat to mieszanka dobra i zła 2. patrzysz na świat oczyma dziecka z lękiem pomieszanym i idealizmem wiesz... zauwazyłam ten topik, ale nie weszłam. Tak sobie teraz myślę dlaczego. Myślę, że nie ma sensu wchodzenie w złe rzeczy, w ciemnosć.

Gość baba b. zła
właśnie przeczytałam co napisałam i doszłąm do wniosku, ze jakieś bzdury. Ale komp mi chodiz paskudnie, więc już sobie dam spokój. Na koniec chciałabym napisać Ci takąrzecz. Odpowiedź jest w nas. Każda.

...a może jestem za smutna żeby wyjść do ludzi. Zadzwonić do znajomej i umówić się na ciacho. A zresztą i tak większość siedzi z rodziną i świętuje... ech... Święta już nie są takie same jak kiedyś...

Sroka...może dziś jest lepiej?? skąd ten smutek?? a święta faktycznie nie są już takie same