Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelaa

kolor włosów jak na zdjęciu......pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Evelaa

mój naturalny odcień włosów to tak pomiędzy średnim a jasnym brązem....bardzo chciałabym mieć taki odcień blondu jak na obrazku http://pierwszamilosc.interia.pl/fotosy/4734/205187 pomóżcie mi bo nie wiem.....czy lepiej w tym celu użyć rozjaśniacza czy farby do włosów(a jak tak to jakiej) czy może najpierw rozjaśniaczem a później farbą?? Jak ostatnio robiłam rozjasniaczem to nie wyszedł mi taki odcień blondu jakiego sie spodziewałam tylko jakis taki żółty:/ nie chciałabym żeby sytuacja sie powtórzyła....bardzo proszę o pomoc:)

Gość raczek/
idz do fryzjera i w dwie godziny bedzie po klopocie

Gość Evelaa
no tak...tylko kiepsko u mnie teraz z finansami a troche to kosztuje....dlatego wolałabym to zrobic na własną rękę...tylko pytam czy lepiej uzyc rozjasniacza czy farby;]

Gość Evelaa
naprawde nikt nie wie??

Jeśli brązowe włosy potraktujesz od razu samą farbą, nie wyjdą Ci za nic w świecie, tak jasne, a rude. Musisz je najpierw rozjaśnić - ale radzę wybrać dobrej marki rozjaśniacz (efekt \"kurczakowatych\" włosów zniwelujesz nieco, płucząc je po tym, w płukankach np. fioletowych). Musisz odczekać kilka dni (mnie fryzjerka kazała aż ok 2 tyg. czekać), i nałożyć farbę. W sumie, radziłabym Ci też pójść do fryzjera, no ale skoro nie możesz. p.s. cieszę się, że ponownie jestem już szatynką ;) 🖐️

Gość pola83
To jest dla ciebie kolor pomiędzy jasnym brązem a blondem? Wg mnie to bardzo jasny blond... :O Ale może się nie znam :O

Gość AgaZ
ech idz do fryzjera..sama to zepsujesz i skonczy sie na tym ze oprocz wydania kasy n afarbe to dolozysz dwa razy tyle za radowanie wloskow u fryzjera!!lepiej isc raz i zrobic pozadnie..ale jak uwazasz..ja ci moge zagwarantowac ze jak zrobisz sobie w domku sama to bedziesz barrrdzo zalowac i ty.e