Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 latek z problemem

Ile to moze kosztowac?

Polecane posty

Nigdy sie nie calowalem a nie chce sie osmieszyc przed ewentualna przyszla dziewczyna. Pomyslalem zeby swoj pierwszy pocalunek miec z prostytutka, zeby ona mnie nauczyla ale nie wiem ile taka sobie moze policzyc. Stawki czasowe mnie nie interesuja bo nie bede sie godzine calowal. Ktos sie moze orientuje?

Gość Wydaje mi się
że prostytutki moga nie chciec cąłowac się w usta z jezyczkiem, (jak Julia Roberts w Pretty Woman) bo moga sie bać że się np. zakochają?? Ale moze to fikcja... Popróbuj lepiej z przyjacielem,powodzenia :) 🖐️

ej kolego lepiej sie osmieszyc tak mysle a ty pomysl, ze ta prostytutka miala przed twoim pocalunkiem 100 kutasow w ustach:O a moze nawet 200:O powodzenia i nie przejmuj sie🖐️

nie mam z kim pocwiczyc i to ze nie calowalem strasznie mnie ogranicza, mysle ze gdybym sprobowal, nabralbym pewnosci siebie i latwiej by mi bylo z kobietami, a to ze miala iles tam kutasow - no trudno, przeciez tak patrzac to ona pewnie nie raz wymiotowala a ja mam ja tam lizac, ale czy to cos oznacza? tylko nie wiem jak taka moze zareagowac na prosbe o pocalunek :O

Gość hej miałem taki sam problem
pierwszy pocalunek w wieku 20 lat, nie balem sie to po prostu samo przyszlo... mowie Ci to jest coś takiego że w danym momencie zapominasz o świecie i dopiero za chwile zdajesz sobie sprawe: o kurcze - ja sie całuje, o kurcze - ale fajnie. Nie daj sie zeszmacic :o

wlasnie samo przyjdzie i pamietaj o jednym! nigdy nie plac za to co mozesz miec za darmo

jejku :) nie ośmieszysz się, to Ci gwarantuje. Często pocałunek z nowym partnerem jest niezbyt udany, bo każdy całuje inaczej i trudno się zgrać. Dziewczyna nawet nie zorientuje się dlaczego się nie udało - jeśli się nie uda :)

Gość paulinka słodziutkadziewczynka
Słuchaj, jeśli ta dziewczyna będzie Ciebie kochać-z wzajemnościa, wyjdzie to samo z siebie. Po prostu zaczniesz i dalej pójdzie samo. Nie stresuj się na zapas, nie ma czym sie denerwować. A ten pomysł z prostututką jest do kitu, zastanów się dobrze :D. Z resztą nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, zeby dziewczyna Cię wyśmiała..nawet gdybyś nie był w tych pocałunkach za bardzo \"śmiały\", miłośc ewentualne wpadki \"unieważni\" ;) Dziewczyna nawet nie zauważy. 🖐️ 🌼

Gość paulinka niesłodka jednak
o ktoś mnie już wyprzedził :)

naprawde prostytutki nie caluja w usta?? :( super :O nie chodzi mi o to ze dziewczyna po pocalunku zacznie sie brechtac wskazujac na mnie palcem, tylko ze skonczy po nim znajomosc :O a przeciez ludzie nie caluja sie tylko gdy jest miedzy nimi milosc ktora moglaby te nieudane pocalunki "uniewaznic"... :(

Ee jak chcesz, ale ja nie mogłabym pocałować się z kimś, do kogo nic nie czuje :P Co byś miał z tego? satysfakcję, że wsadziłes dziewczynie język do ust? przecież chodzi o coś więcej.

