Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucis

Recepta na udany związek

Polecane posty

Gość Lucis

Co jest potrzebne, żeby związek był udany? Chodzi mi o takie ogólne wyznaczniki? Wg mnie: - zgodność charakterów - zgodność temperamentów w łóżku - pociąg fizyczny

pieprzenie :P jako komentarz do tego, co napisane powyżej, pieprzenie rozumiane dosłownie jako określnie aktu seksualnego i pieprzenie jako wyraz swobody w stosunku do drugiej osoby - nie ma nic gorszego, niż \"kochanie za bardzo\" albo zbytnia zaborczość :)

Gość no cóż...
współpraca i dogadywanie się.

Gość Lucis
Hmm,wydaje mi sie, ze jest zgodnosc charakterow to jest wspolpraca i dogadywanie sie.

Gość teeerawita
mysle ze babe trzeba krotko trzymac ,zadnych wypadow gupich kolezanek blondynek ,bo z tego potem wychodzi gowno i po zwiazku !!! dom,gary ,dzieci itp.

Gość takaonaa
zgodnosc charakterów? chyba nie ejst koneicza raczej umiejetnosc kompromisów i chyba choc odrobina uczucia :) zaufanie szczerosc i wyrozumialosc...

związek dwojga ludzi to ciągly kompromis tylko trzeba uważac zeby się wtym wszystkim nie zatracić a małżenstwo to dopiero pakt o nieagresji lub jak wolisz swoiste partnerstwo dla pokoju....ale coz zrobić takie uroki życia we dwojkę,samej wcale nie jeest łatwiej