Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzka

do Poznaniakow- jezyce...

Polecane posty

Gość przeprowadzka

Co powiecie o ul. Staszica i w ogole tej czesci jezyc? Niebezpieczna czy umiarkowanie? ;)

Gość na jezycach niezle rozrabiaki
mieszkaja, w zyciu tam nie chcialabym mieszkac

Gość przeprowadzka
up

A gdzie jest najspokojniej? Łazarz tez niezazbytnio... A na Wildzie juz troche bezpieczniej?

ja tam nie wiem, nie moje rejonyk, ale słyszy sie tu i ówdzie, że właśnie Łazarz i Jezyce są niebezpieczne... ale z drugiej strony, gdzie teraz jest bezpiecznie? w środku miasta potrafią ci wyrwac komórke czy torebkę, wszędzie trzeba na siebie uwazać

Gość mooooim zdaniem
wilda grunwald jezyce zakamarki starego miasta...no nie jest bezpiecznie:) polecam nowe miasto:) szczegolnie co nowsze osiedla :)

Gość diperte
Winogrady są w porzo. Jeżyce to porażka. Po wojnie zakwaterowano tam w miejsce wysiedlonych Niemców i wykwaterownej polskiej burżuazji autentyczną hołotę, której kolejne pokolenia ostetecznie dobijają okazałe i bogate niegdyś kamienice i całą dzielnicę Mam brata w policji który często bywa w tej dzielnicy na tzw interwencjach więc wiem co mówię - tam mieszka poza oczywistymi wyjątkami autentyczne bydło - dresiarsko gangstersko złodziejski element. poza Winogradami lubię jakoś Piątkowo. Rataj nie znam - nigdy nie mieszkałam. Urodziłam się na Łazarzu - mimo złej opinii nie było tam źle. Obecnie mieszkam pod Poznaniem gdzie jest cicho, czysto i bezpiecznie i wcale nie tak daleko np do Starego Rynku - ok 15 min autem.

Diperte, a mozesz nam zdradzic, gdzie mieszkasz? Przymierzam sie do zakupu mieszkania, ale Poznan masakrycznie drogi :/

Gość o losie smutny
a mnie Jezyce sie kojarza (sielsko) z seria Musierowicz...a tu takie wiesci...