Gość Także Paulina20
kurde po przeczytaniu Twoich wypowiedzi.. sądzę że usilnie chcesz z tą prostytutką... każdy Ci odradza a ty swoje... myślę że chodzi Tu o zupełnie coś innego niż nauka pocałunku:/ ps. Brzydziłabym się faceta który miał do czynienia z dziwką..:/

chodzi o jakas tam wprawe chociaz, zebym mial jakiekolwiek pojecie co i jak. a przy pocalunku nie chodzi o uczucia tylko o wyglad przeciez :) no ale nie odbiegajac od watku, ktos sie moze orientuje co do ceny? i czy naprawde nie caluja w usta? (bo wtedy caly moj plan wezmie w łeb :O )

Nie chodzi o uczucia??ee..wygląd? :0 coś ze mną nie tak, mam jakieś wypaczone postrzeganie rzeczywistości?

no nieeeee, to wprawdzie troche nie na temat, ale nie wierze ze calujesz sie tylko z kims kogo kochasz... :D a do Pauliny20, tak, chodzi tylko o nauke pocalunku....

jeśli chodzi Ci tylko o to, to jesteś szczeniakiem z zadatami na kiepskiego casanovę i tyleeeeeeeeeeeeeeeeee Nie martw się, jeśli do tej pory Cię żadna nie pocałowała, to żadna nie będzie Cię całować \"dla samego całowania się\" ;] Ciekawe czy przed swoim pierwszym razem ze wstydu przed ośmieszeniem się też nie polecisz do prostytutki. Żeby się nie ośmieszyć. Bo w końcu są kobiety, które idą do łóżka na pierwszej randce. jeśli ten im się podoba. Przecież chodzi tylko o wygląd, nie o uczucia, nie?

Gość ja się całowałam w życiu z
5 osobami. Dwie kochałam. Seksu nie uprawiałam z nikim. Z ostatnią osobą, z którą się całowałam całuję się od dwóch lat. Mam 22 lata. I nie chcę całowac nikogo innego:) I nie chodzi o żaden wygląd. W ogóle potem już, w dłuższym związku, ludzie coraz rzadziej się całują jak nastolatki- z językiem w gardle i tak jakoś strasznie:D Moge się przyssać do mojego chłopaka albo leciutko do niego przytulic ustami i cieszyc się jego zapachem, mięciutkimi ustami, mogę robić, co chcę, nawet kiedy wygląda to dziwnie i to jest najlepsze. Prostytutka nie nauczy cię pocałunków. Nie profesjonalna. Najwyżej jakaś tania dziwka:) One pracują dupami, a pocałunki zachowuja dla siebie, bo kazdy człowiek ma prawo do prywatności. Tak naprawdę poprzez usta przenosi się wiele więcej chorób niz np. poprzez genitalia. Ale nieważne... Nie pocałuje cię. A zamiast się "szkolić":o lepiej po prostu znajdx jakąś fajną dziewczynę.

Gość niegej
idź baranie do publicznego kibla wylizać pisuar-wyjdzzie tak jak pocałunek z prostytutą tylko bardziej doświadczoną.

Gość dziewica.a.
sluchaj ja tez nie cwiczylam,ale to naprawde przychodzi samo,wyczuwasz rytm partnerki i juz.nie trzeba do tego cwizen po prostu sie rozluznic i otworzyc na doznania:) serio serio

Gość paulinka..
21 latek z problemem- możesz wierzyc, bo tak jest. Cóż, twój wybór, Twoja moralnośc, ale naprawde nie mogłabym pocałować.. tak dla samego faktu pocałowania. To trochę bez sensu mi się wydaje? hm W każdym razie dla mnie pocałunek to nie jest jakiś element "uwodzenia", to coś, co daje mi jakies nadzwyczajne poczucie bliskości z druga osobą :) I w ten sposób właśnie chce na to patrzeć.

Gość paulinka..
Okej, nie musi to być wielka miłośc, ale przynajmniej przywiązanie, szczególna sympatia do tej drugiej osoby

Gość irmanka
heh...a jak facet robi minetke albo lize tylek to mysli co z tych dziurek "wychodzi"??